Új hozzászólás Aktív témák

  • attilla84

    tag

    Sziasztok!
    Pár napja írtam be, hogy bajom van a 43PUS8505-el is, leginkább most nem a HD/SD minőséggel (azzal is azért :)) hanem leginkább a mozgással, remegéssel stb. 3 napja csak vele foglalkoztam, állítgattam, próbálkoztam vele, nagyon sok beállítást kipróbáltam, innen és angol fórumról is sok kalibrált beállítást, meg én magam is próbálkoztam saját magamnak megfelelőt belőni de nem tudtam olyanra beállítani, hogy jó legyen.

    A képminőség megfelelt volna, habár itt is eléggé sötétre le kellett vegyem, hogy ne lássam a HD-nál is a zajosodást, kisebb mosódást, de a remegést nem sikerült olyan szintre hozni, hogy megfeleljen: Oldalra mozgásoknál remeg, akad mint a franc, feliratok oldalra mozgásakor is. Tehát idegesít és ezért nem marad. De most szerencse nem kell bajlódjak a visszaküldéssel, már előre meg volt beszélve egy ismerőssel, hogy átveszi ha nekem nem tetszik és nem hibás a készülék. A tegnap itt volt, azt mondja neki tetszik, megfelel, így átveszi.

    Majd 1-2 év múlva veszek magasabb kategóriás TV-t, nem foglalkozok többé az ilyen 140-170 ezresekkel, mert úgy látszik sajnos, hogy itt nem találok az én igényeimnek megfelelőt. Most azért nem veszek drágábbat, mert szinte kimondottan csak TV-adásra kell. Most vásárolok egy FHD-t, hátha elleszek vele addig, ha nekem nem lenne ez sem jó, akkor az öreg Samut visszahozom és ezt adom a szüleimnek.

    Nagyon köszönöm az eddigieket, minden tanácsot, segítséget, mindent!! Arra kérnélek, hogy, esetleg egy tanácsot, hogy milyent vegyek FHD-ba, ha tud valaki esetleg?
    Volt aki régebb egy másik topikban ajánlotta ezt SonyWF665. Vagy esetleg ezt Hisense A5600F? vagy esetleg valami más ami Tv-adásra jó lenne és a "smart" részén elég, ha csak a Youtube megy. 40 és 43 colos legyen.

    Köszönöm! :))

Új hozzászólás Aktív témák