Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz L4mie #18634 üzenetére

    Én a P4-ről váltottam anno Athlon-ra, előtte-utána Intelem volt. Illetve van (volt) egy Phenom II X2 B55-öm is (ami aktiválható 4-magos), ő most hugomé. Megvettem az i5-öt és "uhhh", de amúgy haver Core2-ese motivált be, nem az i5 (csak a Core1-2 széria nekem kimaradt).

    @ nemtommárkinek: házból a plexi mutatós, de azért nem jó, mert a hőt nem vezeti el úgy - ez ventikkel orvosolható - de ez a kisebb baj. A nagyobb, hogy a fém házat nem véletlen találták ki: jobb az elektroszmogot bent tartani. Persze mondanák sokan, ez már legyen a zöldek és az ezotérikusok baja, de én spec szintén agyaltam plexi házon, aztán maradt a hagyományos.

    A NAS-om házát kellene cserélni, ő egy Gigabyte legolcsóbb 6-e Ft-os motyó (hálistennek már 12 centis ventikkel), de be-be rezonál a 3 vinyóra. :((( Kitömködni meg nem akarom, se játszani vele, ráadásul nem a két oldallap rezonál.

    VGA: eladtam, én most CPU-ból nyomom. :DDD ;] CS lecsökkent 300-ról 120-300 közötti ingadozással picit, PS-ben és egyébben nem észlelek lassulást, egyelőre poén a dolog.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák