Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz zolka78 #36202 üzenetére

    Görényes berkekben a kedvenc "magyar" jelenségem a legjellemzőbb. Nevezetesen, hogy van 2-3 szervezet, akik természetesen utálják egymást, szart dobálnak a másikra, és úgy anblokk ártanak az egész közösségnek a bomlasztó magatartásukkal. Nyilván az embertől elvárják, hogy hozzájuk klikkesedjen. Ha már elmegy a másik szervezet rendezvényeire is, akkor nem veszik teljes értékű tagnak (hisz cimborál az ellenséggel is), a görénykéjét meg lepontozzák a fenébe.
    Ennek eklatáns példája, hogy 3. helynél szépségversenyben Nudli nemigen ért el jobb eredményt. Aztán a független, külsős, német bíróknál érdekes módon mindkétszer első lett EU szinten.
    Azóta én nem ...khm..javaslom Anitának a szépségversenyen való nevezést, mert ott a szubjektív pontozással lehetőségük van a részrehajlásra. Az ügyességi az kissé más tészta. Ott azért kész tények vannak (pályaidő, teljesített célok, darabszámra mérhető izék, stb). Ettől függetlenül volt már rá precedens, hogy ott is próbáltak sumákolni. Hála égnek az első adandó alkalommal annyira arcpirítóan tették ezt, hogy elszakadt nálam a cérna, és -a magam minden részletre kiterjedő stílusában- kifejtettem hogy mi a problémám.
    Azóta nem próbálkoztak. :)

    Sokkal színvonalasabb dolgokat lehetne csinálni, ha összefognának, de ugye ez valahogy nem fér bele a magyar mentalitásba. :U

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Új hozzászólás Aktív témák