Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Real_Necro #9631 üzenetére

    Sőt... X-Fi HD-ról (tudom, tudom, creative, de szerencsére nem sok köze van a szokásos cuccaikhoz) RCA-n hajtva kissé kezelésbe vett Genius 1250X-ek úgy szólnak akár zenére, akár filmre (poti szerint 1/5-1/6 állásban) hogy a legtöbb ember nemhiszi el hogy alatta ( vele egyző cseresznye színű) 5000es .1es szett ki van kapcsolva.
    Párszor ezt használtam mozizáshoz, brutál. Persze a (tuningolt) Pio A-447 és a (tuningolt) Wharfi Diamond 8.4-ek meg aztán tényleg úgy szólnak, hogy be...ás!
    Eszem ágában sem lenne mélynyomót mellé rakni, kis hangerőn is olyan széles tartományban szól a wharfi hogy valószínűtlen ebben az árkategóriában. (Persze kis szerencse is kellett hozzá, hogy nagyjából összepasszoló láncot próbáltam összeválogatni, és nagyjából sikerült is, de nem is kell hifi/házimozi viszonylatban olyan nagyra nyitni a bukszát hasonló eredményhez, használtan meg pláne.)
    Real_Necro, izlések és pofonok, a samu féle aktív szemüveges 3D-t nem nagyon komálom, az lg paneles passzív verziókat jobban szeretem, sőt, a legtöbb panel képét is (az új kiolcsósított belassított 176°os IPS-t persze nem, szerencsére 3D-re nem is használnak ilyet).

    Emirátusok... hümm... két dolog nem tiszta csak, az egyik hogy a fenébe nem kell vám/áfát fizetni, és milyen piactér/aukciós oldal ahol lehet erre szűkíteni, mert nem nagyon találtam :B
    Az XF 60mm-es üvegre vadászok, EU-ban van 1-2 aukció, de pofátlan magas (szupertitkos) minimálárral, vagy EU-n kívüli korrektebb ajánlatokkal (100-110k). A vám+áfát pedig még egyszer nem szeretném megfizetni, a 35 milisért tejeltem annyit hogy osszák be 5 évre :((( (milye kellemes meglepetés volt az is hogy a fényképező 0%os, az obi meg 7 :U )

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák