Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacko87

    tag

    válasz MZsoltee #98997 üzenetére

    Azért ennyire ne legyél szigorú. Egy segédmunkásnak is lehetnek szerszámai, amivel fel sem szállhat egy buszra a hatósági áras üzemanyagon pedig valójában igazi veszteség nincs csak kevesebb profit. Nyilván azok a kutak akik eddig máshonnan kapták az üzemanyagot de most nem tudnak külföldről behozatni és ezért az elmúlt 1 évben őket is a MOL szolgálta ki, most viszont a MOL érthetően a saját hálózatára koncentrál, kicsit nehezebb helyzetbe vannak, de majd elmúlik.
    Az üzemanyag ársapka pedig csak azért probléma mert a MOL finomítói kapacitása az elmúlt időszakban kicsit visszaesett, de amúgy még így ársapkával is brutális nyereséget könyvel el a MOL és brutális többletbevételt szerez az amúgy nagyon drága 480-as üzemanyaggal is a kormány.
    Ettől függetlenül már olyan mintha mindenki azt akarná, hogy végre 700Ft-ot fizethessen a kúton 1l üzemanyagért, így várható, hogy a kormány "lakossági kérésre" ki fogja vezetni rövidesen a mostani hatósági áras rendszert. Ebben az esetben az biztos, hogy a MOL idei rekord nyeresége jövőre újabb rekordot fog dönteni, tehát érdemes lesz jól betárazni MOL részvényből mert szép kis osztalékot fog majd fizetni :D

Új hozzászólás Aktív témák