Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz legiaap #22634 üzenetére
Én uránba járok fogorvoshoz, valamilyen zsuzsanna a neve, ha minden igaz. Az uránvárosi piac utcájában van az egyik 4 emeletesbe, ha gondolod megadom a cimét, telefonszámát és rendelési idejét. Nekem csak jó tapasztalataim vannak vele, és két ismerősöm aki rettegett a fogorvostól ők is nyugodt szivvel mennek hozzá. Kedves, aranyos, elég sok mindent ingyen csinál. Nekem volt, hogy azt mondta, hogy a számlára, azt írja, hogy leszedte a fogkövemet, hogy ne kelljen fizetnem valamelyik injekcióért, vagy kezelésért.
nekem már vagy 2 fogam gyökérkezelt, és egyiknél sem éreztem semmi fájdalmat.[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
MZsoltee
veterán
Keresnék vodás vagy független Nokia 6300at vagy E51-et occsóért.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
legiaap
félisten
-
Iginotus
addikt
Ki ad el most pécsen dvd lemezeket?
Ja igen jövöhéten megint vagyok Komlón...
[ Szerkesztve ]
Plug and Pray... :)
-
Topikgazda
Van 2*1 Gb DDR400-as Kingmax memóm, dualban mennek pipecül, 8000FT a 2 együtt ha érdekel valakit, gyorsan vigyétek
-
-
Sir Riccio
addikt
Valakinek ötlet, hogy eredeti,új eneloop akksikat hol lehet beszerezni itt a környéken?4DB AA-s kellene vakuba.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
s7evcsenko
addikt
Hi all.
Valaki nem tudja véletlenül a samsung outlet telszámát és hogy meddig van ma nyitva?
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
válasz s7evcsenko #22663 üzenetére
Megvan.
-
Dare2Live
félisten
válasz Sir Riccio #22662 üzenetére
pl mediamarkt
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
zsolt19900
őstag
válasz Sir Riccio #22662 üzenetére
Árkád interspárban láttam, meg lehet hogy a media marktban is de arra nem esküszöm meg
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Magnum_
nagyúr
olcso, low-end, anyukámnak való karcmentes ultrakompakt fényképezője van vkinek eladó? 20.000Ft-ét ujat veszek, tehát árban ez alatti érdekelne körülbelül olyan feltételekkel, mint ahogy én szoktam eladni.
ill. olcso régi tükrös gépe van vkinek? eos300-350d stb? 60-70000Ft-ig bezárólag?
off kérdés: itt ha egy házigazda érdeklődik, majd a privát beszélgetés folytatódik, nekik nem kell válaszolni? úgy lenne illdomos, nem? az egy dolog, ha az ingyen cuccért itt a felhasználó nem jön el a megbeszélt időpontban a megbeszélt helyre, de egy publikáló házigazda mutasson már jó példát a (l)usereknek, hogy válaszol privátban is...
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
a2d2
addikt
Jövő héttől albérlet kiadó a Felsővámház utcában.
Akit érdekel privizzen, tudok képeket küldeni, meg lehet nézni, ...
2 főre optimális a lakás.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Sir Riccio
addikt
válasz Magnum_ #22667 üzenetére
Ajánlom az Index EOS Adok-veszek topicját.(tükörreflexeshez)
Az a helyzet, hogy még tőlünk sem várható el, hogy az üzenet fogadásától számított első bejelentkezéskor azonnal válaszoljunk arra, már csak azért sem mert publikálnunk is kell, ezen kívül ezer millió egyéb dolgunk is lehet. Nézd el nekem, hogy nem válaszoltam azonnal.[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Sir Riccio #22669 üzenetére
a magam szakmájában szerencsére én is kellőképpen elfoglalt vagyok, mégis ha érdeklődök vagy érdklődnek egy termékem iránt, van 3 másodepercem válaszolni, mert ez vmelyik félnek pénz lehet. az ajánlást pedig köszönöm
I humbly and respectfully decline™
-
legiaap
félisten
Pécsen tud valaki a Douglas, DM és Rossman-on kívül olyan helyet ahol lehet parfümöt venni?
Már minden netes parfümszalont végignéztem és sehol sincs az amit én akarok. A Douglas-ban találtam de ott vagy 5.000 Ft-al drágább...How are U today? Just kidding...I don't care!
-
plaszy
őstag
Nincsen esetleg valakinek eladó 2 égős gázrezsója? Olyan, amit vezetékes gázra rá lehet kötni. Apartmanba kellene. Vagy olyan hely Pécsen, ahol árulnak ilyet?
A héten voltam a Hungária úti összes bizományiba, de sehol nincsen. Valamint voltam még szintén a Hungária úton egy konyhastúdióban, de ott meg kicsit sokallottam amennyiért hoznának.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Guzzi1
újonc
sziasztok,
aki tud, kérem segítsen, hogy lesz-e holnap az ünnepen is kirakodóvásár-bolhapiac Pécsett ? és ha igen, hol találom ? ( Budapestről készülünk oda, de nem szeretnék hiába autózni )
köszi, gyuri -
s7evcsenko
addikt
Valaki járt már úgy, hogy az LCD monitorjára nem ment át jel a dvi kábellel?
Telepítettem a win7-et. vga: HD4830
Eddigi LG monitorom minden gond nélkül megy a dvi-vel.
Vettem ma egy samsung 2494hs monitort, amin csak rgb kábellel van kép.
Ha dvi kábellel kötöm össze, akkor csak sötétség. még csak nem is kontakt hiba, mert akkor kiírná a monitor, hogy nincs jel, mint amikor kihúzom a vga-ból a kábelt.
Nincs valakinek valami ötlete? Elképzelhető, hogy nem jó a monitoron a dvi bemenet?
Boltban, csak az rgb-n néztük meg a képet..
-
Dodder
tag
válasz s7evcsenko #22681 üzenetére
Szia!
Nekem fusi monitorom van azon a menüben kell külön beállítani,hogy milyen bemenetere van kötve a monitor. A menüben ezek vannak input--anolog vagy digital vagy autodetect.
ha anolog-ra rakom akkor nem megy a dvi vagy ha dvi-re akkor az anolog. Ha autodetect-en van mind1 mind a 2-ön veszi a jelet. Persze felváltva.Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Bla82
tag
válasz s7evcsenko #22681 üzenetére
Nekem egy Samsung 2343BW-m van és 3870-en használom gond nélkül. Automatikusan észleli melyik bemenetre dugtad a monitort. Ki is írja és képet is ad.
Annyi probléma volt vele, hogy nem mindegy melyik DVI portra dugta az ember a VGA-n. Próbáld a másikra dugni ha kettő van a kártyádon, nekem ez megoldotta a képet annak idején.[ Szerkesztve ]
-
gabx76
őstag
Sziasztok!
AD-7170S Sony/NEC/Optiarc 18x-os SATA DVD-író eladó /Fehér/
Pécsieknek 3000Ft fix. -
zsolt19900
őstag
Sziasztok!
Elszállt a laptoptöltője egyik rokonomnak, hol tudok neki keresni itt pécsen akkutöltőt, adaptert? A gép egy hp. Köszönöm Előre is!
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Sir Riccio
addikt
válasz zsolt19900 #22687 üzenetére
M&M Computer-nél dolgoztam a nyáron, meg remélem még fogok is, náluk kérdezősködj, ha jól emlékszem jártak akkor ott hasonló problémával mások is és megoldották/megoldottuk nekik.
-
Palafi
aktív tag
Hali!
Pécsett a Fefo foglalkozik (foglalkozott) a Hp javításával, szervízelésével. Nekünk is elromlott a töltőnk, és egy telefonra hozattak. Ráadásul egészen jó áron. Igaz ez már legalább egy éve volt.
Palafi
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
Pécsen hol van jóárba csikremellfilé?
-
MZsoltee
veterán
5ért ki milyen és mennyi ddr2-es ramot adna?
Érdekel Nokia 6300 és E51.A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
plaszy
őstag
Nokia 6510-est vennék 5-6k körül, állapottól függően. Lényeg, hogy a pannonos kártyát bevegye.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Dare2Live
félisten
Nekem is azrrá ment a dellem, vettem egy ugyanolyan gyárit ami ugyanugy szará ment....
Aztán vettem egy márkás univerzálisat (FSPt, én spec Cgroupban de máshol is van tuti) avval most elvan.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Gergi
senior tag
Sziasztok!
Megvan esetleg valakinek a Fable: The Lost Chapter című játék?
Ha igen, akkor lécci dobjon rám egy privit...
Előre is köszi! -
Macka
veterán
Van valakinek egy rakás új filmje? Moilnetről korlátozott a rendelési lehetőségem...
-
zsolt19900
őstag
Hüha köszönöm szépen a sok segítséget, akkor szerintem maradok az univerzális megoldásnál találtam is egy 90w-os darabot, de nagy gond ha a gyári 85W-os? Ekkora eltérés lehet köztük? Köszönöm!
Mégvalami: van valamelyikőtök regelve esetleg ebayon kellene nekem egy kis segítség persze nem szívességből privibe keressen az aki fenntvan köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest