Új hozzászólás Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz Freddy76 #62615 üzenetére

    "A részletek nem érdekelnek "
    Remélem egyszer ügyész leszel, és pont Te fogod tárgyalni a gyilkossági ügyem! :)

    A múltidézésed részben állja meg csak a helyét. Gyakorlatilag az első sorig. A többi feltételezés. Én biztos írtam volna a "váltson teret" is. :)
    Egyébként azokat továbbra is tartom. Szerintem Te abba a vitába nem szóltál abszolút bele, csak miután mindenki kiírta magából, amit akart, jöttél egy "holnap 70-nel fogok Győrbe menni"-vel, Ez maradhatott meg bennem,

    Érdekes, hogy ennyire másképp vagyunk bedrótozva. Párhuzamos közlekedésnél pont nem érdekel, hogy ki hánnyal megy, mert el tudok menni mellette. Ettől persze még paraszt az illető, de annyi mindennel lehet idegesíteni magad az életben, hogy ha egy kormánymozdulattal le lehet ezt a számot redukálni, akkor megteszem.
    Az alap szálban sima városon kívüli műútról volt szó, ahol egy darab sávból kell gazdálkodnod. Itt nincs lehetőséged előzés nélkül túllépni az aktuális nyomorékon. Ha meg előzésre vagy kényszerítve, akkor már az életeddel játszik az illető. Azt meg nem komálom.
    Az, hogy a pályán 90-nel, 60-nal halad valaki, vagy már visszafelé mozog az időben az tök hidegen hagy, ha van még másik két sávom.

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Új hozzászólás Aktív témák