Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
crabi
tag
van 512Mb (2X256Mb 133MHz SD RAM)-om
ha kell valakinek privi! -
-
TrollBalint
addikt
-
Magnum_
nagyúr
válasz TrollBalint #23555 üzenetére
nekünk két "meghivsunk" van idénre, de egyikhez sincs tul nagy kedvem
I humbly and respectfully decline™
-
shteer
titán
eladó van:
Thermalright HR05 IFX 4-ért
ASUS X1650XT 7-ért
HD2600XT hőcsöves passzív hűtéses 8-ért
20GB Seagate 2-ért
Samsung SGH-B130 telefon alku szerint
Hydor Seltz L20 szivattyú 4-ért
MSI HD4850 512MB quadpipe hűtéssel 24-ért
MSI HD3850 256MB PCIe 11-értés keresek:
ramhibás 8800GTX-et[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
nesa
veterán
Eladosorba kerulhet egy ACER 3103 nlc laptop , ebben mar 2x 512mb 667 ram van, mas minden megegyezik.
-
Kaics
aktív tag
Komplett gép érdekel valakit?
(P4 2.8 GHz, 1 Gb RAM, 80 Gb HDD, DVD-RW, AGP 6800GT, DELL 17" CRT)
-
MZsoltee
veterán
Egy ismerősöm el szeretné adni MSI Wind-jét akit érdekel hívja a hírdetésben szereplő számot! [link]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
Notivásárlás előtt állok, segítsetek lszi!
Azt szeretném, hogy a notiról HDMI-n át az LCD TV-n fullHD-ben nézhessem a tartalmat. Van reális esély ennek kivitelezésére? SONY KLD 40S4000 a TV (http://www.sony.hu/product/t32-s-series/kdl-40s4000). A notit még nem döntöttem el, ötletet szívesen veszek (200-250 eFt-ig).
Köszi előre is! -
plaszy
őstag
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Debilon
addikt
eladóak:
D-Link DSL-360R+szűrő, adapter, kábelek 3k
Askey RTA 1310B+szűrő, adapter, kábelek 2k
Sapphire 2600XT 256MB DDR3 7kSuzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
crabi
tag
valakinek van eladó turobo sim illetve micro sd-je??
privit irj ha van valamid! -
4sal3
aktív tag
dvdrw eladva.
-
hejesírásó
senior tag
az aláírásban található joy eladó.
-
-
Kaics
aktív tag
Fujitsu-Siemens Amilo M3438G eladó!
(17" LCD, Centrino 2Ghz, 1 Gb RAM, Nvidia GF 6800 256 Mb, 160Gb HDD, DVD-RW, WLAN, távirányító, card reader, originál töltő, szép állapot)
ÁRA: 95ezer HUF
Netbook-ot 35ezerig beszámítok.
-
rnrn
aktív tag
válasz CPT.Pirk #23571 üzenetére
Köszi, el fogom olvasni.
HD-t tudok lejátszani, nincs vele gond, de én a fullHD-s TV-n szeretném nézni a fullHD filmet.
Mivel hagyományos monitorkávelen csak 720p-t tudok átvinni, gondoltam a HDMI lehet a megoldás. Arra lennék kíváncs, hogy gyakorlatban hogyan múkodik a dolog. Eddig a noti képernyőjét tettem át a TV-re és tökéletes volt. Ezt az analógiát követve elvileg fullHD felbontású kijelzővel szerelt notit kellene vennem, aminek a képét át tudnám tenni a TV-re HDMI-n kersztül.
Ezt azonban viccnek tartom, mert a videókártyák -- elvileg -- fel kellene, hogy legyenek szerelve másodlagos képernyő megjelenítésére alkalmas szoftver és hardverkörnyezettel. Azaz, HDMI kábelen át, egy fullHD felbontást választva pl. egy HD-ready felbontású kijelzővel szerelt notiról is működnie kellene a dolognak. Tehát, csak videókártyafüggőnek gondolnám a dolgot, és ebben kérnék gyakorlattal rendelkezőtől tanácsot.
THX again! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Gyere át a HD fórumba, én a laptopos részhez annyira nem értek, de ha veszel egy 1366*768-as laptopot, annak a hdmi kimenetére kötött TV-n simán fog menni a 1080P, natív felbontáson. [link]
Persze lehetnek gondok, főleg ha cuda, dxva használata is szóba kerül.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
MZsoltee
veterán
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Csepy
őstag
ACER Aspre one bolti garival és jópár vga kártya... vigyétek, mert kell a lóvé, így karácsony előtt.
Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
legiaap
félisten
Háló!
Valaki tudja véletlen, hogy a Veres rendelőben merre találom a fogröntgent és, hogy mikortól rendelnek holnap?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Topikgazda
Na, Drága Huszáraim! jövő héten rendelek pár lemezt, akinek kell vasárnap estig jelezze felém.Néhány ár Verbatim DVD 65FT, TDK DVD 55FT, Verba CD 50FT. Verba DL 10db-os 3400FT.
200db-tól házhoz szállítom Pécs területén. privizzetekMellesleg ha lenne valakinek valami AM2-es X2-es olcsó procija lehetőleg hűtővel, és 775-ös olcsó kétmagos is érdekelne valamilyen, 21xx, vagy pentium D is megteszi, de ahhoz hűtő is köllene
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz hejesírásó #23579 üzenetére
Gondoltam jönnek az ünnepek teszek 1 kis jót a közösségér'
-
hejesírásó
senior tag
ha jót akarsz tenni vedd meg a joy-omat.
ma egész nap a KTK-ban voltam a folyosón. mennyi csicsapicsa műnő van ott.te jó ég. elvétve volt ott igazi nő.
-
stuntmanmike
tag
válasz hejesírásó #23581 üzenetére
Egyszer el kéne jönnöd egy KTK-s partira, pl. az Estbe. Képzeld el az egyetemi felhozatalt a negyedik hatványon
-
hejesírásó
senior tag
válasz stuntmanmike #23582 üzenetére
még több guminő? jársz ilyesmibe?
-
Magnum_
nagyúr
makulátlan karcmentes, gyártói garis, 3 hónapos Samsung i8910 HD 8GB nagyon komoly mobiltelefon érdekelhet vkit? fülese bontatlan, CD-je bontatlan, Brando fólia,stbstb.... 95.000Ft csábít az android....
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
stuntmanmike
tag
válasz hejesírásó #23583 üzenetére
Ki nem hagynám De ha igazán jól akarsz "mulatni" akkor a Trafikot ajánlom: sok elvált, kiégett, 40-es, gazdag-férjkereső p_csa vs. kapuzárási pánikban szenvedő 40-es pasik, akik <20 éves ribancokra pályáznak. Na ez igazán jó móka
-
Dare2Live
félisten
válasz stuntmanmike #23582 üzenetére
KTK az melyik? Közgáz? Azok problémásak....
Trafiknál viszont van vmi a leirásodban....Saint: Te készvagy....
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
stuntmanmike
tag
Tud valaki olcsó futárszolgálatot? A Sprinterrel legutóbb megszívtam, nem kicsit.
Dare2Live: Jaja, a közgáz az.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
-
hejesírásó
senior tag
válasz stuntmanmike #23585 üzenetére
érdekes lehet. tök jó h az 1ik oldalon pénzes pasit keresnek az idősebb nők a másik oldalon meg pont nem az őket kereső pénzes idős pasik
a közgázon sok érdekes pasi is volt. sok kis trendi nyominger férfinak látszó izé....25 vagyok, de a trendységtől már hánynom kellett. pedig max 1-2 évvel fiatalabbak mint én, de áááá tiszta röhej.
az a sok kis menőmanósapka meg csípőnadrág meg még a jó ég tudja mi. és ezekhez passzoló nők. pfffff ez az én korosztályom, tök jó nekem.[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
válasz hejesírásó #23593 üzenetére
Nekem a kipróbált korosztály legalább 30 évben skálázódik..
-
Macka
veterán
8 gb-s microSDHC eladó. Olyan 5K körül szeretnék érte kapni.
-
nesa
veterán
Erdekel valakit olcson egy fotostaska, vettem +1 obit es nemferek el benne ezert kerulne eladasra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest