Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz tibee77 #26353 üzenetére

    Amennyire az eddigi infókból lejön, szerintem nem lesz olyan bonyolult.
    - találsz magokat, amelyeknél látni fogod, milyen tulajdonságot lehet majd belőlük craftolni és azt is, hány ciklus alatt érnek be.
    - elülteted őket, mégy a következő pályára/mapra
    - itt jön az első trükkös rész: ahhoz, hogy fejlődjenek, ki kell nyitnod a következőpályán is a "magtárat", vagyis a nem lineáris pályákon keresgélni kell majd. Minden megnyitott magtár egy fejlődési ciklus.
    - ha beértek, akkor visszamégy a kertbe (nem kell azonnal), aktiválod a kollektort, levered a kikelt monsztákat és az így nyert lifeforceból craftolhatsz vagy fejleszthetsz.
    - utána ültetsz a helyére új magokat és kezded újra.

    RNG lesz, hogy milyen magokat találsz, hogy mikor és mennyi T2-3-4 mag esik a tenyészetekből és gondolom variálódni fog a craft opció is, tehát pl. dmg-nél lehet, hogy pont nem a neked kellő fegyverre adja be, vagy százalékos lesz flat dmg helyett, stb.

    Ami várhatóan valóban macerás lesz az az, hogy amennyire láttam, a magasabb szinítű magoknak extra igényei lesznek. Nem mindegy, mit ültetsz melléjük, fejleszteni kell majd hozzá a kertészeti cuccokat, szóval lesz benne egy mikromenedzselés is, ami biztos, hogy sokaknak nem fog bejönni.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák