Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz LendvaiFeri1 #24201 üzenetére
Legalabb nem egymast oltetek
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Grave_444
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #24201 üzenetére
Mentem 3 kört duoban 0 kill. Elég is volt.
Ez a frissítés ugrás közben miért kellett.
[ Szerkesztve ]
-
Csokishurka
őstag
Végre sikerült elérni az 1 fölötti K/D-t
Kis öröm is öröm"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Csokishurka
őstag
válasz Csokishurka #24207 üzenetére
Ki hogy áll amúgy?
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Grave_444
nagyúr
válasz Csokishurka #24208 üzenetére
Volt már jobb is. GraveHUN néven látod ha érdekel.
Egyszer sikerült Solo FPP-ben EU top87-nek lenni, annak a közelében se vagyok már.
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
Így. Nem ez volt a legjobb szezonom...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Csokishurka
őstag
válasz Grave_444 #24209 üzenetére
Hát ha most a duo meg squad meccseket soloban toltad volna akkor biztos jó rankban lennél, de szerintem a rank fölösleges, ha valaki sügér de sokat játszik (lásd én) az is kerülhet magas rankba
Azárt nálad a 2+ os K/D-val látszik, hogy elég jól tolod"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Segal
veterán
Nekem most pocsék 0.69 de mentségemre szóljon a pont volt a lényeg és nem a K/D
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
sagem
addikt
Nem tudom eldönteni, hogy ez a történet most vicces vagy inkább szomorú? Én inkább utóbbi felé hajlok, és annyit tennék hozzá, hogy téves bannt valóban osztogat a rendszer, de az nem VAC..VAC-ot nem véletlenül kap az ember. Mindenesetre a srác sem a legélesebb kés a fiókban, 3x egymás után beszívni ugyanazt..azért na
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Grave_444
nagyúr
válasz Csokishurka #24211 üzenetére
Rank nem érdekel, mert aki lőni se tud csak bejut top10be többet lép előre..
Én nem vagyok megelégedve vele, sok a bénázós kör nagyon. 3-4-es már rendben lenne, de akkor sose funolhatnék úgy meg nem élvezetes a játék.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Grave_444 #24215 üzenetére
Ne is mond nekem is hatalmas megkonnyebbules volt hogy vegre a megszokott modon jatszhatom a jatekot es nem fel afk-ba bujkalva
Igaz en most nagyon visszavettem a jatekidobol mert kicsit tuladagoltam magam"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
PeL
addikt
Bezzeg ezt a csávót meg simán hagyják játszani... Meg sok más hasonlót. (Picit hangos a videó)
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Hát igen, sajnos nem minden cheatet detektál a rendszer, nem véletlenül kerülnek pénzbe ezek a csalások (a jobbak ráadásul egy valag pénzbe) valszeg a srácét is csak most szűrte ki..de legalább előbb-utóbb kiszűri őket..remélhetőleg.
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Segal
veterán
Gyerekek ilyen nincs és mégis van...
Kicsit itt kellett hagynom a gépet aztán jövök vissza afk-ból és"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Csokishurka #24221 üzenetére
Mindenre lő ami mozog
-
hegegabi80
addikt
-
Tressy
senior tag
-
Csokishurka
őstag
válasz hegegabi80 #24226 üzenetére
Megnéztem a többi vidit is Óriásiak
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Segal
veterán
válasz Csokishurka #24197 üzenetére
Meglett az 50es szint így kaptam egy újabb kék kártyát és megint összejött egy kulcsra való Az eredmény újabb 0,5 euro Így már durván 7,5-nél járok
Plusz a végére egy kis humor még a tegnapi napról..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Csokishurka #24230 üzenetére
Nekem az a vicc hogy az összes fegyverskint kiváltottam előtte amit fehér és sárga kártyáért lehetett kapni és még ennek ellenére is termeli a pénzt. Ha azokat is kulcsra váltottam volna már 10 fölött járhatnék...
-
Csokishurka
őstag
Én csak a QBZ-t váltottam ki, azt nagy ritkán használom, de egy AKM-nek jobban örültem volna, de ingyen volt szóval nem panaszkodom. De most már én is ráállok a "mindent eladunk"-ra.
-
Csokishurka
őstag
Hát megveszed azokat a skineket amiket aranyból megtudsz, QBZ, Beretta meg nem tudom mi van még.
Meg van egy két megvehető ruhadarab is, de amúgy ja szerintem mindent válts be kulcsra, és hátha nyitsz valami frankót amit vagy használsz vagy eladsz. De ez csak szvsz..."Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
niof
addikt
válasz Csokishurka #24234 üzenetére
Kb... A kártyákat én is kulcsokra váltottam be. Maradt még egy csomó olyan ládám, amit anno megvettem BP-ért, de persze kulcs is kellett volna hozzájuk. Ezek azóta bent pihennek az inventoryban.
Az megint más kérdés, hogy csomó olyan kulcsot kaptam a kártyákért, amihez nincs ládám.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz Csokishurka #24236 üzenetére
Hát, ha valamire, akkor ládára biztos nem költök. Tudom, vicces ez annak fejében, hogy a szintlépésért adtam ki pénzt (meg a prémiumért), de ott konkrét célja volt a dolognak, ez meg maximálisan zsákbamacska.
-
Tanisz
senior tag
Ránéztem a pubg.report -ra, hogy összefutottam-e streamerekkel játék közben, pontosabban kik lőttek le engem az utóbbi időben
1-2 hete volt egy eset.
Annyira bírom ezt a "magyar hozzáállást", rögtön le streamsnipoltak, meg g@ci magyar kempereztek
A vicc az, hogy azt sem tudom, hogy ki ő, azt meg pláne nem,hogy streamerkedik is, a másik meg, hogy attól mert nem hallja, hogy lootolnak a másik házba mellette, azért ne a másik legyen már a hibás
Magyar streamerek közül a blyyt, crappat, hulllaszilvát ismerem kb, akik PUBG-t tolnak.
Miért kell rögtön szidni a másikat, meg anyázni, ez kb olyan mintha én is szidnák mindenkit aki lelő engem, mert biztosan csal
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
niof
addikt
válasz Tanisz #24244 üzenetére
Az a baj, hogy ez sajnos - tisztelet a kivételnek - általános hozzáállás. Nálunk is sokszor elhangzott, ha név alapján honfitárs lőtt le, hogy biztos csal. Haverom anno sokat CoD-ozott, és ott - állítása szerint - tényleg sok volt, és ebből indul ki.
A másik meg, a tviccs sztrímerek felől, én azt tartom visszataszítónak, hogy akik jobbak (Szilva, FoDa, stb...) számtalanszor szidják a "mezei" játékosokat, hogy kempelnek, meg bujkálnak, szarul mozognak, stb... Miért kell ezt gyerekek? Miért van szükség arra, hogy a másik okvetlenül pocskondiázva legyen? Ezt sosem fogom megérteni... Az egy dolog, hogy ők jobban játszanak, mint a nagy átlag, 5000+ óra fölött, huszon-egy-két évesen el is várható, de attól még a másik nem biztos, hogy megérdemli ezt.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Tanisz
senior tag
Ebben is igazad van, azt sem értem, hogy a jó játékosok miért szidják a gyengébbeket.
Igaz azt sem szeretem, ha sokat csúnyán beszélnek stream közbe, hogyha kötőszóként/toldalékként használják a g@ci szót pl, vagy hasonló
Igaz én is agylobot bírok kapni amikor valaki bent ül a házban a sarokban 5 perce vagy több és úgy próbal meg killt szerezni, vagy túlélni.
Ilyet külföldi streamertől is láttam, nem is értettem, hogy mit csinál.
Nem arról beszélek, hogy befoglal egy házat és tarja, hanem hogy beül a legsötétebb zugba és csak kuporog
[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
niof
addikt
válasz Tanisz #24249 üzenetére
Hát igen, alapvető különbség van a kettő közt, hogy elfoglalsz egy jó pozícióban lévő, nehezen pusholható házat, és letartod a szögeket, mozogsz benne, tudatod, hogy ott vagy, meg az között, hogy magadra zárod az ajtókat, és bebújsz a fotel mögé, ha valaki betéved, akkor arcon tudd lőni sörétessel. Utóbbi tényleg nem szép, de persze a szabályok nem tiltják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest