Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz aleister #25018 üzenetére

    Nem "gondolom", illetve nem gondolom, hogy csak ez és csak ilyen jellegű problémák merülnek fel, de amikor maguk a gazdagok mondják ezt el, akkor mókás állítás, hogy "ezt csak a hétköznapi emberek képzelik" :U

    Elmehet hamburgeresnek, ha azért megy el mert ez kapcsolja ki, vagy élményt jelent számára, de "élni a hétköznapi hamburgeresek életét" nem ugyanaz, mert a gazdasági háttere más, és míg a hamburgeres ha "nem megy a bolt" problémákkal szembesül, addig ő otthagyja az egész kócerájt és éli tovább az életét.

    Amúgy tágabb ismerettségi körben is volt olyan csóka aki ferrarikat gyűjt, de egy kisebb V. kerületi lakást bérel és skoda cégautóval jár "csajozni", mert a saját köreiben csak számító/anyagias csajokba futott bele.

    (Aztán most lehet ugyanazt gondoljuk, csak a másik számára nem elég érthetően fejezzük ki magunkat, vagy mást olvasunk ki abból amit a másik ír.)

    A "hétköznapi emberek közé menés"-t, karitatív jellegő munkavégzést és a jótékonykodást különválasztanám. Utóbbinak sokszor inkább marketing/adóoptimalizálási oka (is) van, előbbiek esetén nem lennék meglepődve, ha esetenként coach/pszichológus javaslata állna a háttérben (de ez nem kissebbíti a dolgot természetesen)

    [ Szerkesztve ]

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák