Új hozzászólás Aktív témák

  • Ochocinco46

    aktív tag

    válasz maximilian4 #20028 üzenetére

    Szerintem nagyon egyszeru a dolog. Valamelyik hw&driver kombot "szereti" a jatek es jol fut rajta, mig masokon ritkabban hibamentes. Persze tudom, hogy ez undorito, de sajnos igy van.
    En szerencsesnek mondhatom magam(mar ha ebben a jatekban van ilyen) mert 20bol 1meccsen van talan minimalis problemam. Persze neha desync es lagg az elejen van, de azzal egyutt kell elni, a balfasz tarsasag nem kepes megjavitani, el kell fogadni es varni aaa gyartok br-eire.
    Ket ismerosomnek is akikkel neha egyutt megyek, teljesen mas konfigja van es hasonloan sokat panaszkodnak kidobasra, kifagyasra es ezek miatt nem is jatszanak sokat.
    Itt sem veletlenul panaszkodnak ezekre ugyanazok az emberek es valakik sosem. (eltekintve attol, hogy valaki szeret sirni, mig masok legtobbszor csak legyintenek egyet es inditjak a kovetkezot) es itt nem kell az, hogy "fizettem erte igenis legyen abszolut hibamentes a jatek..."
    Az elejetol fogva lehet tudni, hogy sosem lesz az. Ha igy is beleoltel tobbszaz orat akkor csak lekot es elvezed tobbnyire.
    Persze sokszor en is sohajtok nagyokat a bugokon, de osszesegeben olyan elmenyt nyujt, hogy boven jo kikapcsolodasnak tartom.(par honappal beta megjelenes utan vettem meg es meg csak 400 orahoz kozelitek, szoval nem vagyok pistike)

    A hsz nem csak neked szol termeszetesen :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák