Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
-
Dictator^
veterán
Visszajövök PUBG-zni pár nap-hét kihagyás után, és tele van megint a killfeed kínai nevekkel.. rohadt undorító már.
Viszont tegnap volt egy jó kör. Liveba a fejére lőttem, spectatebe olyan, mintha mellé löttem volna
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
PeL
addikt
válasz Csokishurka #24807 üzenetére
Intelligens ember lehet...
-
sagem
addikt
válasz Csokishurka #24807 üzenetére
nyári szünet+twitch..most ez lesz jó darabig mindenhol
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
ssgk
aktív tag
Ebbe a hulladákba létezik olyan beállítás ahol 1080 al 12Gb rammal és i5 overlock 4.5 ghz el (6600k) van fix fps és nem úgy néz ki mint a doom amit egy nyomtatóra port olva nyomnak ? xD
pls valaki tudna dobni egy ilyen screenshot ot a beállításról ? (régen volt egy elfogadható felállás de akármit csinálok csak rosszab lesz)
Akármi állítok ugyanúgy néz ki (egy szar) és soha se megy 110fps fölé (ami egy 144 hz monitoron = a halállal ugy szaggat rajta). Persze nem azt akarom hogy szó szoros értelembe vetten legyen szép, hanem ne egy pixelhalmaz legyen, legyen smooth valamennyire mert kb 10m után nem tudom hogy az egy enemy vagy egy darab pixel...
Ja és emellet a vga olyan 40% on proci 60 on megy, és 100fps en kullog ahelyett hogy kihasználná a 100% ot és lenne 200 körül mint minden más játékba amit valaha játszottam.Szeretem a pubg, de a kivitelezése kb bűncselekmény... régebben sokat" játszottunk (olyan 500h van benne) aztán átmentem r6 ra 2k óra után akarnék játszani ezzel pár kört de ki kell alt f4 ezni mert akkora egy szar hogy pl 3x ránézek a holo ra és megfájdul a fejem...
-
PeL
addikt
Mostani update-el valamit nagyon elcsesztek, mindenkinél kb 30-40%-al rosszabbul fut általánosságban, nálam van mikor 40-45-ig ledroppol (ezelőtt 70 alá se nagyon ment), plusz nagyon ingadozik az fps folyamatosan. Állítólag memory leakes most az update, remélhetőleg csinálni fognak vele valamit...
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
PeL
addikt
-
Macka
veterán
Sziasztok!
Egy Ryzen 2600@ 4Ghz egy GTX 1660 és 16 GB RAM társaságában elég FULL HD felbontáson maximum beállítások mellett?
-
Segal
veterán
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz LendvaiFeri1 #24820 üzenetére
Mert itt is bénának számítok
Próbáltam fpp-t is de ott végképp semmi esélyem."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Csokishurka
őstag
[PUBG vs. Apex Legends! [SFM Animation]]
Jó kis videói vannak a csókának
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
PeL
addikt
Nem szoktam túlzottan Kar98-at 4x-el használni, így nem tudok nyilatkozni a dologról, de érdekességre bukkantam megint a hivatalos pubg fórumon. Találkozott már valaki olyannal hogy 4x-el bizonyos távolság fölött képtelen volt fejbe lőni valakit?
1:40-től kezdődik az érdekesebb rész
Azért kemény hogy mindig újabb és újabb sz*rság kerül elő a játékról...
[ Szerkesztve ]
-
norby91
tag
Tökmindegy, hogy kilépett -e vagy bent volt.
Már az első másodpercekben is látni, hogy "érdekesen mozog", illetve a későbbiekben is előjön ez a mozgás.
0,25-tel tisztán látni, hogy a lövés pillanatában megmozdul a "cél", ezért mellé megy... amikor nem mozog eltalálja.
Lőhetnéd 15x-szel is, ha megmozdul akkor bizony mellé megy.
[ Szerkesztve ]
-
-
Csokishurka
őstag
Amit pár hete vettem észre és számomra érdekes volt, hogy ha valakin rajta van a sima hip fire célkereszt és utána ugyanoda rázoomolsz akármelyik scope-al vagy red dottal, máshova esik a ADS célkereszt közepe mint a hip fire célkereszt közepe, ahogy néztem jobbra csúszik el. Csináltam vidit is talán csak utána elfelejtettem feltölteni.
De ezt lehet tesztelni, hogy ha akár egy pontot nézel a falon, nem fontos playeren.Lehet beképzelem de mostanában mintha úgy látnám hogy fejbelövök valakit de közben meg mégsem, de lehet persze mindig fölé vagy mellé lövök.
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
niof
addikt
válasz Csokishurka #24829 üzenetére
Ez már az early access óta így van, nem újdonság.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
PeL
addikt
-
Tiszteletes
aktív tag
Üdvözlet a kedves egybegyűlteknek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni ezzel a pompás játékkal kapcsolatban. Kb az új pach óta tapasztalom, hogy a körök vége után a lobby valami iszonyat lassan akar visszatölteni. A back to the lobby gombra kattintás után 25-45 sec telik el, mire betölt. A játékot újraraktam. Nem segített. Kikapcsoltam a deathcam-et és a replay rögzítést is. Tegnap a komplett steamet és a PUBG-t is letöröltem, újra tettem. Most már nem csak a játék, de a steam is egy 960EVO-ról fut. És a probléma még mindig fenn áll. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Ha hamar halok még a kör elején akkor egy leheletnyivel gyorsabban visszatölt, de a top 10-ben halva valami katasztrófa. Kirenderel ez a szar egy MPEG4-et, és amíg fel nem töltötte egy kínai szerverre a tizenhatodrangú játékomat, addig semmit nem csinál, vagy mi a pék?
Előre is köszönném az építő jellegű segítséget/ötletelést.
Üdv,
T.Miért... vagytok... gyengék???! Játtszatok!!!
-
Tressy
senior tag
válasz Tiszteletes #24837 üzenetére
Talán valami win 10 frissités lehet a ludas.Duo társnak is pont ezt csinálja már egy ideje.
[ Szerkesztve ]
-
Nono76
tag
Nekem is sokáig akadozott a menü. Nem ennyire mint neked, hanem amikor rákattintottam valamire akkor döcögött. Nem foglalkoztam vele, mert annyira nem volt zavaró. Végül amikor a windows frissítette magát 1903-ra akkor oldódott meg magától a dolog. Szerintem is a windows miatt lesz.
-
Csokishurka
őstag
Nekem ilyen jellegű gondom még nincs, de az fps úgy droppol meg vagy 30-40-el kevesebb, de azt ahogy olvasgatom globál probléma...
-
Csokishurka
őstag
Tegnap volt egy köröm, nah mondom ez tuti bukó nagyon a szélére estem, egyfolytában a körrel közdöttem boosterem meg healem is alig volt. Futok futok valahonnan mindig lőttek rám, akit én lehiteltem azt persze a másik riányból lelőtte más. Aztán annyira elbambultam hogy ránézek a kijelzőre és már csak 2-en vagyunk életben. Szerencsére megnyertem.
Érdekes azért, hogy mikor fullos a loot meg tele vagy minden földi jóval közel se biztos, hogy megnyered, amikor meg éppen hogy túléled még a kék kört is sz*r lootal lehet hogy pont akkor hozod le...
A DMR-ek nagyon kemények, lehet lassan jobban preferálom mint a bolt action puskákat.[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
Nektek is volt hogy teleportálgatott a játék? Futok aztán hirtelen 5 méterrel előbb lettem.
Nem vagyok egy ijedős fajta de most egy pár másodperc kellett, hogy magamhoz térjek..."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
Fegyverek 4:35-től. (Ha gyorsan akarod végignézni --> pause és jobbra nyíllal tudod nézni mint kép mert pont úgy vannak a váltások)
Sem AKM sem M4 skin nincs (Berylről meg lecsúsztam, mostanában nagyon megkedveltem azt a fegyót )[PUBG Leaks: Season 4 Survivor Pass with 70+ new skins and emotes PROJECT AFTERMATH]
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
válasz Csokishurka #24843 üzenetére
Van pár jó szerintem. De nem sok. 2 nadrág, 2 felső, 3 táska meg 1-2 fegyó skin, ami ki is néz valahogy. A többi ilyen ehhh...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Segal
veterán
válasz Csokishurka #24843 üzenetére
Nekem pont olyan fegyver skinek vannak benne amikre nincs vagy ezeknél gyengébb van. Főleg a vectornak örülnék de sajna a beryl skint én is hiányolom
Ruhák közt 2-3 ami tetszetős. Mindent egybevetve jónak tűnik a dolog de nekem kicsit gyanús hogy ennyi skin érkezne... Már a hármas szezonnál is lényegesen kevesebb volt ennél.
Vajon mikor kezdődhet a négyes szezon?"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Pedig jöhetett volna most a sale alatt valami 75%-os leárazással
-
LendvaiFeri1
addikt
Mikor jön az új pass?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Csokishurka
őstag
válasz LendvaiFeri1 #24849 üzenetére
Nem tudom de már jó lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest