Új hozzászólás Aktív témák

  • IO.sys

    őstag

    válasz Exian #98282 üzenetére

    Nincs semmi baj a szolgáltatós routerekkel, ha nincsenek belőle kitörölve alapvető funkciók, hogy vegyél tőlük még egy routert, amiben benne hagyták. Neten erre a típusra rákeresve ott van a menüpont, csak a Digi törölte ki. Tipik kapitalista hozzáállás.
    Nem vagyok a T felé elfogult, de az ő routerük teljesen jól konfigurálható volt. Ha tettem volna bele háttértárat, szerintem az is beröffen, mármint a boxba. Most kénytelen vagyok még egy eszközt berakni, pedig elvolt az a szekrényben. Arról nem is beszélve, hogy nincs meg a gigás letöltés, amiért futnom kell velük még egy kört, miután a publikus ip-ben se tudtunk megoldást találni. Nekem szakmabeliként ezek a bajaim.

    Nem kötekedésből, de mindenki modemet emleget, én meg nem győzöm mondani, hogy az modulator-demodulator, analóg és digitális jel közt végezte a konvertálást telefonvonalon, füttyögést fogadott. Az optikás vagy akármilyen digitális hálózatokban a modem értelmezhetetlen. Szóval bridge-ként van az a router, és akkor mindenki ugyanazt érti alatta. :)

    [ Szerkesztve ]

    凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...

Új hozzászólás Aktív témák