Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz Silenzio #21444 üzenetére
"a Digi olyan presztízzsel bír"
A digi volt az aki a T-s, meg UPCs rablóbanda-kartel árakat letörte, ezért jár isnekik egy kis presztizs szvsz.
A T, UPC másmilyen presztizsért küzdött meg az elmúlt 10+évben ezek után nem kell csodálkozni, hogy sokan láttatlanban is inkább/először difit néznek. Olyanez mint a Toyota, VW vs Moszkvics.... ha nem muszály a Moszkvicst kihagynám....
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
gabx76
őstag
válasz Silenzio #21444 üzenetére
Erre én azt mondom, hogy a piac diktál. Az emberekben negatív érzést kelt bármilyen "hűség".
Nem fogod tudni meggyőzni az ellenkezőjéről őket. (Engem sem tudnál, de ez lényegtelen)
Egyszerűen a szolgáltatóknak el kellene felejteni ezt a "kössük magunkhoz a user-t" mentalitást és kész.
Ha valaki erre képtelen, az ne csodálkozzon, hogy a másik ISP-t választják.A Sat1-Pro7 vonallal is mellélőttél szvsz, mert sokan vannak akiknek igenis kellenek ezek a csatornák. (Elég sok németajkú van Pécsett is - nagyanyám pl. csak ezeket nézi (nézné, ha volna náluk)). Asszonykám is rá volt kattanva 1-2 évig, főleg amikor készült nyelvvizsgára.
Azt a pár magyar csatornát meg inkább hagyjuk. A hátam borsózik a legtöbbtől.
Ez alól a Digi sem kivétel, mert a rossebnek sem hiányoznak a StoryTV és társai. (Ez persze megint szubjektív).A sávszélről annyit, hogy eddig mindig a maximumon tudtam le/fel tölteni.
Ezt a 3-4 hónapot nem tudom kitől hallottad, de a családban 3 műholdas digi is van, egyikük sem várta a töredékét sem.
A Digikábellel - nálunk - 1 hónapot csúsztak az igérethez képest. Ez szvsz kibírható, bár tényleg néha időörvénybe kerültek.Egy szó mint száz, véleményem szerint általánosan a mentalitássalvan baj:
Nem a másik szolgáltatót kellene szidni, kritizálni, újjal mutogatni a gyengeségeire, hanem valódi akciókkal, versenyképes (nem hűségidős) ajánlatokkal bombázni őket.A Digi is megszerezte a presztizsét, pedig 0-ról indult, nem úgy mint a "magentáék" pl. Tessék utána csinálni!
Uff.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest