Új hozzászólás Aktív témák

  • crey

    MODERÁTOR

    (#46240) imyourfriend válasza MC Pite (#46238) üzenetére

    egyszerűen itt van egy értelmes nemzet és elbutul, ez azon az "idős házaspáros" példán látszik amit írtál. őseink megtanulták hogy kell használni a lehetőségeket és a pénzt, mi meg manapság elfelejtjük. a bank jól van a maga helyén, és megfelelően kell használni. a mai emberek körében túl jó propagandával vagy minek hívjam hivalkodnak elő: gyere ide, milyen jó akciókkal szedjük el a pénzedet, ne legyél hülye ne a másik zsebébe tedd, tedd a miénkbe mert mi kevesebb rosszért csináljuk ezt.

    (#46237) Eagl3: nem a bank a hibás, ő csak a szolgáltatást nyújtja. hanem az az ember aki felelőtlenül ezt igényli majd megy sírni az államhoz hogy urambocsá egyéb érdekek bedöntötték a svájci frankot segítsen valaki ki mert nem tudtam gondolkodni. felelős döntéseket kell hozni, és ha valaki reális esélyt lát arra hogy felvesz x pénzt, 1 hónap múlva 5x pénzt kamatoztat belőle akkor felvenni, nem akkor amikor autót meg 25 kiló aranyat meg tudom is én mit vesz belőle az ember, 500 centis led tv-t ami igazán nem profitál de fészbúkon jól néz ki borítóképnek.. de erről nem itt kell beszélni, van erre való topic (valaki legyen szíves linkelje be!)
    én igen is hagynám bűnhődni azt aki felelőtlenül felvesz 10-15 milliót egy lakásra. Apám egyedül költözött ide a faluba 2 bőrönd ruhával a szolgálati lakásába és felhúzott egy lakást szinte szakértő emberek nélkül. márpedig senkinek sem tiltják meg hogy tanuljon/dolgozzon/elérje azt amit szeretne. a lehetőséget sem olyan nehéz megtalálni. aki meg rosszul döntött az ne siránkozzon,vállalja a felelősséget érte.

    (#46241) Karima

    Most ezért nagyon nem fogtok szeretni, de én úgy vagyok vele, hogy ha valaki más pénzén akar venni olyan dolgot, amire saját magának nem lenne pénze, és utána sír, hogy nem tudja visszafizetni, azt nem nagyon tudom sajnálni. Én is felvettem X éve 300e Ft személyi kölcsönt, azóta már vissza is fizettem, kb a dupláját, de minden le volt írva a szerződésben, az meg hogy ilyen feltételekkel is felvettem, az az én hibám.

    [ Szerkesztve ]

    Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák