Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• thrill

tag

válasz .LnB #104395 üzenetére

Oké, akkor leírom én mit láttam. Kb. 40+ órám van a GT7-ben. A karrier mód végigment, de van még bőven mit csinálni. Missionök, jogsik sincs meg mind aranyra és van ahol szükség van még javításra a World Circuitban (nem lett meg az első hely), vagy nem is mentem még mondjuk egy futamon. Az eddig szerzett creditből bőven tudtam venni pár jobb autót és jelenleg is van 1.5+ szabad creditem. Eddig semmit nem grindoltam, sőt egy ideje már úgy tolom, hogy a napi limitet (42 km) tudom csak le kb (nincs többre idő). A pörgetésekből így is jött kb. 5 autó, legutóbb épp ma, egy kisebb értékű Mazda versenygép, de volt olyan hogy 500K credit. A garázsomban már 100 autó megvan a 424-ből. Persze a 10-18 millások nincsenek közte, de én annyira nem bánom, van azokon túl is élet. Nem mondom, hogy nincs amiben nincs igaza (például a mikrotranzakciókat elvből utálom), de mint látható az én tapasztalatom sokban eltér.

A másik esetet csak azért hoztam fel, mert ott pont mást képviseltél. Ennyire múlik az tesztalanyon, hogy miként lehet értékelni? Szóval nem a cikk volt a példában a lényeg, hanem a Te reakciód akkor (és most) egy hasonló szituációra.

Új hozzászólás Aktív témák