Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz JColee #13900 üzenetére
Igen, ilyen kicsi pályán drasztikus a 2 mp-es visszaesés köridőben. Megfontolom a 2 kiállásos taktikát, de még nem biztos hogy úgy megyek. Hova siessek? Még a végén nullázok.
Persze rajtnál én is izgulok, remegek mint állat. Adrenalin is van meg minden, imádom. De már hozzászoktam a délutáni kávéhoz. Meg azért a rajt előtt még megy a tökölősdi, gyülekező, időmérő...
Mondjuk időmérőn a gyors körök alatt úgy ver a szívem, mintha futnék. De ott mindig sikerül 120%-ot kihozni a kocsiból. -
cila1
aktív tag
szerót én se tudom tovább rakni.Miért?
-
proof88
addikt
na most megnézem ... bocsi de cégnél voltam ott nincs rfactor
-
proof88
addikt
ok átraktam Monacora.
Nem vágom mi a gond, admin jog nélkül nekem sem akarta átrakni.
Pedig nem írtam át semmit extrát. Mondjuk a dedikált szervert majd lehet haxolni kell mert sztem Szabesz valamit összefosott a múltkor és ezért nem megy a next session gomb se, mert csak 1 pálya van a pálya listában, Catalunya.
Szabesz ezt csak humorosan írtam.De az is lehet, hogy már 3 éve megvan ez a probléma, csak ma használtátok először a callvote event blablablát mert mindig leírom de sosem használjátok itt az eredmény, ma nem működött
ja sry vki volt a szerveren, egy toro rosso talán, mert nekem hibát írt ki valamiért toro rossoval kapcsolatban, nem láttam ki volt benn, inkább lelőttem a szervert ahogy volt ...
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
amúgy tegnapi gyak futamon is volt 1x hogy eltűntek előlem az emberek pár mp-re, de érdekes mert most a mögöttem lévő asszem Zoza nem tűnt el akkor ...
-
Speedg
csendes tag
-
Farkas23
aktív tag
Úgy néz ki, hogy sajnos holnap nem fogok tudni hazaérni a futamra, mert elkell mennem és valszeg csak este fogok hazaérni.:S Remélem nem vagytok rám mérgesek
Sok sikert mindenkinek és jó futamot! -
nagyúr
Jó reggelt!
nekem is necces lesz a futam.
dolgozom ma is,és nem biztos,hogy hazaérek időben
de erősen rajta leszek..Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Kleroo
veterán
válasz Speedg #13912 üzenetére
Igen. Jó muri volt
De tényleg lehetetlen.A sikán előtt egyenesben egyszerűen nem értem hogy képesek előzni a valóságban.Speed-et a legnagyobb vakmerőséggel támadtam,ami még sportszerű.Bőven elmentem mellette az egyenesben,és féktávot is nagyon kiszámolta,de sansz se volt arra hogy beelőzzem. ráadásul ha nem a rázóköveken fordul,akkor még neki is megyek.Mondjuk engem Zoza egyszer gyönyörűen megelőzött.nem árulom el hol . De ha ott hibázik az ember,akkor lehet előzni.
Más: szerintem ha ketten se tudnak jönni,mert késnének,akkor eltolhatnánk a futamot.
+1óra sztem még beleférHodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Csak én parázok a mai futamtól ?
Ha túl is élem a rajtot,nem tudom hogy megyek ennyi kört
Azt meg végképp nem tudom,hogy hányszor álljak kiHodor. Hodor? Hodooor!
-
proof88
addikt
válasz Frenky89 #13920 üzenetére
hát írhattátok volna mindannyian korábban is, akkor még több idő lett volna szervezkedni ... mert most ki tudja hogy ki olvassa időben ezeket a sorokat és továbbra sem tudom, hogy kinek nem lenne jó a csúsztatás. Nekem mindegy, én azt tudom hogy éjfélig beadandóm van és még nem kezdtem hozzá. És most indulok haza
Most akkor zavarna valakit pár perc csúszás?
-
cila1
aktív tag
Most akkor mikor lesz a verseny?Mert nekem úgy tünik,hogy 20óra 16 illetve 20 perc között lesz.
Az a pár perc csúszás.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz proof88 #13921 üzenetére
nahh... sikerült hazaérnem
ne csusztassunk sokat (pár perc belefér),igy is nagyon fáradt vagyok.
és bizony reggel meló van.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
proof88
addikt
Akkor 5 perc csúszás legyen, vagy 10? Vagy az már sok?
-
proof88
addikt
válasz Frenky89 #13923 üzenetére
Mondjuk ha nem titkárnő képzős feladat lenne, akkor már készen lenne, de ilyet persze hogy utolsó pillanatra hagyok. Tárgy: Operációs rendszerek. A félévben 2 beadandó van. Az első az volt, hogy valamilyen programot kellett írni C-ben, nekem konkrétan adott C forráskódon kellett elvégezni a behúzásokat a blokkok ({ }) alapján. Persze hogy ezt miért nem a Programozási nyelvek - C++ tárgy keretein belül kellett csinálni, az passz. Miközben oprendszereken folyamatok létrehozása, klónozása, szemaforok, mutex, pipe-ok, folyamatok ütemezése, stb ilyen dolgokat tanulunk, ilyen volt az első beadandó, egyszerű fájl feldolgozás. Oké mondhatnánk hogy az valami bemelegítő feladat volt, de a mostani feladatom nem más, mint kiválasztani a felsorolt ~20 témakörből egyet, és csinálni róla egy legalább 5 oldalas doksit, és hozzá legalább 5 slide-os ppt-t, mintha előadásra készülnék. lol. Ennek nem tudom mi értelme van. Ez már a sokadik eset ezen a szakon amikor azt mondom, hogy én nem titkárnőnek tanulok, office-oljon az. Azt is mondtam hogy én inkább megbukok, de én ilyen retardált feladatot már nem csinálok többet ezen a szakon. A drága időmet kell ELBASZNOM ILYEN SZARRA, HOGY JEGYET KAPHASSAK!!!
A kedvencem az volt, amikor olyan tanárhoz kerültem egy másik tárgyból aki nem volt hajlandó elfogadni pdf-ben sem a beadandóhoz készült dokumentációt, neki mindenképp nyomtatásban kellett... megcsináltam a tárgyat és azóta kerülöm azt a tanárt. Egyébként jól tanít és jófejnek látszik, nem gondoltam volna hogy ilyen mellékesen.
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
Hello!
Valaki update-elné az elavult tudásom, a ph szerverről? Ts jelszó is jó lenne. Thx!
-
nagyúr
válasz Speedg #13934 üzenetére
fent vagyok ts-en majd gyere,irtam msn-en is.
sztem megyek fel szeróra is,megnézem minden rendben van-e a játékkal.
nálam mindig ilyenkor szokott beb@szni vmiAz Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Frenky89
addikt
Sry ,de rám ne várjatok.
-
Speedg
csendes tag
Akkor mikor kezdünk?
Nem vagyok ász,de benne vagyok a pakliban
-
proof88
addikt
IDŐMÉRŐ 20:00 - 20:20
BEMELEGÍTŐ 20:20 - 20:25
FUTAM 20:25 -[ Szerkesztve ]
-
cila1
aktív tag
Hát most nagyon mérges vagyok magamra!
Boxolás után kaptam 1 áthajtásos büntit.Letöltöttem,mentem nagyon Klero után.Utól akartam érni de aztán jött a fal.Szárny repűlt én meg pipa lettem.Na mondom gyerünk lassan a boxba.Aztán az eggyik kanyarba majdnem neki mentem a falnak de sikerűlt megállni elötte.Aztán rükibe tettem,tolatás,eggyesbe rakás aztán Zoza autójában láttam magam.Így ki kellett lépnem a játékból.Hát ennyi.[ Szerkesztve ]
-
ace100
csendes tag
Sajnálom a futamot.
Szeretném ha belevennénk a szabályzatba,hogy ne lehessen kilépni a verseny közben,mert ez okozta a vesztemet(cila kilépet).
Remélem mást is zavar,és ebben egyetértünk.
Grat minden pilótának aki végigcsinálta Monacot. -
ace100
csendes tag
Le a kalappal Proof,de szerintem így nagyon balesetveszélyes voltál,és az se biztos hogy így meglett a 90 %-a versenytávnak.
-
Kleroo
veterán
Nagyon beteg futam volt.
Nem értem hogy nem mentem falnak. Eddig 7körnél többet nem tudtam egyhuzamban menni,most meg pici hátsószárny sérüléssel bajlódtam csak.
Köszönöm Proof hogy elengedtél amikor kijöttem boxból.akkor tudtommal még nem voltál körhátránybanGrat mindenkienk aki hiba nélkül,vagy azokkal végigért
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
proof88
addikt
Igyekeztem mindenkit szépen elengedni, én 1 necces szitura emlékszem, mikor megpörögtem Speedg előtt az 1. kanyarba, de nem tudom volt-e más gáz.
Azért remélem nem volt gáz az elengedésekkel, Téged neccesen engedtelek el?
Amúgy nincs meg a 90%, de azt a verseny felénél még nem tudtam hogy még hányszor megyek boxba
Jó verseny volt, csak most ennyi telt tőlem.
A török futam valszeg jan. 9-én lesz, mivel több embernek sem jó a dec. 26. meg a jan. 2.
-
cila1
aktív tag
A TS-en hallottam mindent csak nincs májkrofonom és azért nem tudtam válaszolni.
-
JColee
őstag
Megjegyeztétek a legjobb kördiőtőket a futamon? Ezt elfejtettem lementeni, jó lenne, ha minél többen emlékeznétek rá, beraknám azt is a táblázatba.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest