Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz bucihost #1591 üzenetére

    Az a jó, hogy most kevesebb pénzért jelenleg megkapsz mindent, mint eddig is, csak ugye itt a bökkenő, amit írtál, hogy írtak, hogy folyamatosan csökkenni fog az analóg csatornák száma, így box-ra, vagy CI modulra mindenféleképpen szükség lesz a jövőben minden TV-nél.
    Ezért is jó a technológia, több pénzt le tudnak vele rántani az emberekről, gondolok itt a box-ok plusz költségére, ja és még ott van az is, hogy több áram fogy, mint általában, viszont akkor innentől kezdve már teljesen mindegy, hogy melyik szolgáltatót választja az ember, a felállás gyakorlatilag ugyan az.

    Amúgy ha esetleg szándékodban áll később egy másik TV-t is lecserélni, akkor már abba is helyezhető CI modul és már nem kell dekóder/box, ami ezért is jó, mert a modul bérleti díja és a vételi ára is olcsóbb, ráadásul az újabb TV-k többet spórolnak (áram) és jobb minőséget biztosítanak, legalább is ezt mondják :D
    Viszont ha mindez megvan, akkor a 3. lehetőségnél tartasz, csak modul variációval. Box-ot nem érdemes venni, mert érdekes mód, de a vásárolt box-ok hamarabb tönkremennek, mint általában, bár némelyik típus amúgy is hamarabb tönkremegy, ráadásul az a csodálatos szoftver, amivel megáldották őket hát ... no comment.
    A kitolódó két év hűség miatt kicsit nehéz a választás, főleg hogy lejjebb módosítani nem mindig engednek.
    Én is ezért rágódok rajta, bár nekem annyival könnyebb, hogy a TV nem nagyon érint még, főleg hogy nem is nagyon használom, de így is van még 3 TV, az egyik új, viszont a másik kettőnél ugyan az a felállás, mint a Te esetedben, legalább is ha elkezdik csökkenteni az analóg csatornák számát.

Új hozzászólás Aktív témák