Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    válasz Freddy76 #40704 üzenetére

    Készen állok rá, más választásom nincs. Elhatároztam magam, hát kibírom. Többet ér nekem ez az egész annál, mintsem kihagyjam ezt a lépést. Drága imádott nagyapám arca, amikor közöltem vele nemrég, hogy elhatároztam magam és végleges a döntésem: priceless és megér minden szopást, 6 roccofaszt is akár.
    Mod: Főleg ha belegondolok, hogy az mekkora szopás volt, amikor a drága nagyapám szembesült azzal x év után, hogy biza nem lesz fia és az egyetlen lánya nem viszi tovább a nevet. Az mekkora szopás volt, amikor azzal szembesült, hogy a hőn szeretett unokájának - akire fiaként tekint kimondatlanul is - az apja egy alkoholista tróger, és az egyetlen jó dolog amit tőle kaphat az az, ha eltűnik az életéből (amit hálisten meg is tett). És végül az mekkora szopás, hogy hiába vagy már idős, hiába pihennél le, önkéntesen úgy döntöttél, hogy az unokád apja leszel apja helyett, mivel senki nincs aki férfiként értékeket adjon át neki és akármilyen fárasztó vagy szívás alkalmanként, minden perce megéri számára mégis.
    Ezek után egy percig is érdekel, ha Blondie, a 80 IQ-s telefonoskisasszony minden egyet értetlenkedésével egy szöget belever a koporsómba kb? Nem, mert akkor arra a sacc 18 évre gondolok, amit tőle kaptam (és anno nem értékeltem annyira mint most), és szépen elmegyarázom blondienak, hogy bizony én nem kovács vagyok, kéretik megérteni.
    @Furkoo: Kovács kuka, az új pedig a Panker.

    [ Szerkesztve ]

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák