Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt
válasz proly01 #149968 üzenetére
Alan Wake 2 reviews arrive October 26th, 9AM ET
szóval holnap 15:00
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL
-
-
Roland861010
addikt
válasz proly01 #157043 üzenetére
Azt nem egészséges ha valaki 30 percet sza..ik vagy éppen a koszos vízben órákig áztatja magát.
Amúgy nekünk is van két tv nappaliban és a hálóban. A feleségem ha otthon van általában ő nézi a sorozatokat a nappaliban de nincs is kedvem játszani olyankor.
Mert közben jövünk megyünk beszélgetünk .
Én vagy este vagy csak akkor játszom ha egyedül vagyok mert olyankor nem kell másra figyelnem. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz proly01 #158564 üzenetére
én már végig nyomtam a remastered verziót, hát nekem nagyon tetszik a grafika, extra tartalmat még nem próbáltam, de számomra csillagos 5-ös, bár a sima p4-es verzióval nem igazán játszottam, így az én véleményem erősen szubjektív de szerintem van olyan szép mint az első rész felújított változata is
én adok neki egy plusz 1-etupsz jogos, amit a topik gazda ír, én mindjárt a másodikra gondoltam
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Rony949
őstag
válasz proly01 #159110 üzenetére
Nézegettem a napokban a véleményeket és amint látom, elég megosztó lett.
Nekem nagyrészt tetszett. Azzal egyetértek hogy az írás, a főszereplő monológjai, illetve az FMV átvezetői elég gagyik lettek. Ha a főszereplő lány nem pofázna annyit feleslegesen, jobban működne az egész.
Viszont a pálya, a narratíva, a zene(Akira Yamaoka <3), a grafika és összességében az atmoszféra jó lett szerintem. Még a szörny is meglepően jóra sikeredett, az egész dizájn ahogy kinéz, plusz az a creepy mozgás, ahogy feléd közeledik, a hangja is jól el lett találva. Nem egy Pyramid Head, de legalább valami új.
És tegyük hozzá hogy ingyenes. Igen...valószínűleg egy nagyobb marketingnek a része, hogy reklámot és hájpot biztosítson a Silent Hill 2 Remake-nek, meg a többi bejelentett SH játéknak, de én is úgy vagyok vele mint pourri: egynek elmegy.
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz proly01 #159605 üzenetére
ha jó az otthoni net feltöltése és a portálon lévő wi-fi sávszélessége akkor tűrhető az élmény, de a két feltétel együttes adata alapján működik rendesen, én mobil nettel szoktam melóban nyomni, de mobil net miatt sokszor nagy lag
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
Beegabor81
tag
válasz proly01 #167881 üzenetére
PS-re nem igazán, pc-re van jópár új, amik majd csak később jönnek konzolra.
Mondanám a ZAU-t, annyira felnyalták sokan, hogy dejó metroidvania, de szerintem az egy nem rossz játék, de rémes metroidvania
Esetleg Anima Well, most benne van extrában. Harc nélküli, de a felfedezés, a képességek után visszatérés helyszínekre, minden nagyon frankó benne, persze ha elviseled a pixelgrafikát.
Ami utoljára tetszett, a Moonscar-t említeném, az is egy nagyon jó cucc. Nem egy Last Faith vagy Blasphemous, de közel van. Vagy a Grime, Afterimage[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz proly01 #167886 üzenetére
Évekig nem hallatott magáról, egy pár hónapja viszont volt már egy gameplay elemeket is tartalmazó bemutatója, de megjelenési dátum még nincs.
Az Extra azért éri meg, mert 30%kal közel annyiba kerül, mint az alap tier.
Így viszont hozzáférsz a katalógushoz, hátha találsz benne valamit ami tetszik.Do you see the white shadow?
-
válasz proly01 #167876 üzenetére
Last Case Of Benedict Fox, kicsit nyomozós, Lovecraft-iasan horrorisztikus. Azért nem ér fel a legjobbakhoz ebben a műfajban, de kellően egyedi és atmoszférikus.
Cookie Cutter esetleg még, ez egy kicsit cyberpunkos/posztapokaliptikus, képregényes agymenés. Intenzív, nagyon színes.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest