Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz Lassú Víz #63018 üzenetére

    bőven nem lesz rommá tuningolva :) a hollandok csináltak belőle 272 lovas verziót is, ami teljesen legális, vizsgaképes és nem füstölős, szóval nem hozhatatlan a feladat.
    ehhez képest az enyém kismiska. okosan kell megírni, ki kell játszani, hogy lesz jó. az nem működik, hogy parasztba' ráírunk egyenletesen +0,2 bart meg 8% plusz üzemanyagot ;) akkor lesz belőle szétdőlős és füstölős fos.
    de hozzáteszem, 300e km van már az autóban, most kap új turbót, erősített kuplungot, a hengerfej is fel lesz újítva, szóval az esélyek jók rá, hogy amíg még nálam lesz (5-6 év), addig ne essen szét, utána meg már úgyis csak vasnak veszik be közel 20 évesen :)
    itthon is fut több "rommá tuningolt" 1.9 jtd, olyat ismerek, amelyik a gyári 116 ló helyett 235-öt tud, rúgják is rendesen és 50e km-t már megtett hibamentesen ebben az állapotában. és az is 200e km fölött lett felhúzva ennyire :)
    amúgy meg nem dohányzom, nem drogozom, fotós cuccra se költök újabban, inni is csak keveset, valamire el kell szórni a pénzt :DDD

Új hozzászólás Aktív témák