Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
- Marvel Snap
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Battlefield 2042
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz thrill #104401 üzenetére
Ez csak annyit jelent, hogy ez neked elég. Nem, azt hogy a játék ne lenne hibátlan, vagy hiányos. Neked ez így jó, oké. Nekem viszont kapásból nem kielégítő a single player mód, azon része, ahol egy adott kanyart, vagy pályát kell arany kupára teljesíteni. Ez felett a játékmód felett, és a zenés játékmód felett is, már bőven eljárt az idő. Ez helyett érdemi tartalmat is tehettek volna bele. Számomra az is borzasztó illúzióromboló, hogy nincs állórajt. És még sorolhatnám. De én bevallottan nem játszottam vele, szóval számodra biztos ettől fogva üres fecsegés a véleményem. Viszont a kolléga (és RangerFox is délelőtt) pont ezeket a dolgokat írta le. Ami nálam azt eredményezi, hogy nem veszem meg. Mert elenyésző az előrelépés a GT Sporttal szemben. Mindezt úgy, hogy lehetett volna hova fejlődni még, leginkább tartalmilag.
104402thrill
Amit ő leírt, azt többen megerősítették már itt is, és máshol is. Ez ellen te semmit nem tehetsz. Ezért sem értem, hogy miért fontos, hogy ő mennyit játszott. Más is azon a véleményen van, nem csak ő.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Sundesz
őstag
válasz thrill #104401 üzenetére
Én is nagyjából úgy érzem mint te, és itt a topikban egy fórumozó annyiszor leírta már miért nem jó a GT7, hogy tényleg az jön le a fórumozóknak, hogy nem jó a játék. Aztán ott a Metacritic user score, ami 2 körül van, de nem a játék a ludas ebben, hanem politikai és kiadói döntések: mikrotranzakció, állandó online jelenlét, Oroszországi kivonulás. Egy erős 8 pont szerintem van a játék.
Az emlékek mindent megszépítenek, ezért lehet, hogy felmagasztaljuk az előző részeket.
Hörcsög Powa'
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest