Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
Topikgazda
-
VGNGR
senior tag
Season 4 cinematic trailer
Július 24-én érkezik. -
PeL
addikt
Lesznek megint jó dolgok benne, meg olyanok is amiket feleslegesnek tartok...
- AR Nerf --> SMG Buff - gondolom hasznosabbá akarják tenni az SMG-ket, tény hogy eddig nem sok létjogosultságuk volt...
- Mirado HP nerffel nem igazán értek egyet, így is elég papír volt az az autó.
- Motorok 50%-al több üzemanyag fogyasztása nem hülyeség, kannákat lehet mostantól többen fogják használni
- BRDM-2 soloban 80, duoban 40 százalékkal több sebzést fog kapni. Helyes, helyes, tank camperek mostantól nem nagyon lesznek
- Folyamatos bandage heal nem hülyeség, viszont combatra elég nagy hatása lesz majd, mindenkinél 50 bandage lesz innentől kb
- Autóban zene, hát oké...
- A lemezjátszókat viszont hülyeségnek tartom, kb arra lesz jó hogy a trappolást elnyomja majd az épületeknél?
- Ahogy látom EU szerveren nem nagyon lesz változás matchmaking szempontjából, csak majd át fog dobálni más régióba ha véletlen nem talál meccset időben, vagy máshonnan jönnek ide többen (még több HuYaTV lesz)A többi újítás / feature teljesen rendben van szvsz, javítják az fps hatását a fegyver tüzelési sebességére elvileg, javítják elvileg a random szaggatást is. Kíváncsian várom igazából az egészet
-
A Medve
újonc
Sziasztok,
Találkozott már valaki olyan problémával ha vége a meccsnek a töltőlépernyőn akad a játék?
Nagy nehezen ha behozza a menüt egy restart lobby megoldja de van hogy csak Alt+F4.Ha valakinek volt már ilyen sikerült megoldani valahogy szívesen meghallgatnám a "történetét" XD
Újra telepítés volt már, az nem segített.Köszönöm előre is!
Sok csirkét srácok
Üdv
Medve -
niof
addikt
válasz A Medve #24959 üzenetére
Nem új dolog már ez sem. Én sokáig nem találkoztam vele, a legutóbbi peccs után viszont már 2* előfordult nálam is (megint). Egyszer, csak gép restart segített, mert nem lehetett előtérbe hozni a feladatkezelőt sem, hogy kilőjem.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz hun-man #24961 üzenetére
Most egy kicsit elgondolkodtam, hogy ehhez mi köze a VPN-nek, aztán még egyszer elolvastam az eredeti kommentet. Én az akad kifejezésre mást értettem, azt, hogy onnan nem megy tovább semerre. És ha sikerül előre hozni a feladatkezelőt, csak abból lehet kilőni a játékot, mert egyébként csak vársz a semmire. Még jó, hogy alig van benne bug, és csak ritkán jön elő...
-
jozefgucci1
addikt
Az a hiba is megint előjött , hogy leérkezésnél az első házban érdemes két kört tenni , mert nem rak le mindent a játék Ezek nem előre felé haladnak hanem hátra
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
niof
addikt
válasz A Medve #24963 üzenetére
Akkor mégis ugyanarról a hibáról volt szó, mint nálam. Csak nálam nem mindig engedte az Alt+Tab-ot. Illetve Ctrl+Alt+Del-el el tudom indítani a feladatkezelőt, de hiába váltok elvileg arra, gyakorlatilag a PUBG ablaka marad elöl, és ezért nem lehet kilőni, csak a gépet újraindítani.
#24964) jozefgucci1
Sajnos mostanában ez hatványozottan igaz. Nem egyszer lettem first blood ez miatt. Yasnaya-ban apartman tetejére ugrásnál volt 1-2 cucc (kiegészítők, táska stb...), felvettem, de nem egyedül voltam a tetőn. Én az egyik oldalon, enemy a másikon. Aztán jópár mp után egyszer csak ott lettek a fegyók. Nekem persze kispisztoly, enemynek valami automata. De detto ugyanez van Sanhok-on is. Bemegyek egy házba, úgy tűnik, mintha már járt volna ott valaki, aztán egyszer csak tele lesz loot-al a szemem láttára...
Értem én, hogy optimalizálni akarják a betöltést, de ez így nem jó. Sokkal jobb lenne, ha a spawn point-ok elszigetelt helyeken lennének, és már a visszaszámlálás közben megjelennének a fegyók/cuccok, csak nem lehetne őket felvenni, meg mondjuk a várakozási idő alatt nem lehetne az épületekbe sem bemenni ez miatt.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Dictator^
veterán
válasz jozefgucci1 #24964 üzenetére
Apropó.. leérkezésnél nem szokott beakadni a játék nálatok?
Lobby 60 FPS korláton, utána a gépen 144 fps (korlátozva van).. esésig marad ennyi, majd érkezésnél úgy beakad, hogy szinte megáll a kép két mp-re, majd fps vissza 144-re, és megy tovább minden.
A játék többi részén nincs gond..Esetleg ilyen van, volt valakinek?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz LendvaiFeri1 #24968 üzenetére
Droppolni néha droppol, de ez totál megáll, szinte 1 fps.
(Ez majdnem mindenhol van, Sanhook Khao, stb..)
WD Black HDD-n van a game, és néha produkált már érdekes dolgokat, pedig a HDD is viszonylag új.
Sentinel szerint nincs probléma vele.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz norby91 #24971 üzenetére
Igen, lassan már annyira idegesít, hogy fel fogom kutatni, hogy mi okozza.
Anno a WD Red parkolása csinálta.. nem volt rajta semmi, ami állandóan nyitva lehetne, vagy hozzá akarna férni, de ha valami miatt feléledt, akkor a PUBG (WD Blackról futott) teljesen kiakadt, és nem töltött be új házakat.. volt, hogy anno átmotoroztam San Martinon, úgy, hogy a házak alatt ment a motor
(A társam kérdezte is, hogy Militarból hova megyünk, aztán elindultam San Martin felé, majd megkérdezte, hogy itt átmegyünk ? - Itt akadt ki a vinyó - Aztán mondtam, hogy ja San Martinon át..
Erre rákérdezett, hogy "konkrétan át"? )Na majd utána nézek.. ezek szerint egyéni hiba.
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz Dictator^ #24972 üzenetére
Az SSD ahogy a kolléga mondta jó ötlet lehet, már eléggé lement az áruk és betöltéskor is segíts. Nem annyira tapasztalom ezt a problémát egyébként, egy picit szaggat földet éréskor, de kb. 1mp és aztán már szaladhatok is. Az más kérdés, hogy a házak még üresnek tűnnek, ott kell ki idő a szervernek, amíg átadja mi hol van.
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
jozefgucci1
addikt
válasz Dictator^ #24967 üzenetére
Nálam néha be szokott akadni és akkor beesik az fps is olyan 80-ra ,de aztán szépen vissza is megy . Nálam SSD-n van szóval nem igazán értem a dolgot , bár értelmet keresni felesleges ebben a játékban . Elbaszott egy csapat , pedig ez a legjobb BR sajnos .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
lemusz
addikt
válasz jozefgucci1 #24975 üzenetére
Nálatok mennyi ramot eszik a játék? 2x4Gb-ról bővítettem 4x4Gb-ra, de elég furcsa érzésem van, a játék továbbra is csak 6-7 giga körül használja a ramot, úgy mint ahogy 8 gigán tette (pont ezért bővítettem, mert azt hittem nyújtózkodna 8 giga fölé), de inkább a virtuális memória használat nő. A 16 gigát felismeri minden, bios, win10, cpu-z, szóval nem tudom mi lehet a gond, ultrára rakva a dolgokat is csak 6-7 giga. Régen ddr3-as rendszeremen 1 bő évvel ezelőtt úgy emlékszem ez nem így volt win7-en, akkor ment szépen 8 giga fölé is. Win10 memóriakezelése lenne a háttérben vagy a játékot optimalizálták azóta ennyire?
-
Dictator^
veterán
válasz IgnisFatuus #24973 üzenetére
Van a gépben SSD, csak most terveztem volna cserélni M2-re, aztán mondom addig nem babrálok már vele.
Az 1mp alatt mire gondolsz? Beszaggat, vagy beáll egy pillanatra?
Persze, a loot nálam is ilyen, később tölt be legtöbbször..És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
niof
addikt
válasz lemusz #24976 üzenetére
Is-is. Optimalizáltak is rajta sokat, egyik RAM-ból sem zabál annyit, mint régebben. Viszont én nemrég bővítettem 32GB-ra, és gyönyörűen látszik a W10 dinamikus memóriakihasználása is. 16GB-nál megállt olyan 13GB körül a kihasználtság, most meg 16-17-re is felkúszik, pedig a RAM-on kívül semmi nem változott a konfigban.
-
IgnisFatuus
aktív tag
válasz Dictator^ #24977 üzenetére
Földet éréskor, szerintem amikor a földön fetreng a karakter, akkor egy pillanatra megáll, de 1mp sincs ha belegondolok.
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
Segal
veterán
bLYYY csinált egy videót a negyedik season skinjeiről. Nem vagyok elájulva a premium skinektől
Nekem ez kimarad."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Találtam közbe jobb videót is de már nem linkelem mert ma megérkezett a frissítés így bárki nézegetheti.
Én azt mondom legalább level 50-ig csak trash dolgok szerepelnek a premiumba
A fél életem meg megint nem fogom arra áldozni hogy eljutni 100-as szintig. Szerintem az alapesetben fizikai képtelenség is lesz mert ahogy elnézem a szintlépési lehetőségeket ez a hármas szezonra hasonlít ahol 70-ig piszok sok játékkal lehetett eljutni.
Viszont a vector skin szerencsére nem premiumos arra szerintem rámegyek plusz esetleg az uzi skin-re is"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
LendvaiFeri1
addikt
Mennyi GB az update?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
saen
Topikgazda
válasz LendvaiFeri1 #24986 üzenetére
kb 10gb.
-
rolio1
tag
Sziasztok! Van olyan, aki a Lite verziót nyomja?
Mióta van török szerver, 60-as pinggel már tökéletesen lehet játszani. Mostani update óta egyelőre nincs ranked, pár botot rak csak be, és az itteni játékosok nem olyan pro-k, így pl nekem is van sikerélmény. -
IgnisFatuus
aktív tag
válasz rolio1 #24988 üzenetére
A Lite-al játszók teljesen más szervereken tolják?
-
saen
Topikgazda
válasz IgnisFatuus #24989 üzenetére
Igen, teljesen más játék.
-
Csokishurka
őstag
Még nem érkeztem gép elé. Milyen az új erangel?
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
niof
addikt
válasz Csokishurka #24991 üzenetére
Erangel jó, de az update szar. FPS dropok, pont mint Vikendin, minden magyarázat nélkül. Áthozták Vikendiről a szélzúgást is, amit k@rvára nem kellett volna, borzalmasan zavaró. Van egy csomó új tereptárgy illetve gödör, amiket meg kell tanulni újra.
Véleményem szerint eddig messze ez a leghitványabb update, ami jött a játék történetében. Nem nagyon szoktam szidni a fejlesztőket, de ezt most elb@szták.Yasnaya, apartmanok. Mikor ugrasz le azokról a tetőkről, amire ki lehet menni, van, hogy megsérül a karakter, van, hogy nem. Először azt hittük, hogy összefüggésben van azzal, hogy mozgásból mászol e át, vagy álló helyzetből, de nem, tök mindegy. Volt mindegyikre példa.
[ Szerkesztve ]
-
mg1992mg
senior tag
Nem lett egy rossz update, de skineket, stb. tekintve ez a Season Pass kimarad, viszont játszani továbbra is fogok vele, mert bejön még mindig.
Tetszik az új Erangel is, Yasnaya viszont még rosszabb mint volt, konkrétan 25 FPS-em volt míg leérkeztem, utána se volt rózsás a helyzet.. Elképesztő, hogy ezt nem lehet megoldani... (nem, nincs potato gépem, úgy nagyjából, és nem is ultrán tolom a több fps, stabilabb game érdekében, de ez...)
-
PeL
addikt
Nekem a mappal eddig nincs különösebb bajom, sokkal jobbak a fényviszonyok, könnyebb spotolni az ellenfelet, a fű is kisebb lett hála az égnek így talán kevesebb lesz a csúszómászó, szebbek lettek a textúrák az egész mapon. Meg van egy kis újdonság hatása az egésznek nálam legalábbis.
Ami engem zavar hogy Yasnaya-ban 25-30 fps van érkezésnél és az első pár másodpercben, a jobb oldali rendőrségi épület tetejéről kinézve a városra 60 alá is leesik az FPS. Scope-ba belenézve továbbra is beszaggat a játék néha elég durván. Meg kicsit felcsesz hogy tele van megint mindent is tudó profikkal a játék, gondolom annak is köszönhető hogy summer salen is meg most is -50% -on van a játék ára, meg hogy szezon eleje van.
90% biztos vagyok benne hogy előbb utóbb ez is követni fogja a CS sorsát, és ingyenessé fog válni teljesen, majd a skinek meg passok fogják eltartani.
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
A map maga jó, a kinézet nekem is bejön, de az általad is említett fps dropok egyszerűen elfogadhatatlanok. Eddig sikerült kicsit javítaniuk rajta, 100 körül szokott lenni, most kb. ott tartunk, ahol az ea idején voltunk. Haverom szörnyeteg gépén (meg az enyémen is) 25-30 fps érkezéskor, mint nálad, meg az első percekben, pont az elején ez elfogadhatatlan. Meg hát ez a tetőről leugrás... Majd próbáljátok ki! Abban az épületben, ahol múltkor lepusholtatok minket (csak nem jött össze ), ugorj le a korlátos oldalról a tetőről. A régi mapon ezzel nem volt gond, itt meg vagy sikerül, vagy megsérülsz... Ezt, azt gondoltam, mikor még csak a tesztszerveren volt az új pálya, hogy kijavítják, de nem...
Az új terep egyébként nagyon hangulatos, sokkal több helyen el lehet majd bújni, vagy lehet kerülni az enemyre takarásból. Tetszenek a tankok, ágyúk, bombatölcsérek, ezeket csak azért említettem, mert majd memorizálni kell. Ha esetleg menekülőre kell fogni, nem árt nem nekidurranni izomból egy a domb mögül előbukkanó tanknak pl...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Segal
veterán
Azért az durva hogy most megint 0 pontról kezdi a szezonba a rank rendszer...
Ok a kettes szezonba is 0-ról indult de a hármasnál belátták hogy ez hiba volt és ott ugye 2000-ről kezdett. Most meg megint 0-ról.... Gratula nekik mert így esélytelen lesz kipörgetni az ernyő skint. Úgy érzem jól döntöttünk adakiller-el hogy végigszenvedtük a harmadik szezonba a dolgot de biztos rájöttek pubg-nál hogy úgy kemény munkával ingyen megszerezhető ami nekik nem jó.
Elnézve a 100 szintet is az is extra szint nélkül esélytelennek tűnik de persze már akciós a 20, 30 és 50 szint vásárlási lehetőség...
Vagyis 10 euroért kaphatsz egy halom értelmetlen skint de ha a jobbakat is szeretnéd akkor fizess még"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
protegum
aktív tag
Érdekes, hogy visszajött az a feature, amikor enemy van körülöttünk beesik az fps.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest