Új hozzászólás Aktív témák

  • sirdond

    őstag

    válasz Redcaster #25134 üzenetére

    Azért érdekes a Wolcen téma, mert szerintem a GGG-nél (meg talán úgy nagyjából senki sem) nem gondolták volna, hogy ekkora felhajtás lesz körülötte az első napokban és hogy ennyien fogják követni Twitch-en. Tegnap konkrétan 2. legnézettebb játék volt egész este, ma Top5-6 és sok nevesebb stream-er játszik vele, olyanok is, akik egyébként nem aktív ARPG-sek. Csak úgy halkan hozzáteszem, hogy ezt általában a nagy AAA nevek szokták tudni elérni.

    Így viszont remélem kicsit megugrott a pulzusuk Chris Wilson-éknak és erősen elgondolkoztak rajta, hogy elég volt a nyugdíjas fokozatból és most már nem csak egyedül vannak a piacon, főleg, ha hosszútávon is életképes az online rendszer a Wolcen-ben (ezért nem is említem a Grim Dawn-t ebből a szempontból, mint vetélytárs, mert az szerintem inkább single player, meg ha néznék egy "ARPG spektrumot", akkor a két szélére a PoE-t és Grim Dawn-t raknám most. A Wolcen-nel kapcsolatban pedig nincs annyi tapasztalatom még, hogy pontosan el tudjam helyezni ezen a spektrumon.). És már alig várom a picsogós reddit post-okat, hogy miben és mennyivel jobb a Wolcen,mint a PoE.

    Nekünk, játékosoknak viszont ez a legjobb, mikor verseny van és van lehetőség minél jobb játékokból választani egy műfajon belül, nem is emlékszem, mikor volt olyan az elmúlt 20 évben, hogy 3 minőségi ARPG legyen egyszerre a piacon, szóval reménykedjünk, hogy hosszútávon is jól teljesít a Wolcen és jönnek hozzá rendszeresen a kiegészítők, javítják a bug-okat, stb... :)

Új hozzászólás Aktív témák