Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Riccio
addikt
válasz Sir Riccio #21398 üzenetére
Vagy Sigma 70-200mm F2.8 HSM-et canonra.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Topikgazda
válasz Sir Riccio #21400 üzenetére
Jókor szólsz, nemrég voltam otthon a szilva pálesz hazájában, amit hoztam az meg sajna elfogyott
-
legiaap
félisten
Halihó!
Kérdésem a következő lenne.
Holnap eljön a nagy nap és újra Pécsi gyerek leszek. Szeretnék majd netet köttetni.
Ti mit tudtok ajánlani Pécsett?
A Torrentezésre használnám javarészt. Ezért fontos lenne a gyors le ill. feltöltési sebesség.
No meg a jó ár.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Csepy
őstag
Regards: Csepy
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz legiaap #21407 üzenetére
Tényleg nem hallottál még az UPC korlátozásról? [link]
Itt a DIGI "LAN Címlistában" keresd ki a címedet. Ha elérhető, akkor ne gondolkodj más szolgáltatóban. [link]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
dunc
nagyúr
-
bnss
veterán
Nem tudom, hogy mennyire tartja be a Digi jelenleg az előfizetőknek kiosztott sávszélességet - értem ezalatt, hogy többet kapsz-e -, ha többet ad, akkor még azzal is tud játszani, hogy mindenki annyit kap, amennyi a szerződésben áll. Úgy nézem, hogy már 30Gbps-es portot kapnak a Bix-nél, úgy rémlik, hogy eddig csak 20Gbps volt.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Dare2Live
félisten
Ha érdekelnek vkit jóárasított Lenovok az szoljon.
pl ilyen ~180K [link] a nettó 232 brutto 292 helyett. Rendes Lenovos 3év gari!!!
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
-
CodeRed
tag
-
Silenzio
addikt
válasz stuntmanmike #21417 üzenetére
Elveszed a kenyerem, Farokember? Nem leszünk jóba'!
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Silenzio
addikt
válasz Dluinet #21420 üzenetére
Nem naon voltam bent intézkedni a rövid hét/hosszú hétvége miatt. A héten most először megyek be a céghez de most pl. nem lesz ott senki aki utána tudna nézni. Hétfőn elintézem. Küldök priviben telószámot ahol tudsz keresni, ok? Ja, és elnézést!
-
Csepy
őstag
Van 395 GBP-m eladó, árfolyam alatt 10Ft-tal.
Akit érdekel, keressen privátban.Regards: Csepy
-
legiaap
félisten
válasz stuntmanmike #21417 üzenetére
Ybl Miklós 4
Most értünk le Pestről...lehet pakolni
-
Sir Riccio
addikt
Kedvesem nemsokára Skóciába látogat. Nem tudod milyen áron és hol érdemes ott objektívet keresni?EU-n belül elvileg nincs vám meg áfa ugye?Remélem te tudsz ilyeneket.
legiaap: Üdv szép városunkban, bár én most Szegeden rontom a levegőt.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Csepy
őstag
válasz Sir Riccio #21427 üzenetére
Vám nincs, de ÁFA miér ne lenne (ott VAT=value added tax).
2 kulcsos rendszer van, 15 és 20%.Regards: Csepy
-
legiaap
félisten
válasz Magnum_ #21426 üzenetére
Tudom. Megnéztelek térképen. Te a 6-os másik felén vagy tőlem nem messze.
Amúgy azért jöttem Pécsre, mert itt kaptam melót és Pesttől már herótom van.
Pécset meg nagyjából azért ismerem, hisz 4 évig azért itt laktam össze-vissza mindenhol.
Voltam én Uránba, Kertvárosban, Boszorkányúti koliban, Állomástól nem messze és most megint Uránban.
Csak a közlekedést kell megszoknom, mert a sok felújítás miatt másfelé járnak a buszok.Ja wifivel találtam kósza netet, de az totál nem alkalmas semmire sem, mert egyszer elmegy, egyszer meg stabil. A többi meg le van kódolva.
Pesten ingyen neteztem...na az jó volt.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
ha jól tudom ha kiviszed az országból a batyut, akkor lehet kérni áfa nélküli számlát,
nálunk valahogy így működik ha külföldi vevő jön be, illetve egy papiros, az áru külföldre szállításáról amit a határon le kell pecsételtetni, etc etcnem eccerű de megoldható
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
-
Gergő_
őstag
eladó lomok: [link]
szabadítsatok meg tőlük
van egy egy mx4000 vga is amit egy korrekt pc házikóra cserélnék, lehetőle mATX -
Silenzio
addikt
válasz Sir Riccio #21427 üzenetére
Skóciát nem tudom de pl. Anglia nem kért a vámunióból sem, ha emlékezetem nem csal.
Az előző hsz-re: magyar sajátosság hogy a fővároson kívül minden döglött.
[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
a UPC-vel elégedetlenkedőknek újfent üzenem hogy nálunk a 25/12.5Mbites net 3290 ingyen telefonvonallal. Már több mint 10000 lakásban elérhető.
-
legiaap
félisten
válasz Magnum_ #21434 üzenetére
Én építőmérnök vagyok és dolgoztam már pár helyen. A Pesti cégem nagyon jól fizetett, de muszáj volt eljönnöm, mert hiába a jó kereset, ha alig van melójuk és én nem akarom megvárni míg azt mondjuk itt a vége. Amúgy itt Pécsen a Vasút építős részénél leszek majd. Lesz 1 éves képzés közben meló. Ha a képzés végén sikerülnek a vizsgák, akkor meg ugrik a fizu is. Ezt mondták azt majd kiderül mi igaz belőle. Tény ami tény kevesebbet fogok itt keresni, mint Pesten, de inkább a kevés biztos, mint a sok bizonytalan.
-
s7evcsenko
addikt
válasz Silenzio #21438 üzenetére
Hagyd már az UPC majmolást... ne most hősködjetek, mikor itt a digi..
Elmondom, hogy anno hűséges előfizetőként, havi 16k volt a számlám a UPC-nél (internet, telefon, tv).
Jött a digi, ugyanez 5400ft.
Bementem UPC-hez hogy miért is van ez? Nem-e kaphatnék egy kis kedvezményt hűségemért?
Azt mondák, hűségem nem ér semmit, nincs kedvezmény. Így ott helyben lemondtam!
Utána 3 napig hívogattak, hogy adnak 1 k kedvezményt csak maradjak..
40k-t fizettem ki a hűségszerződés felmondása miatt , mert még 1 év vissza lett volna, de mivel a különbözet kb 10k volt a két szolgáltató közt, így ez fél év alatt megtérült!Szóval most hogy süllyed a hajó, kapálózhat a UPC ahogy akar, de ez már több mint szánalmas!!!
Nem most kellene embereket toborozni, hanem a régieket kellett volna megtartani!Ennyi.
Sorry ha megsértettelek, nem Veled van problémám![ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Magnum_
nagyúr
válasz s7evcsenko #21440 üzenetére
ez igaz, amit leirtál, de Silenzio a tréhóm-ot nyomja, ő sem a upc-t
Legiaap: érthető. hajrá, sok sikert, Pécset én nagyon szeretem, nem itt születtem, tán azért. aki született pécsi, csak szidja
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Silenzio
addikt
válasz s7evcsenko #21440 üzenetére
Nem vagyok UPC-s. Olvasd el a profil-üzenetem. Hülye lennék. 14500 Ft-ot fizetek nekik havonta, ilyen árakkal eladhatatlan. A UPC nagyon nem fair módban nyomja újabban, az egyik kollégámnak lemondáskor kiajánlották a 120 mbites netet kemény 3 rugóért. Szinte érthetetlen mit miért művelnek.
A Digivel semmi bajom, de azért kicsit megmosolyogtató jelenséget képeznek. Door to door rengetegszer azért utasítanak el, mert a Diginél nincsen hűség, nálunk meg egy év. Namármost a legújabb lokális ajánlatuk értelmében 2 év hűséget vállalsz a szolgáltatásért és ezért egy évig fél áron van (3100 Ft körül), így meg boldog boldogtalan megköti. Sajnos én nem tudom olcsóbban adni mint 5680 Ft.
Noha a mi szolgáltatásunk olcsóbb és jobb (ezek szerint, ha a 6000 Ft körüli teljes árat nézzük), mert 12.5 mbitet küldünk felfelé és a sávszél 50%-át garantáljuk, továbbá nem égetjük magunkat a Sat1 meg Pro7 meg ilyenek sugárzásával (mert azt gondolom azok helyett sokkal kecsegtetőbb a nagy többség számára pár új magyar csatorna) a Digi olyan presztízzsel bír, hogy szinte lehetetlen érvényesülnünk, pusztán azért, mert a leendő ügyfelek nem ismernek. Mert az, hogy 10:1 arányban a javukra billen a mérleg, az nem reális.
Enszuke: kösz hogy rontod a boltot! DSL-ről beszélünk, az sajnos mindig problémás a kábelnethez képest. Amúgy az ismid akit ajánlottál várhat az optikára mert ott nincsen, én meg felvettem vele az igényt, aztán jól le is csesztek miért művelek ilyeneket. Úgyhogy köszönöm a tippet!
A Digi meg, ha már itt tartunk 3-4 hónapig is váratja az ügyfeleit, ha megrendelnek egy műholdas tévét, mert nincs rá emberanyag illetőleg már nem képezi "alappillérét a cég profiljának." De említhetném azt a jelenséget is, mikor az egyszeri ember 1 évet vár a Digi kábelre és amikor betelefonál azt mondják, "hamarosan". Ha már flémelni akarunk, egyedi példákat mindenki tud előhalászni a cilinderből dögivel. (tudom, hogy ettől még szar a DSL-ed, de ez akkor se old meg semmit)
[ Szerkesztve ]
-
Dodder
tag
[ Szerkesztve ]
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Silenzio
addikt
válasz Enszuke #21447 üzenetére
Szerintem ha nem javítják ki, akkor ott valójában nem is tudják, csak mellébeszélnek. Sajnos ezekre nincs rálátásom. Valahányszor nekiálltam ilyen kivizsgálásokat tartani kérésre, egyből jött a válasz a bőrfoteles irodából: nem az én dolgom az ilyesmi, hagyjam a francba.
Gergő_: a T óriási pénzeket költ az optikára és szerintem rohadtul nem érdekli őket, megtérül-e, mivel 50 évig akarják használni a most kiépítésre kerülő hálózatot - egyelőre nincsenek technológiai korlátok. Pár év múlva minden második magyar lakásban elérhető lesz, de most csak a sűrűn lakott övezetekre koncentrálnak (ami nagy hiba, nagyobb esély van ott ügyfélt szerezni ahol már évek óta van Digi, mint ahol csak 1-2 hónapja, mert ott a nagy részük éppen váltott).
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz Silenzio #21444 üzenetére
"a Digi olyan presztízzsel bír"
A digi volt az aki a T-s, meg UPCs rablóbanda-kartel árakat letörte, ezért jár isnekik egy kis presztizs szvsz.
A T, UPC másmilyen presztizsért küzdött meg az elmúlt 10+évben ezek után nem kell csodálkozni, hogy sokan láttatlanban is inkább/először difit néznek. Olyanez mint a Toyota, VW vs Moszkvics.... ha nem muszály a Moszkvicst kihagynám....
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Playstation 5 lemezes PS5 FAT CFI-1016A + 500 GB Samsung 980 Pro SSD
- Ps4 népszerű játékok!7db !Gta5 ,NFS,COD,Fifa
- KEF IQ3 vagy IQ30 hangfalpárt keresek
- HP EliteBook x360 1030 G3 - i5-i5-8350U/16GB/256SSD//13.3 " FHD TOUCH Bang&Olufsen hang garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga i5-10210U/8GB/256 SSD/13.3"FHD 2in1 laptop garanciás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest