Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz spanyoll #11794 üzenetére

    Ezt már nem regeled újra.

    Következő történt:
    - lejárt a domain érvényességi időszaka
    - mielőtt bekerülne ismét a szabad pool-ba, ahonnan kereshető és foglalható, egy egyfajta védett állapotba kerül - ebben van most - ami azt jelenti, hogy szabadnak mutatja más domain kereső embereknek a regisztrátor, meg is vehetik, lefoglalhatják, de csak akkor lesz az övéké véglegesen, ha lejárt az itt definiált 30 napos "védelmi" időszak
    - 30 nap lejárta és tétlenség után bekerül a közös pool-ba

    Erre a domain-re egy Carmen nevű hölgyike Floridából már le is csapott, valszeg véletlen összjátéka, vagy ő eleve domain-ekkel foglalkozik, vagy ez egy fejlett keresőmotor, ami a hamarosan lejáró domain-eket monitorozza és csap le rájuk azonnal, ahogy lejárnak, nem tudom.

    Mindenesetre ő ezt már kikérte magának - különben a GoDaddy neve állna ott, nem a sajátja - így ha hagyjátok veszni, 1 milliszekundum időtök sem marad arra, hogy visszaszerezd valaha. Végleg az övé lesz.

    Úgyhogy tessék a 30-napos türelmi időn belül visszaszerezni a motyót !
    Last update: 20-Dec-2013 08:36:27 UTC

    Azaz ha jól értelmezem a dolgokat - de majd Ropi jó angolos révén korrigáljon pls - január 19-20 körülig van esélyetek/lehetőségetek arra, hogy eredeti domain tulajdonosként ismét Tietek legyen a cucc.

    Ennek extra felára van, kérdés, megéri-e Neked egy 50 1.8D árát. Ha fontos a név, erre épül az image-ed és később is akár, sztem legyen az, perkáljatok és Tietek ismét.

    Halkan megjegyzem: extra pár dolcsiért (8-10? nem tudom.. nem sok) kérhető GoDaddy-nél (ha ott van regizve a haver által eredetileg is), hogy a türelmi időszak nemfizetés, lejárás stb.. után 30 nap helyett 1 év legyen, és addig 1 éven át nem lehet majd eltulajdonítani a domain-t Tőled. De ez már a pro level, most egy level1 teendőtök lenne, ha fontos: újítsátok meg.

    Az érintett hölgyike pedig kap egy értesítést majd a rendszertől, hogy sorry, e van. (Amikor lefoglalta magának a domain-t, akkor is kapott, hogy ez egy jelenleg on-hold státuszú cucc).

    Gondolkodj, megéri-e Neked forintban az ára és ha igen, lépjetek azonnal sztem. Nehogy én nézzem be a január 19-20-as dátumot, vagy valami mást.

    A haverod által említett extra felár azért, hogy megkapd, valós, igen. Azért egy screenshot-ot kérj tőle erről ;) és ha oké, nyomassátok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák