Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz Csokishurka #24850 üzenetére
A pass-ra, vagy a season-ra gondolsz?
-
patakij
tag
Vkinél nincs jelen a következő probléma? Pár napja tapasztalom, hogy óriási a packet lossom. 5-20% közötti, sokszor itemet nem tudok felvenni, ajtót nem tudok kinyitni, a lövésről már ne is beszéljünk Társaimnál nincs ilyen ugyanazon a szerveren, nálam sem jelentkezett eddig. Más játékban nincs jelen, a TS szerint is 0,00% a fel/le packet lossom, nem töltök se fel, se le, más se teszi. Tehát lefutott kör hogy az internetem lenne a ludas A beállításaimon sem változtattam. Valami olyasmi rejtélyes egyéni PUBG problem lehet, mint hogy valaki állandóan crash-el megmagyarázhatatlan okokból, én pedig soha.
-
Segal
veterán
válasz LendvaiFeri1 #24849 üzenetére
Most nézegettem redditten július 24-et írnak.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Csokishurka
őstag
válasz patakij #24853 üzenetére
Nálam is volt ilyen igaz az első kör erejéig. Futottam előre majd hirtelen egy 5 métert előre laggoltam és utána minden szépen ment a következő ilyen esetig.
De tudom mivel játszom szóval meg sem lepődöm...."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
IgnisFatuus
aktív tag
Új egyszerűen beszerezhető csítek jöttek ki, vagy mindenki megtanult hirtelen lőni a játékban? Mostanában elég gyakori az egygolyós fejes halálom az első golyóval rohantamban cikázva, szitálva loot közben....stb.
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
Csokishurka
őstag
Valaki szokott nyomni 1 man squadot?
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Macka
veterán
válasz IgnisFatuus #24858 üzenetére
Hát nem tudom.
Megvettem, tetszik a játék, de ahogy a deathcam-okat visszanézem, egyeseknek röntgenszeme vagy 6. érzéke van rendesen. -
vaki
aktív tag
válasz Csokishurka #24859 üzenetére
A passoknál ha sqados küldi van akkor igen. Mivelhogy nem vagyok egy shroud, ritkán sikerül jól.
Amúgy úgy vettem észre, hogy az átlag tudás alacsonyabban van, mint a csak solo playereknél - legalábbis 4-5* már előfordult hogy sikerült egyedül kinyírnom egy squadot.A felhasználóbarát felhasználó
-
PeL
addikt
Kicsit vicces, hogy a BRDM-2 -t amiben négyen ültünk és elvileg a valóságban 7.7 tonnát nyom, egy 1,5 tonnás UAZ úgy kipördítette ma, mintha kartonból lenne...
-
niof
addikt
válasz Csokishurka #24864 üzenetére
Hát, az teljesen más taktikát igényel. Én 2* hoztam le egyedül squad meccset (egyedül maradtam a teamből), de kb. bujkálás volt végig. Az én esetemben masszív rejtőzködés volt - a második ilyen meccsre emlékszem konkrétan - 3 team maradt a végére, 2 solo, és egy 3 fős csapat. Nekünk (a soloknak) baromi jó pozink volt szerencsére, szinte minden irányból volt fedezék. A másik solo 2 srácot kiütött m24-el, a harmadik ment segíteni, és hozzájuk vágott egy gránátot. 1v1-ben maradtunk, ráadásul a srácnak kedvezett a kör, nem kellett a poziját elhagynia. Próbált engem is m24-el ellőni, de azért futás, meg cikk-cakk közben nem olyan egyszerű, ezért átváltott m4-re és megsorozott. Közelebb értem, volt egy dombom, elbújtam, felhealeltem. Kinéztem a srácra, és akkor láttam a scopeban, hogy nincs sisakja. 2* fejbe lőttem m16-al. A másik már régebben volt, arra már nem emlékszem...
Szóval, a 1 man squad nem egyszerű történet, nekem is szerencse kellett hozzá bőven, mert hát skillről az én esetemben nem igazán lehet beszélni...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Csokishurka
őstag
-
PeL
addikt
válasz Running #24867 üzenetére
Tudom csak annyira komolytalan és vicces hogy nem bírtam nem megírni...
Az a legjobb mikor kipördülsz a járművel, nyomod az előre gombot úgy hogy majd átszakad a billentyűzet, és még akkor vár 3-4 másodpercet az autó / motor (főleg a hármas motor) mire tényleg elindul előre a minimálisan hátrafelé gurulásból, addig meg gondolkodik vagy nem tudom, gyakorlatilag egyhelyben állsz, és ez elég kellemetlen ha pont olyankor következik be miközben többen is lőnek rád...
[ Szerkesztve ]
-
Running
tag
Kb az egész el van baszva, egy teljes fizika revamp kéne ennek a sztorinak is, ahogy a teljes kézi és közel harc témának. Mindkettő borzasztó állapotban van.
Sokat gondolkodtunk azon, hogy a körön kívül miért nem csinálnak valami vihar effektet, pl esőnél erős záport, ködnél teljes ködöt, miramaron homokvihart, ilyesmiket, aztán rájöttünk, hogy valszeg azért, mert az fps-t így is alig tudják tartani.
Ezt a játékot én totál újraírnám a helyükbe és kidobnám két év múlva a piacra, mert a játék jó, de az alapból elcseszett kódokat kibogozni 5x annyi meló és hibaforrás, mint újraírni. Piaca lenne, a hibákat már ismerik, alá lehetne tenni az engine új verzióját rombolhatósággal, valami normálisabb fizikával, fegyveres harc maradhatna, 1-2 új pálya, átkonvertálni a régieket, ennyi.
Persze ez álom, de megoldható lenne.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Running #24870 üzenetére
Mert skineket gyártani egyszerűbb és abból pénz is van.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Csokishurka
őstag
Hát persze, részükről kevesebb munka és jön be a pénz. Még mindig sokan játszák, jó közel sem annyian mint anno, de még mindig elég. Mondjuk az pofátlanság, hogy így felnyomták a skinek árait. De azért csinálják a dolgaikat, talán az erangel 2.0 fog visszahozni egy pár playert. De olyan változás ami a fizikát változtatná olyan már nem lesz szerintem, pubg 2 meg elvileg nem lesz, szóval ebből kell gazdálkodni ami van. Aztán reméljük rosszabb már nem lesz.
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
scabi78
senior tag
Elegem van ebből a sok pro unknow játékosokból. Második lettem, mert az elő nagyon ügyes, 17 szóló körből 3 csirkéje van, 10 killes köre és tudta, hogy hol vagyok...
Ez bug vagy csalás, esetleg névváltás vagy csak simán most vett egy új játékot egy másik névre?Tiszta Windows, rendes ház!
-
Demo07
aktív tag
Sziasztok!
Hosszú idő után megint lett időm és rendes gépem játszani, így játékos társakat keresek!
Nem vagyok egy shroud, utoljára még dec-január magasságában játszottam,illetve a napokban párszor, szóval elsőre csodák nem lesznek... nem vagyok profi, sőt, sok idő kimaradt, de szeretném jobban élvezni a gamet. Akinek van kedve ennek tudatában vegyen fel! Steam(Demo325),Discord(Gabesz325 #6697) -
vaki
aktív tag
Vikendin mióta vannak csak úgy a földön 3-as sisakok? Vagy megint valami félrecsúszott az update-ben??
A felhasználóbarát felhasználó
-
vaki
aktív tag
válasz eLit-MiLan #24880 üzenetére
Azt tudom, hogy az elején volt, de én azt hittem az megszűnt már valamikor...
Mondjuk nem mintha gyakran játszanék Vikendin, csak tegnap odadobott az auto pályaválasztó.[ Szerkesztve ]
A felhasználóbarát felhasználó
-
Segal
veterán
válasz Csokishurka #24882 üzenetére
Én akkor látogatom meg a pályát amikor a Goroka-ra ugorj napi feladatot kapom Gyorsan egy ugrás aztán vissza Sanhok vagy ha nagyon healelős a feladat akkor Erangel-en Yasnaya
Bár mostanság bp pontért nem izgatnak a feladatok, így is annyi van...[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz Csokishurka #24882 üzenetére
Akkor egyből adja magát a kérdés, kinek mi a kedvenc pályasorrendje?
Nekem Erangel, Sanhok, Miramar.
Vikendi kizárólag squad-ban. Soloban instant leave.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Segal
veterán
Sanhok, Erangel, Miramar, Tesztpálya , Vikendi
-
Csokishurka
őstag
Igen tényleg elég zavaró pedig nagyon jó lenne maga a pálya . Században kb mindig itt megyünk. Solo meg vagy csak sajgok vagy random. De ha mirámat akkor mindig hacienda aztán ha túlélem akkor folytatom ha nem akkor még következő.
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
Igen, Vikendin valami nagyon nincs rendben. Haverom gépén (i9 9900X, 2080Ti, 32GB) múltkor Volnova-ban olyan szinten leesett az FPS-e, hogy csak lesett. 2, nem vicc 2 FPS-e volt, kb. fél percig, miközben az Afterburner adatai szerint a procija nem ment 30%-on sem, meg a videókártya is kb 50%-on volt. Az én gépemen is leesett ugyanakkor az FPS, de nálam "csak" olyan 15-ig, aztán szépen visszakúszott 120 környékére. A másik két társunknál meg nem volt semmi drop. Annyi még, hogy mi elég közel voltunk egymáshoz a városon belül, a másik két társunk kicsit kijjebb, a város szélében. A többi pályán soha nem volt ilyesmi gondunk...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
JanR
addikt
Nekem is ez a bajom, hogy szinte mindenhol stabilan 200 felett van az fps-em (persze nagy városokban azért 150-160-ra esik, de vikendin. Futok a mező közepén és egyszercsak 50-60, majd vissza 90 és a kettő között vacakol. Kis idő után pedig észhez tér. Nem is szeretek rajta játszani.
-
scabi78
senior tag
Tegnap hívta fel egy srác a figyelmem arra, hogy ha scope-ba nézek, akkor nem csak a távcsőben lévő táj nagyítódik, hanem az egész képernyő. A nagyítón kívüli dolog is megnövekedik.
Két éve játszom a pubg-vel de nem vettem észre vagy nem zavart és most sem zavar, csak azért ez furcsa...Szintén az említett srác panaszkodik a szkópok pontatlanságára. Nem oda lő ahova a távcsőben látja a keresztet. Régen hallottam és tapasztaltam ilyet a kar98+4x kombóval, de azt hittem már javították. Ti hallottatok valami pontatlanságról?
Tiszta Windows, rendes ház!
-
scabi78
senior tag
Nem-nem, rosszul fogalmaztam Nyilván van esés a lövésnek, okés.
Kb. 50-100 méternél is volt, hogy a kar98 négyes távcsővel fölé lőtt és nem csak egyszer. 2 éve játszik a srác aki panaszkodott a pontatlanságra és jól tolja, tehát hiszek neki, hogy valami gáz van a szkópokkal, csak a kar98+4x-en kívül mást nem vettem észre, mert nem sznájperkedem, csak dmr jöhet szóba.Tiszta Windows, rendes ház!
-
protegum
aktív tag
"Bocsi Saen, Scabinak a hsz-re akartam válaszolni. Nem a tiédre. "Szinte minden fegyver célzója 100 m-re van beállítva. Lőszertől függően mindegyik lövedék a röppálya elején emelkedik és kb a 100 m az az átlag távolság ahol megközelítőleg pontos a fegyver. A pubg-ban lényegében lövedékre ható erők közül szinte csak a gravitáció számít. Ha a barátod használ zeroing-et vagy sighting in-t és nem a "célkereszt" közepébe lő akkor lehet probléma, bár én nem vettem, hogy szignifikáns lenne az eltérés. Akkor lehet nagyon észrevenni a pontatlanságot, ha a skálát használja az ember főleg a 4x-en, ahol elég picik a jelek. Mégha a pubg nem a realizmus példaképe azért nem egy bf1 vagy bfv a lövészet szempontjából, ahol mindegy a távolság csak legyen a célpont feje középen.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
Viccesnek tűnik, pedig a PUBG-s áll legközelebb a valósághoz.
Persze lőszer meg kaliber válogatja, de kilövés után a lövedék először emelkedő pályára áll, majd miután 100-150m után elérte a csúcsot, utána kezd esni.
Mondjuk a végén már nincs emelkedés, mint a képen.* Most látom, már valaki megelőzött.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest