Hirdetés
- PlayStation 5
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Star Wars Outlaws teszt
- Assetto Corsa Competizione
- Nintendo Switch
- World of Tanks - MMO
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Diablo IV
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
Vasárnap még toltam egy-két rekordot, plusz közel van a célom már, hogy Szimben minden pályán dobogón legyek --> top3 a pályabetöltésnél...
Fránya Buggy-val nem tudok menni, 2-3 sec hátrányt szedek össze, nem megy vele, majd erőltetem, tesztelek, talán sikerül valami setupot összerakni hozzá, merrt elkeserítően lassú vagyok vele Lehet, hogy nagyobb kormányszög(kevésbé érzékeny setup) kellhet hozzá, mert aggresszív setuppal nem voltam gyors, billel meg 4 sec körül voltam... majd kiderül
Van még 10-15 hely, ahol javulni akarok, a többi kb 80-100 pályán top3
Kari neked a kormányod meg van még? Mert én úgy emlékszem, hogy [pH!]Karibaba nagy terminátor volt szimben az első generációs PT-ben Nem sokan voltak jobbak nálad, angolokon meg Te voltál a viszonyítási pont
Ha tud valaki T300-as Thrustmaster kormányt(szíjas) arra majd pár hét múlva vevő lennék, új árban elég drága (90-110ezer) de 50 körül érdekelne, akkor meghirdetném a Logimat(DFGT)
Üdv srácok, jó lenne a régi pH! emberekkel újra nyomni a szimet!!!
[ Szerkesztve ]
Nino ThomaSSon / Ati V - El N1no - (pCars/Assetto) PT/Level-R nick: ::El_N1No:: , THOR csapat, régen Hungarian Online Team, !HOT! - http://www.attka.eoldal.hu-------
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
- KUKIRIN G3 PRO ELEKTROMOS ROLLER 2X1200W 52V 23AH 65KM/H
- iPhone 13 pro max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest