Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
minilego
senior tag
Saphi-n nincs valami jobb videolejatszo program, mint a gyari?
-
MEXX_85
tag
Na 58pus8505re jött frissítés.... Telepítés alatt.. Remélem a hdr hibákkal kezdtek valamit es a szín kezelessel! Reggel megirom van e változás.. Gyári reset legyen, vagy felesleges, telepítés után.?
-
MEXX_85
tag
válasz NoMagix #28854 üzenetére
Na, helyzet az hogy semmi nem változott... Talán annyi hogy erősebben látszanak a sávos arnyekatmenetek.... Kicsit mintha vilagosoldott volna a kép.. Youtubonnal videó ikonokfele téve a kiválasztást eddig is animált volt.?? ... 🥴 De ma csinalok egy resetet.... Este mar nem volt lelkierom hozzá, mindent újra behangolni... Másnak esetleg tapasztalat?
-
minilego
senior tag
7805hoz jack-el van csatlakoztatva egy 2.1 hangfal. Mikor kikapcsolom a tv-t par masodperc mulva a sub pukkan egyet. Mit lehet kezdeni vele?
-
chris-v
senior tag
válasz minilego #28861 üzenetére
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
Monya78
veterán
Sajna Nálam is pukkan, ha a fejhallgató kimenetre dugom az aktív hangfalat. Sőt a Tv kikapcsolos pukkanás után, 5-10 perc elteltével még egyszer pukkan.
Előtte Számítógépre volt kapcsolva ez a hangfal, ott szintén nem pukkant.
-
ntomka
nagyúr
TPM191E _ 101.001.250.003 – Date: 2021/03/12
- Fix for no UHD playback in Disney+
- Fix for subwoofer pre out not working after StandBy
- Fix for garbage bar on top of screen
- Fix for unexpected appear of OLED screen server when use apps from Philips TV collection
- Not responding for Logitech Harmony RC direct commands is fixed
- Improvement on SmartTV, HbbTV performance in case of IPv6 connection
- Improvements for HDMI ARC connection stability
- Stability improvements
- Other general improvementsツ Headphones on - World off
-
Monya78
veterán
Ez egy régi hozzászólásom:
"De netfixes, dolby visonos filmeknél egyszerűen bárhogy piszkálom a képbeállítás nincs az az igazi fekete fekete (olyan ips-es szürkés inkább). Valakinek esetleg jó beállítás? Vagy hogy lehet kikapcsolni ezt a dolby vison, HDR-es extrát."
Megoldódott Netfixes fullos előfizu helyett, a középső előfizura váltottam át, nincs 4k, nincs HDR, nincs Dolby Vison...nincs szürkeség, cserében több a fekete és a pénz
-
Pancsermeste
őstag
válasz rainman72 #28716 üzenetére
Nem is mondanám butának a Saphi rendszert, mert nagyon sok opciót tartalmaz, mindenféle állítási lehetőséggel.
Inkább csak az a baj, hogy olyan összetákolt, foltozgatott, rendezetlen az egész, sok szoftveres hibával.
Vannak menüpontok, melyből vissza tudok lépni a return gombbal, de van amiből csak a TV (exit) gombbal lehetséges, de akkor kiszáll a setup menüből, lehet újra belemászni a setup-ba ami körülményesen érhető el.
Ezenkívül nagyon lassú is a rendszer, lassan vált csatornát, és gyakran nem jelenik meg a program infó az alsó sávban.
Bekapcsolás után még a hangerőt is nagyon lassan állítja egy ideig.
Kikapcsoláskor nem némítja a fülhallgató kimenetet -> pukkan.
Kezdtem megszeretni az alexa funkciót, ám reggelente elfelejti a távszabi párosítást. Ha újra akarom párosítani, akkor azt írja sikertelen. Csak áramtalanítás után sikerül újra párosítani, de néhány nap után megint elfelejti.
Ambilight egyéni szín van beállítva, de kikapcsoláskor elfelejti az egyéni színt, csak mikor belemegyek az ambi setup-ba, akkor jut eszébe.
Nagyon sok ilyen apró bosszantó dolog van.
Amúgy nem lenne rossz TV, ezzel együtt én szeretem.-= Pancsermeste® =-
-
Gabir
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogyan kell naplózást elvégeztetni a TV-vel?
(43pus8535)
Köszönöm! -
Alien!
senior tag
-
DR01D
csendes újonc
Sziasztok,
Vásároltam egy 70PUS8505 tv-t a nappaliba,de az a problémám vele,hogy nem talál egyetlen egy adót sem,legfullosabb digi van, kábel jól bedugva hátra, kártya behelyezve,de beállításokban Antenna/Kábel beállítások rámegyek,hogy csatornák keresése kiválsztom,hogy Magyarország utána Kábel aztán,hogy Digi lefuttatom a keresést és 100%-on 0 db digitális csatornát talál, mi lehet a probléma vagy ki kellesz hivnom a digit ?
-
Digitalis
senior tag
Mintha valakinek lett volna hasonló, ott az volt a gond, hogy a kártya nem volt teljesen helyén.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
DR01D
csendes újonc
válasz Digitalis #28885 üzenetére
Próbálkoztam azzal is többször a tv jelzi, hogy CAM modul behelyezve, lehet hogy a benne lévő kártya lehet hibás? Bár előző Tv-ben volt ott nem produkált ilyet ( 2 napja lett tv csere s onnan vettem ki) de most, hogy eszembejuttatad megprobálom a másik tvbol kivenni a kártyát és azzal, esetleg...
Viszont amikor analóg keresés futtatok akkor asszem 17 csatornát talál, de az is nézhetlen teljesen fekete fehér hangyák háborúja ( csak hang okes) lehet köze a tvhez?
[ Szerkesztve ]
-
DR01D
csendes újonc
Köszönöm szépen a segítségeket,de egyszerűen nem sikerül kérek segítségek majd Digitől azt hittem,hogy eltudom ezt kerülni és nagyon remélem,hogy nem a TV-vel lesz baj rögtön ( lehet akár a tv hibája ? )
Próbálkoztam mindennel és mindenhogy,de semmi, kártya - kártyatartó nem sérült, portalanítottam , próbáltam vele - nélküle, kábelek nem sérültek megnéztem 100x rendesen a helyén van, próbáltam teljes keresést, kézileg is mindenhogy többször is de az eredmény mindig 0 talált csatorna lett. A másik TV-m az egy LG azt kb. 1 éve vásároltam ott nem volt ilyen probléma beüzemeltem lefuttattam az automatikus keresést és ment minden flottul.
-
DR01D
csendes újonc
válasz Pancsermeste #28892 üzenetére
Nem volt semmi baja a régi kábelnek, de hogy biztosra menjek vásároltam újat és úgy is próbáltam egyszerűen semmi, próbáltam utána járni és rákerestem régebben volt több ilyen probléma Philips tv esetében, hogy nem talált digitális csatornát, valakinek az segített, hogy nem Magyarországot adja meg stb, azokat az opciókat is próbáltam már, ahova kézileg kell megadni az Mhz-t ott is próbáltam minden és semmi mindenhol 0 jelerosseg stb..
ma beszélek Digisekkel aztán hátha majd ők tudnak valamit kezdeni, krva bosszantó egy napja szenvedek vele a másik TV, 0 beállítással pár perces keresés után megtalál mindent ez meg nem hagy nyugodni és bármit próbálok semmi.[ Szerkesztve ]
-
dropi
aktív tag
Üdv, nekem nem a feketékkel van bajom, hanem a fehérrel. Korábban megcsinálta a 65 pus7304-en azt, hogy ne égjenek ki annyira a fehér részek, de hardreset után most egyszerűen nem találom Nektek van ötletek?
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
DR01D
csendes újonc
Egyébként ennek a helyén egy Sony tv volt csak kisebb, azon minden működött annyi történt,hogy azt leemeltük ezt meg fel a helyére ( közben pedig lett egy koax kábel csere újra,nem volt az előzőnek sem semmi baja a másik TV-vel de próbálkozás kép... ) , még megpróbálkozom azzal akkor amit javasolsz aztán nem tudom,hogy mi lesz lehetséges,hogy küldöm vissza....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Formula-1
- Politika
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Lexus, Toyota topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs