Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoltayA
aktív tag
65 PUS 7354 Frissítés érkezett .
-
gergokovacs
csendes tag
Sziasztok! 50pus7303-asom van. Azt szeretném kérdezni a 8505, vagy 8535 tulajdonosoktól, hogy a digitális műsorújság ezeken az újakon is olyan, hogy ha megnyitjátok, sem hang, sem kép nincs arról a csatornáról, amelyre kapcsolva volt a tv az epg megnyitáskor? Magyarán se kép, se hang, csak a műsorújság? Köszi előre is!
Kovács Gergő
-
chris-v
senior tag
-
chris-v
senior tag
válasz gergokovacs #28905 üzenetére
Ha nem a teljes műsorújságot hívod elő, hanem a "list" gombot nyomd meg a távirányítón, akkor megy a kép és a hang tovább. Csak akkor oldalt látod kis listában éppen ami megy, a következő ami lesz műsor azt nem.
Amúgy előszőr nekem is furcsa volt ez, mert a régi Samsung tv simán kirakta kis képbe ami éppen ment műsor és meg tudtam nézni minden más műsort ami lesz. De itt nem. Furcsa, de megszoktam, vagy is inkább nem zavar.
Szerintem amúgy nincs rá megoldás.
Bár arra kíváncsi lennék, hogy ez android sajátosság, vagy Philips szoftver sajátosság."Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, van egy 58 pus8505 tvm. Netflixnel vettem eszre, hogy laggol a film. Megy szepen, ilyen bizonyos idokozonket, van hogy nagyobb van hogy kisebb. Wifin csatlakozom. Gigabites a router. Otlet esetleg valakinek?
Koszonom elore is.
-
anrab
addikt
válasz Pandimakaay #28907 üzenetére
Keress másik lejátszót.
Első körben. -
-
sirarcheer
senior tag
Nálam is laggol a Netlix és az HBO Go. A kép megáll, de a hang és a felirat megy tovább. Majd pár másdperc után a kép behozza a lemaradást.
Próbáltam vezeték és vezeték nélküli hálozaton de akad.
Volt TV restart, app reinstall.
Másik eszközön (PC, telefon, tablet) hibátlan a lejátszás.
Korábban ment hibanélkül másfél évig.
TV-n a legfrissebb szoftver van, de az előzővel is produkálta a jelenséget.
Külföldi oldalakon nem találtam eddig megoldást.PSN: sirarcheer
-
Pandimakaay
tag
válasz sirarcheer #28912 üzenetére
Koszi az infot, igen ez a fura, hogy legalabb kulfoldi oldalon szoktam talalni megoldast, vagy sztorit ha valami problemam van, most meg semmi.
-
sirarcheer
senior tag
válasz Pandimakaay #28913 üzenetére
Ami további furcsaság, hogy a Twitch és a Youtube nem csinálja, ott folyamatos a stream.
PSN: sirarcheer
-
dino_m
senior tag
Frissítés után csináltál Gyári beállítást vagy TV újrahangolást?
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
anrab
addikt
Esetleg másik wifi csatorna. Lehet túl sokan lógnak rajta.
De a kábel a tutit. -
sirarcheer
senior tag
válasz Pandimakaay #28913 üzenetére
Beszéltem a Netflix supporttal.
Ott azt javasolta, hogy áramtalanítsam a TV-t. Ha van rajta power gomb azt nyomja meg 5 másodpercig. 1 perc után kapcsoljam be. Ha a power gomb nem elérhető, akkor 5 percig legyen áramtalanítva a TV bekapcsolás előtt. Én még nem tudtam hosszabban tesztelni, de hátha segít.PSN: sirarcheer
-
anrab
addikt
válasz sirarcheer #28917 üzenetére
Ha bármi van a tv-vel alap hogy először áramtalanítani kell. Ilyenkor vissza áll az alapokra.
Ha ez nem segít akkor lehet egy tv újrahangolás. Utána lehet itt diskurálni hogy milyen lehetőség van még. -
gergokovacs
csendes tag
Sziasztok! 7303-sról váltottam 8535-ösre. Nem
igazán vagyok elégedett eddig. Nem tetszik, ahogy a mozgást kezeli. A régin, ha beállítottam a mozgást alacsonyra, akkor pont nem volt “szappanoperás” a kép, de a “vibrálást” pont megszűntette. Ezen az újon az alacsony szint is túl magas, idegesítő a “gyorsított felvételszerű, folyós kép”. Ez szerintetek változhat még a későbbiekben szoftverekkel, vagy ez már ilyen marad ebben a mostani szériában?Kovács Gergő
-
dropi
aktív tag
válasz gergokovacs #28919 üzenetére
A szappanopera hatást csak egyenletes módban csinálja, ha átkapcsolsz filmre vagy valódi mozira, nem fogja.
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
alaves
addikt
válasz gergokovacs #28921 üzenetére
A 2019-es Philips fw-kben a Filmstílus:
-film~= DJ:1-2/DB:10,
-Perfect Natural Motion: alacsony ~= DJ:5-6/DB:10
Amit valószínűleg hiányolsz az a DJ:3-4 körüli interpoláció, ami nincs.
A Pure Cinema úgy tudom 5:5 pulldown.Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
sirarcheer
senior tag
válasz sirarcheer #28912 üzenetére
Egy teljes gyári visszaállítás oldotta meg a gondot.
Most képakadás nélkül megy a Netflix és a HBO Go.PSN: sirarcheer
-
Bogyi007
veterán
válasz chris-v #28906 üzenetére
6504-es Saphi rendszeren is ugyanígy van, ha teljes képernyős Epg-t akarok, akkor se kép se hang nincs a csatin...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
minilego
senior tag
7805 kikapcsolas utan kB 10-20 masodpercen belul magatol visszakapcsol... ezzel mit lehet kezdeni?
-
ZoltayA
aktív tag
65 PUS 7354 Amióta frissítettem ( 2 hete kb.) , jóval lassabb lett a rendszer. Így kell ezt! Bravó Philips!
-
gergokovacs
csendes tag
Sziasztok! Azt esetleg tudja valaki, hogy miért lehet az, hogy a 8535-ösömön Csak akkor tudok kitenni a telefonomról a YouTube-ra valamit, ha párosítom kóddal. A sima kapcsolódás nem működik, pedig ott van a listában a tévé. Ugyanez a helyzet a Facebook-kal is (Facebook watch), ezért gondolom, hogy valami a tévével lehet, meg mert a 7303-asommal ezek tökéletesen működtek. Semmi változás nem történt az itthoni hálózatban a cserekor. Minden beállítást megpróbáltam már, de valamit akkor mégsem találok valószínűleg. Ha simán listából kiválasztom a tévét, sikertelen kapcsolódás. Köszi előre is!
Kovács Gergő
-
Kbali
nagyúr
válasz gergokovacs #28932 üzenetére
Biztosan ugyanazon a hálózaton vagytok?
-
anrab
addikt
válasz gergokovacs #28932 üzenetére
Mintha lenne olyan is hogy telefon láthatóság engedélyezése.
-
Ricsi.M
tag
Sziasztok!
Ma rendeltem emagról egy 58PUS8505-öt, újracsomagoltan volt 192k. Q60T és e között vacilláltam nagyon sokat, remélem hozza a tesztek alapján elvárt szintet. Bár csak most olvasgatom a topicot, a "Milyen TV-t vegyek?"-ben kaptam az ajánlást. Most ide belépve kicsit elbizonytalanodtam, visszaolvasgatom, de hajlamos leszek lemondani, ha ennyi rossz vélemény van róla...MR Informatik - IT üzemeltetés, rendszergazda, szerviz, weboldal készítés - www.mrinformatik.hu
-
Ricsi.M
tag
update: lemondtam az emagos ujracsomagolt pus8505-t, tul sok rosszat olvasok ezekrol az ujracsomagolt cuccokrol
MR Informatik - IT üzemeltetés, rendszergazda, szerviz, weboldal készítés - www.mrinformatik.hu
-
Ricsi.M
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest