Hirdetés
Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Horyk és Medic thx a tegnapi WAR-t!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
horyk
senior tag
-
horyk
senior tag
Sokat gépeztek ide juttok : look at this
[ Szerkesztve ]
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Pitbullos
aktív tag
Cod5 Zombie Gun mod
Készitö:.Pitbullos
Xfire:.pitbullos
A mod kizárolag coop zombie modra készült nem müködik multiplayerben és singelplayer coopba sem !!!
Ez egy fegyvermod amiben a fegyverek tárkapacitása és tartalék löszere meg van növelve ezenkivül sebzésük lett növelve es minden fegyver másodlagos fegyvert is tartalmaz amiket a falon levö fegyver iconoknál vásárolhatsz meg.Modositások:
-m1carabine es sw357 magnum a kezdö fegyver
-pit blood camo skin minden fegyverre
-automata:m1carabine,m1garand,colt,g43,magnum,kar98,springfield,panzershreck,shotgun es mindkét puska
-colt,kar98,langszoro sebzése növelve
-mg42,cal 30 tárkapacitása megnövelve 200 ra
-ray gun tárkapacitása növelve 200 ra
-bar tárkapacitása 400 ra növelve
-thompson tárkapacitása 500 ra növelve
-shotgun és a puskák tárkapacitása növelve 15 re
-minden fegyver tartalék löszere megnövelveA falon levö fegyver modositások:
-kar98 másodlagos fegyvere mp40
-m1 carabine cserélve m1 garandra másodlagos fegyvere g43
-thompson másodlagos fegyvere lángszoro
-hosszu ketcsovu puska másodlagos fegyvere mp44
-rovidcsovu puska másodlagos fegyvere mg42
-bar másodlagos fegyvere 30cal
-shotgun másodlagos fegyvere rai gun
-az orába rejtett kar98sniper cserélve ptrs41sniperre másodlagos fegyvere panzershreck
....további infokat a használatárol az Olvas el.txt be találtoka modot a cod5 honlapunkrol tolthetitek le
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Jane01
csendes tag
Sziasztok!
Mi van a PIT sd-kupával?Nem akarjuk folytatni,vagy újrakezdeni?
Én úgy szeretném...
-
horyk
senior tag
De ne 2v2 be menjünk hanem 3v3-ban ha lehetséges
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
-
kerlac
őstag
-
Passape
tag
Oksa engem érdekelne. Elvileg ma megyek megvenni a CoD5-öt, vagy holnap, mert megjött a fizum. Ha nem így lesz ne kövezzetek meg.
3v3 sztem is jobb lenne.
Tegnap kipróbáltuk a pitbull MOD-ot, sztem jól sikerült, este mehetnénk vele még egyet.
Titanfall 2 RULZ ... Ùjabb csalòt küldtünk börtönbe ... Legalàbb ne engem probàlj àtverni XD <3
-
-
horyk
senior tag
válasz laracroft79 #2265 üzenetére
Akkor az én csapatom : Demo,Jane,Én.
[ Szerkesztve ]
-
Pitbullos
aktív tag
ki leszvelem
mar reg ki mentem a formambol[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
horyk
senior tag
OK !
Na akkor én csapatom:
1. Én
2.
3.A jelentkezőket várom, egy üveg Panyolai Szilvórium a tagdíj !
[ Szerkesztve ]
-
kerlac
őstag
válasz laracroft79 #2271 üzenetére
Taktika: nem Horykot választjuk, de küldünk neki szilvóriumot, hogy igyon a meccs alatt, azt majd jól szédeleg a pályán!
Egyedül max a poharat verik le játék közben!
-
horyk
senior tag
Tudtam én hogy számíthatok rád ! Fel vagy véve és még bevesszük Drummert és mi leszünk az alkesz egyesület !
mod: amúgy má ihatok !
[ Szerkesztve ]
-
(PIT)Drummer
csendes tag
Mikor kezdünk? Csak nehogy le csússzak,még le kell mennem a pincébe kis hazaiért...,no meg a TS nem nagyon akar működni nálam Vista alatt .
Ja a coop biztos jó lehet 5be,toljátok helyettem is,én sajna kimaradok a WaW multiból..."Look at the pain around me,this is what I'm cry for.Look at the pain around me,this is what I'll die for!"
-
horyk
senior tag
válasz (PIT)Drummer #2275 üzenetére
Azonnal mennyé le a pincébe, meg rakjad fel az XP-t !
-
kavicssli
addikt
válasz Passape #2264 üzenetére
Én "félig az utcán nőttem fel" és ott volt alkalom szinte minden nap egy jó bunyóra! Sajnos 2 éve volt egy csigolyatörésem és egy retina felszakadásom +(törött orr,kezek,lábak ) Csak olyan dolgok amik ezzel jár! Sajnos azóta se edzés se bunyó! Sosem bántam meg a dolgokat nekem a véremben van a rivalizálás! Hirtelen feltudom kapni a vizet és igen hamarabb szoktam ütni mint kérdezni és megbeszélni (sajnos)
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz kavicssli #2277 üzenetére
Ja és természetesen szeretem nézni ezeket a videókat! Mondjuk az MMA mellett még a K1 és a PRIDE a kedvencem!
..és ott vannak a nagy K1 harcosok is akiknek a meccseit öröm nézni
-Hoost
-Semmy Schilt
-Ignashov
-Jerome LeBanner
-Peter AertsYT-s videókon van 1-2 capoeira harcos is!Na az ők stílusa is nagyon tetszik habár sosem lesz olyan eredményes mint egy thai box vagy egy street fighter...
Debrecenbe a K1 selejteztezőn ami a Főnix csarnokban volt Remy Bonjasky világbajnokkal is fotózkodtam! Első sorban ültünk mert havernak VIP jegye volt!
Itt sok hasznos van!
Mit is jelent az MMA [link]
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
Onlyválaszoltam a kérdésre! Csak hakapeszi majom hiányzott!
Hallom újra elkezdtétek az SD kupát! Van már valami fejlemény hogy ki kivel van?!
[ Szerkesztve ]
-
Pitbullos
aktív tag
válasz kavicssli #2280 üzenetére
ez az ufc ami a videon van nagy szar tul homo sport tobbet olelgetik egymast mint utik lattam egy ket reszt elege gyenge ott fogdosak egymast a foldon letobbszor
minek kell ezek a hulye homo olelgetos szabajokkal elbaszni egy jo bunnyota K1 az egy szep sport a box is meg a taibox
[ Szerkesztve ]
-
Pitbullos
aktív tag
válasz kavicssli #2277 üzenetére
"Én "félig az utcán nőttem fel" és ott volt alkalom szinte minden nap egy jó bunyóra!"
szegeny rosz gyerek korod lehetett ha minden nap alkalmad nyilt egy jo veresre
en is utcan nottem fel mert tobbet voltam kint mint otthon a lakasba hajtottuk a pinat ittuk a piat nyomatuk a notat de nekunk sajnos nem volt alkalmunk minden nap egy jo bunyora biztos jo lehet az
egy parszor nekiestunk egy jo bunyonak de mindig a rendorsegen kotottunk ki es gumibot bemutatot tartottak a rendorok megtanultuk melyik menyire csip es mennyire ut
[ Szerkesztve ]
-
Pitbullos
aktív tag
asszem a sok sor megartott dobok egy szunyat jo8 all
-
kavicssli
addikt
válasz Pitbullos #2282 üzenetére
egy parszor nekiestunk egy jo bunyonak de mindig a rendorsegen kotottunk ki es gumibot bemutatot tartottak a rendorok megtanultuk melyik menyire csip es mennyire ut
A legszarabb amikor 5 profilból fotóztak le!
-
-
horyk
senior tag
Rendezhetnénk nálatok Levi egy retro bulival egybekötött klán találkozót.
Vinni tudok : vipera, boxer, gp.Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
válasz Pitbullos #2291 üzenetére
De mehetünk a szlovákokhoz is !
Kerlac: Azt most is hozhatnád.
[ Szerkesztve ]
-
horyk
senior tag
-
horyk
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Pitbullos
aktív tag
[link]
csak nem azt kiabalnak hogy eljen horty hanem eljen a pitbull klan[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
horyk
senior tag
válasz Pitbullos #2297 üzenetére
Lassan annyian leszünk mi is hogy simán lerohanunk bárkit .
-
horyk
senior tag
válasz Pitbullos #2297 üzenetére
Biztos ismered őket : Pesta úr (www.open-stage.ro)
Aktív témák
- Nyomtató topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest