Hirdetés
Aktív témák
-
horyk
senior tag
-
kavicssli
addikt
Cső all! A főnökkel mizu van? Nem nagyon irosgat? :S és az X fire be se látom!van egy kis gondom! Az X firevel kapcsolatban beállitottam ha irnak akkor ugorjon elő 1 kis ablakba hogy lássam mit ir az illető de semmi!Csak hallom hogy irnak de hiába nyomom a Scroll Lock+X semmi! Alt tab és úgy tudok visszairni am egy kicsikét idegesitő! Már ptóbáltam más bill kombinációra rakni de semmi!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
Unatkozok bent a cégnél!Semmi jó nem történik és meló sincs még sok!De itt a PH-n se találok már jó topicot amit olvasni tudnék! Valami jó COD4es oldal kellene! Mondjuk mostanába COD4klán honlapokat szoktam olvasgatni!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Sirandrish
legenda
óóóó hálám örökké üldözni fog...pont azon gondolkodtam hogy melyik progival tudok zenéz zenére vágni...régen már dolgoztam azzal a progivel csak a neve nemjutott eszmbe...istenem ekkora mákot
Köszikösziköszi
Jah amugy honnan tudnám megszerezni azt nemtudod véletlenül?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #1155 üzenetére
inkább mentálisan gyurjál a megmérettetésre mert hétvégen letesztelünk
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #1157 üzenetére
Nyugi nyugi! Megpróbálok maximálisan teljesiteni majd!
Péntek délután viszont szabin leszek majd egy PIT vs. PH vagy NYEV SD-t is összeüthetünk majd!
Mellesleg ti melyik pályákon szoktatok játszani?
VAgy majd ha nekem nem megy letesztelhetitek az öcsköst is! Szerintem ő jóval keményebb dió mint én![ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #1157 üzenetére
Viszont ma öcskösöm egész nap van mert nincsen suli! X fire-n kavics84 et vegyétek fel és szóljatok neki hogy nyomjon ma veletek egy kis SD-t! De ha nektek jó felhivom majd! Mellesleg ő jobban odavan az SD-t mint én
-
Pitbullos
aktív tag
hello all latom pezseg a topik
nos el voltam folglalva a szerokkal
uj palyakkat raktam be meg nehany skinen is dolgozok de azt majd holnap nezhetitek meg
par palyan modositottam a jatek modot
lett tobb hq es dom is a sabotaget kivettem mert unalmas es hamar lejar a palyaudvozololek Demo asszony a topikban
Sandrish a progi neve Goldwave azzal nagyon jol lehet zeneket ossze vagni es tomoriteni mp3 es wav ba is jo minoseget csinal en is azzal dolgozok
hat en az sd vel ugy vagyok hogy kenyszerbol jatszom mar
amikor szeptemberbe lehuztam a jatekot 5 honapon keresztul jatszodtam csak sd t
amiota meg van a szeronk azota nem nagyon jatszom mert halalosan unom
csak warron jatszok sd t mashol nemna csutortoktol vege a nyaralasnak nekem
a tervezo vegzet jonnek a melok ugy hogy este 7 utan leszek elerheto es vasarnap egesznap
a telig le sem allok a meloval majd telen megint jon a pihenes xd
meg a penzkoltes is mert ugye ami nehezen jon konnyen megy xd[ Szerkesztve ]
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
horyk
senior tag
válasz Sirandrish #1156 üzenetére
A boltba árulják ITT 92e. pénzért !
Mer ugye nem warezolunk.
[ Szerkesztve ]
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #1158 üzenetére
egy Pit vs PH lehetne me tudtommal még az kimaradt
Általában vacant a mapunk
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #1159 üzenetére
felvettem..majd visszaigazol valamelyikőtök...amugy nekem mindegy melyikőtök játszik tehát nekem ugy is jó hogy egyik waron te vagy a másikon meg ő...ebből max ketttőtök között lesz vita
-
Sirandrish
legenda
válasz Pitbullos #1160 üzenetére
és ahhoz van magyar nyelv? free a progi? linket tudsz adni?
-
Pitbullos
aktív tag
válasz Sirandrish #1168 üzenetére
angol a goldwave nekem es ugy adtak felinstalalva cdre kiirva es feltorve nincs instalalom de szerintem barmely torrenten meg kapod
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #1166 üzenetére
Most igazol majd vissza beszéljetek egymással!
-
horyk
senior tag
válasz Sirandrish #1168 üzenetére
Asszem én is
Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
Basszameg jól bekonfigoltam a Vista-Pistát erre benyögi a köcsög hogy próbaverzió 4 nap múlva lejár.
Holnap mehetek vissza a boltba reklamálni!Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
Sirandrish
legenda
-
horyk
senior tag
"de ha emlékem nem csal asszonypajtásod Téged is beelőzött! "
Hohóóó anyu elverte aput
-
Pitbullos
aktív tag
-
Pitbullos
aktív tag
NA BEALLT MA A VEGLEGES KEK HALAL AZT HITTEM KI HUZOM A HETVEGEIG DE ILYEN HULYE VIRUSAL MEG NEM TALALKOZTAM
csinalt maganak egy download es update fajlt nem birta torolni az antivirus oket es a reggel mikor bekapcs a gepet mar nem volt visszaut az ejjel elinteztek a mocskok
ma nem hiszem h jatszok mert sok progit fel kell telepitsek es holnap dolgozok este 6 utan leszek
meg szerencse h az adataim nagy reszet egy windovs frissitesel ki tudtam menteni miellott ujra bedoglott csak 100 linkem veszet oda az eleg baj de majd elo bongeszem megint[ Szerkesztve ]
-
horyk
senior tag
válasz Pitbullos #1186 üzenetére
Uhhh, ez elég szar.
Virnyaírtót nem használsz???Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. cn.clanbazis.com; www.gajaliget.hu; cN|Squad Promod Pub Server: 84.2.39.248:28977; cN|Squad DAMN:MW PUB Server: 80.249.173.120:28972
-
horyk
senior tag
Üdv mindenkinek !
Jövö hét vasárnapig nem leszek, elmegyek pihenni balcsira.
Nemtom mekkora pihenés lessz 4 gyerek meg két nő mellett.
De lessz szesz (szex nem tom) dögivel.
Ha esteleg nem jelentkeznék, a balcsi alján megtaláltok.By All !
-
(PIT)Drummer
csendes tag
-
kavicssli
addikt
mint ex PITes írok! Leírom ide is amit PITbullosnak is írtam, hogy nem a csapattal volt bajom/bajunk hanem egyszerűen meguntok a custom mappokat!
Inkább HQ-t illetve SD-t nyomunk öcskössel!
De azért még szétlőjjük a valagatokat ha felnézünk a PIT szeróra!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Pitbullos
aktív tag
na kavics tesok ki lepetek a klanbol
ok sd hq szerokat kedvelik normal palyakkal
azer maradunk elegen
besorozunk par uj tagot majd a helyukre
a kupa csapatokat at kell szervezem az eredmenyek maradnak mert nem akarom at irni
seffi parja lessz mikhail
vondalis parja lesz laracroft
fordot ki fogom rugni helyette is keresek valaki mast mert wow orult lett es inaktiv jatekos lett nagyon ha wowozik akkor wowozon nincs helye a klanba[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
pakesz75
csendes tag
válasz laracroft79 #1196 üzenetére
HAHAHA
dokikám vége a jóvilágnak hogy mindig nyerünk... kaptál egy másik párt
kössétek fel a gatyát
[OFF][/OFF] -
kerlac
őstag
válasz laracroft79 #1196 üzenetére
Hohoho! Asszonyoddal is odavágunk mindenkinek, majd csak pisloghatsz Igaz-e Dia?! Letoljuk őket a sunyiba!
Amúgy most keddig nem leszek, majd jövő szombattól egy hétig ismét nem, mert nyaralás!![ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest