Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    válasz t_a_m_a_s #75531 üzenetére

    Csináltattam. H&M-ben vettem három fehér pólót, és az Allee-ban egy Goprint üzletben rányomtattam a mintákat. A poén az, hogy amikor átvettem, az eladók is teljesen odáig voltak, mögöttem pedig egy apuka annyira bezsongott, hogy közölte, ő most megy fehér body-t venni a nyolc hónapos fiának, és jön feliratért :DDD . Ha kinövi úgy, hogy egyben maradnak a pólók, elküldöm a lányodnak.

    A ZZ Top nagyon jól néz ki, az a minta azzal a türkiz színnel nagyon vagány-csajos. A lányom ma ment osztálykirándulásra, ZZ Top pólóban, a bordó cowboy-kalapjában és napszemüvegben nyomult. Remélem, szakállat azért nem akar majd :DDD .

    Most megint megindult az agyamban a mókuskerék, nyáron lesz a közelben több ZZ Top koncert is... Csak az a bajom, hogy ezek a szeánszok bejutással, előzenekarral, várakozással több óra hosszúak, azt meg egy nyolc éves nem biztos, hogy kibírja. De mire nagyobb lesz, az összes ilyen csodálatos dinoszaurusz visszavonul vagy meghal, talán a Metallica és a Maiden tolja még pár évig.

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák