Új hozzászólás Aktív témák

  • fi:zi'k

    nagyúr

    válasz Real_Necro #17347 üzenetére

    Az volt, bár *SPOILER*
    ahhoz képest, hogy milyenek voltak az erőviszonyok, elég nevetséges volt az egész, hogy levágták a bandát. Persze volt egy kis dráma, hogy megölik mindet Rick előtt, megerőszakítják(?) a srácot, de utána úgy kaszabolták le őket, mintha legalábbis tehetetlen bábuk lennének.
    Meg amit még nem értek, hogy a zomik mindig éppen úgy viselkednek ahogy az aktuális helyzet megköveteli.
    Ha kell, a hullaszag miatt nem veszik észre őket, ha kell 100 zombit lefoglal 1 ember, máskor meg 20-ból csak 10-et. Egy kicsit lehetnének következetesebbek.

    (#17348) Mercutio_
    4 évad alatt nem sok ilyesztgetős jelenet volt. Azt nem bírom alapvetően. Ha vki nagyon erre vágyik, megvannak a megfelelő éjszakai BKV járatok. ;]

    (#17350) aleister
    Igen volt akció (lásd fentebb a véleményem), megvolt a mutatunk vmennyit, de mégsem. A legnagyobb gondom ezzel a résszel pont az volt, hogy ettől többet is mutathattak volna. Nem sokkal, de szvsz kellett volna még vmi. Így olyan nesze semmi, fogd meg jól.
    A beletrafálásra meg azt mondom, hogy nem lesz az ennyire egyszerű. *SPOILER*
    Igen, láttam azt a pár képkockát mikor menekültek, vagyis terelték őket, de ahhoz túl sokan vannak, hogy csak egyszerűen kannibálok legyenek. Persze, így a kaja mindig házhoz jönne. Miért adnák vissza a fegyvereiket?
    Az most nem tiszta, hogy azt a gyereket, akit Rick elkapott az óra miatt, azt lelőtték?

    96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

Új hozzászólás Aktív témák