Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
dag
tag
Sziasztok!
Nem tudja esetleg valaki hogy hol lehet kapni Pécsen (de akár egész Mo.-on belül) CAT 7 UTP kábel-t? Olyan hely kellene ahol m-re adják, kb 30-40m kellene nekem.
Aki tud ilyen helyet jelezze felém pls!És amit még keresek: eladó AGP 8x GeForce4 ti4200 v. 4400 v. 4800SE
-
plaszy
őstag
A holnap újranyíló 2 Euronics-ról lehetett valami híreket hallani mostanság Pécsett? Mert én csak a Dunántúli Naplóban láttam egy mai cikket, hogy 10-50%-os akciók leszek. Valószínű, hogy bemegyek holnap de. megnézni, hogy milyen lett a Plázás üzletük.
@dag: egy próbát megér...hátha már azóta lett nekik.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
hejesírásó
senior tag
válasz TrollBalint #23156 üzenetére
ment egy privát
-
plaszy
őstag
Artic Cooling MX-2 hővezető pasztát adna el valaki holnap Pécsett?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Dare2Live
félisten
válasz hejesírásó #23128 üzenetére
"a melegekkel semmi bajom, voltam pár éve egy gay pride-on"
bajom nekem sincs velük de azért oda nem mennék...."a karatemesterem szerint minden problémának a gyökerét kell keresni, és az ellen kell küzdeni...."
Na én Thai Boxoltam ott ilyen nem volt ellenben sok térd és könyök. Mesterednek meg szvsz igaza volt, a problémák forrását kell megoldani ezen esetben viszont pl hiába zársz be minden embert aki akár kenyeret lopott ha az utánpótlás folyamatos, hiába zársz be lopásért... vkit 2évre ha miután kijött ujra lopni fog.
Elég agyament volt az "iskolába jársz és tanulsz mert ha nem teszünk róla, hogy apád agyonverjen" de a lényege vmennyire érthető: Tanulásra, munkára, kultúrára kell szocializálni ezen rétegeket. Iskolában, börtönben és mindenhol."ha politikai vezetők nem hajlandóak gerinces módon meghajolni a többség akarata elött és süketek a tömegek hangjaival szemben, akkor az én morális felfogásom szerint minden olyan eszköz engedélyezett amivel ezt meg lehet változtatni."
Parlamentális demokráciában élünk és nem Görög féle közvetettben. Az utobbi nekem is szimpatikusabb lenne csak sajnos belátom nem müködőképes még a világszabadalom "alkotmányos népitlet"tel sem.... A parlamentális demokrácia fö jellemzője pedig a 4-6évente mondasz véleményt e között pedig csak nagyon durva esetekben van választás, a magyar alkotmány szerint meg aztán főleg. Az alkotmánnyal szembe pedig még Viktorunk és vad madarunk se ment a legsötétebb órákban sem, le kell írnom mért? (és itt most tök lényegtelen, hogy ha Viktorunknak meglesz a 66%a átírja az alkotmányt, már ő is rájött, hogy nem menő az "alkotmányos népitlet".)"Ezen okoknál fogva, ha van jogos alapja a zúzásnak, fosztogatásnak, erőszaknak (mint ahogy ez meg volt nem is olyan rég, ma már azonban NINCS!) véleményem szerint elfogadható, sőt kívánatos ha valóban nincs más módja a nyomásgyakorlásnak.
Egyrészt sikeres volt a nyomásgyakorlás? Másrészt azért mert k*csány elmondta ami nap világos volt, hogy hazudott feljogosít, alapot ad a "zúzásra, fosztogatásra, erőszakra"??
Mert ha k*csány kocsiját gyujtották volna fel az oké...."ha visszaolvasol látod, hogy a demokráciával Ricco esete miatt van problémám. Kevésbé demokratikus helyen Ricco vendettát vehetett volna támadóival szemben."
Mi köze a fegyvernek meg a megvédhetednek magad a demokráciához? USAban desert eaglevel is járhatsz és ha vki rádtámad, mit rádtámad, bizonyos államokban már ha bejön a kertedbe centi vastag lyukakat üthetsz bele....
amúgy sajnos/szerencsére juniustól amerikanizálodtunk. Cipelheted magaddal a gázfegyvert és megvédheted magad.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
hejesírásó
senior tag
válasz Dare2Live #23161 üzenetére
Egyrészt sikeres volt a nyomásgyakorlás? Másrészt azért mert k*csány elmondta ami nap világos volt, hogy hazudott feljogosít, alapot ad a "zúzásra, fosztogatásra, erőszakra"??
nem voltak elég erőszakosak, és kitartóak. szervezetlen csürhe bandaként csinálták a dolgaikat. ezen bukták el. feljogosította őket az ami történt? igen.
[ Szerkesztve ]
-
Thomas1
addikt
Érdekelne valakit 2x2 GB Kingmax DDR2 800 ram? Róla lenne szó.
Árakat és ajánlatokat priviben várom.
Ha elmenne a ram, akkor vennék AM3-as lapot, és olcsó Athlon II X2-t. Esetleg X4 620-at, ha jóárasítva van.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
nesa
veterán
Jobbfajta 2x512 DDR2 ram nincs valakinek elado ,nem art ha 1000mhz felett szalad 2,2v korul
-
legiaap
félisten
Nekem még mindig eladó.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Nevil2
tag
Elbúcsúzott a Sláger és a Danubius...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Nevil2 #23168 üzenetére
Belehallgattam mindkettő új adásába, de hulladék zene megy rajtuk.
Danubius elég vacak zenét nyomott. Sláger közelebb állt az ízlésemhez, de ott meg napról napra ugyanazok a számok ugyanakkor, és folyamatosan Edda...
Soha nem lesz olyan rádió, amin nyomatják AC/DC-t, Tankcsapdát, Scorpionst, Guns'n'Rosest, vagy éppen Johnny Casht? Hogy csak néhány jót említsek...
------------------------------
Jah, említett előadóktól szívesen vennék eredeti, nem karcos AudioCD-t. Tudom, letölthetem őket flacben, majd kiírhatom cd-re, de sajnálom megtenni...Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
Hunter2
addikt
szerintetek ilyet hol tudok szerezni pécsen? Thermaltake CL-C0025 memory heatsink
-
TrollBalint
addikt
válasz Nevil2 #23168 üzenetére
Tegnap egy blikk elején azt láttam, hogy a bochkor meg a boros folytatni fogja a bumerángot, ez volt a főcím, többet nem tudok róla. De gondolom hasonló lesz, és szerintem a zenei világ is. Egyszer bevált és tetszett az embereknek, szerintem az egész rádió hasonló lesz.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Ismerosnek lenne elado videokartyaja:
9800GTX+ 512 ram FXF gyartmany 3 evbol meg 2 ev gar a Mattcompba.
30k-ra gondolt, nem tudmom mennyire realis.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egyetértek veled. Viszont kicsit utánaolvasva, anno a Sláger és a Danubius is ilyen módon nyerte el a frekiket, a költségeket meg később alkudták le, az elemzők szerint az újak is így fognak tenni.
tsigalko87: Te nem is tudtál az egészről?
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
válasz #TOTTI #23179 üzenetére
Miért ne lehetne... Ezek is csak cégek, szerződéssel, korrupcióval, stb. Csak az a baj, hogy mindig rosszabb jön helyettük, különben nyálcsorgatva várnám a TV2 meg az RTL szerződésének a végét. Itt igazából a pályázat lebonyolítása volt a nagy gáz.
Mutogatni való hater díszpinty
-
Topikgazda
válasz MZsoltee #23184 üzenetére
Hát igen voltak szép napjaid ahogy nekem is , bár nem érdemlitek meg, de rendeltem lemezeket, és meg is kaptam ma őket, természetesen többet, mint kellett volna, hogy jusson nektek is. Úgyhogy aki szeretne 65FT-ért Verbatim DVD-t(tájváni), és 55FT-ért TDK DVD-t, az gyorsan szóljon vagy hallgasson örökké. Kb 150 - 150 db és 10db Verba DL ami vihető (3500/10db) meg talán 25db CD (48FT/db). Érkezési sorrendbe vihetőek, nem teszek félre, nincs alku akármennyit visz bárki, aki olcsóbban tud máshol, az vegye meg máshol
-
mizol
tag
Eladó cuccok:
iPod touch 1G 8GB
C2D E4400 M0 OEM''Csak a változás állandó.'' /Arthur Schopenhauer/
-
Sir Riccio
addikt
válasz CPT.Pirk #23180 üzenetére
Klassz-e a Neo FM?! - Az új rádióadokról.
Hát nekem így elsőre ennyi jött le a dologból. Majd meglátjuk.Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
#TOTTI
őstag
Jaja nem látni a színfalak mögé..
CPT.Pirk: Tudtam csak nem sejtettem.. Viccet félre téve nem gondoltam hogy ez komoly.. Na meg a papir 200asnak is befellegzett egyik napról a másikra...
Riccio: Tudod azt gondolta a nép hogy ebbe lehet beleszólása a határontuli magyaroknál sztem már nincs se érdek se esély beleszólni..
[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
válasz Sir Riccio #23189 üzenetére
Igen ezen én is meglepődtem, h ilyen hülyeség miatt ennyi embert lehet mozgósítani. Nem felnőtt társadalomban élünk. ez az igazság.
-
-
hejesírásó
senior tag
akkor csinálok egy csak fészbúkon létező pártot, és nyerem a választásokat.
0 programmal, 0 ft-ból.
-
Thomas1
addikt
Eladó cuccok:
2x2 GB Kingmax DDR2 800 eladó. 15000 HUF az ára. Dobozos, garis, szépen mennek párban.
Huawei SmartAX MT800u-T ADSL modem eladó. Splitter nincs meg hozzá, minden más igen. Routerként is működik, beépített tűzfallal, de csak 1 port van rajta. 2000 HUF.
Thomson WHP-360R vezeték nélküli füles, töltővel, 2 akksival, kicsit le van harcolva a borítása, de teljesen jól működik. 3000 HUF
Keresek:
Athlon II X2 240, vagy 245-ös procit.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
köpet
aktív tag
Még mindíg eladó p4 asztali konfig...
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
crabi
tag
válasz TrollBalint #23173 üzenetére
Elvileg a Sláger rádio 1 másik frekvencián fog menni bp 60 km-s körzetében, és ott fogja nyomni Boros és Bocskor tovább a bumerángot!
de nem hiszem h sláger lesz a neve mert az nem lelhet! -
nesa
veterán
válasz MZsoltee #23181 üzenetére
Nemreg adtam el itt 2x2GB kingmaxot, anno azt azert vettem meg mert micron D9 volt rajta de ugye ez nemtul altalanos dolog ,de akkor aztmondom johet kingmax is ha micron D9 van rajta.
Csaknem fogok a crucialok melle berakni valami ratyi szart,meg olyan kelle ami azert a feszelest is elviseli Pl Geil.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Szia!
De Sláger lesz a neve és nem csak Budapest 60km-es körzetében lesz.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Íme az új Android Auto!
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest