Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
- Marvel Snap
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Battlefield 2042
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz thrill #104392 üzenetére
Nem védem. De szerintem a GT7 teszt alatt is, és itt is teljesen normálisan leírta már a dolgokat. (aztán az óta lehet, hogy elfajult a téma, hétvégén nem olvastam a topikot) És mást is kritizált az általad felsoroltakon túl. Nyilván játszott vele, semmi sem utal arra, hogy ne próbálta volna ki a játékot, és úgy kritizálja.
Az én esetem teljesen más volt. És egyértelmű volt a vádam alapja. És bár sokszor leírtam már, hogy mivel nem oszthatom meg a moderátorok, és az oldal üzemeltetőivel váltott privát üzenetek tartalmát. Legyen elég annyi, hogy az illető, azóta nem írt egyetlen játék tesztet sem a gamepodra. Ennél többet nem tehetek az igazam bizonyítása érdekében. És nem is akarok. Több éves sztori.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest