Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Milyen módban tudom a legtöbb xp-t gyűjteni ? még nem vagyok 25
-
nepszter1
addikt
jön valaki akkor ? nepszter#2605
-
saen
veterán
válasz pachito #7100 üzenetére
Nem sokat játszottam még, de amit tapasztaltam:
-D'Va és Winston mirrorokat egyszerűen nem tudom nyerni, mindig kikapok.
-Genji meg S76 pedig mindig adta eddig, főleg a Soldier, nem vesztettem még egyet se vele. Genji meg azért fura, mert abszolút nem szoktam vele játszani.
Ami még érdekes volt, hogy megnéztem egy srác rangját aki nagyon csúnyán lealázott, esélyem se volt ellene és alacsonyabb volt a rangja, mint nekem... Aztán később én aláztam valakit, az meg egy egész ranggal felettem volt Szóval elég fura egy mód eddig. -
törölt tag
Feladom .
Inkább feltelepítem az UT2004-et .
-
saen
veterán
válasz #79621120 #7105 üzenetére
Ez egy csapatjáték, általában azok szoktak így járni akik azt gondolják, hogy majd ők egyedül megoldanak mindent. Ez nem Unreal Tournament...
Ha tetszik a játék ne add fel ilyen hamar, majd megismered és belejössz. Messze a legfontosabb itt a csapatjáték, nem pedig az, hogy milyen pontosan lősz.
-
törölt tag
válasz #79621120 #7105 üzenetére
én játszottam pár meccset most délután, aztán eljutottam odáig, hogy meg is vettem. valóban nem egyedül nyeri meg a meccset az ember és szerencse is kell, hogy valaki jó csapattársakat fogjon ki, de a játék szórakoztató szerintem.
ha valakinek van kedve játszani, vegyen fel nyugodtan. vzarmo#2119
-
Maxtreme
addikt
válasz #75376384 #7107 üzenetére
Én kb 1-2 hónapja azért vettem meg ismerősömtől jó áron (nem használta) hogy mondom a Titanfall 2-ig elleszek vele, de sokat nem várok tőle... független attól hogy a Team fortress 2-t nagyon szerettem anno.
Aztán annyira rajtaragadtam hogy mással nem is játszok.. A titanfall 2-t is addig néztem meg hogy elindul és működik e...szerk: Amúgy az elektronikus változat most akciós!!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Maxtreme #7108 üzenetére
titanfall első részével játszottam anno rengeteget. a vége felé már tudtam, hogy nem tudnak olyat mutatni a második részre, ami engem érdekeljen.
játék közben én is poénból rámentem a vásárlás gombra és akkor láttam, hogy akciós, ezért is vettem meg. 60 eurót biztos nem adtam volna érte.
egyébként nagyon furcsa, hogy ennyire nehezen talál meccset. oké ott a skirmish addig, de attól még érdekes.[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
Sziasztok!
Engem ezek megvettek kilora...2000 órám volt TF2-be, hát szerintem ebbe is lesz.... Annyira élvezem, és annyira jól is megy, tényleg minden másodperce arany számomra... Ráadásul le is akciózzák, nehgoy ellen tudjak neki állni... Szerintetek karácsonykor lesz hasonló akció?
Samsung Galaxy S23+
-
Telda
addikt
Hali!
Ha megvan az alapjáték, az origin-t hogy tudnám megvenni? Vagy ki kell fizetni a teljes árat? -
pohár
félisten
-
k-adi
nagyúr
2016-os Golden Joystick Award
A legjobb új cím - Overwatch
A legjobb multiplayer játék - Overwatch
Az év gaming momentuma - Play of the Game az Overwatch-ban
Az év kompetitív játéka - Overwatch
Az év PC játéka - Overwatch -
törölt tag
Statisztika :
karakter : D.Va
- rank : 9
- time played : 2 hrs
- games won : 11
- deaths : 109
- eliminations : 166 -
Andris837
senior tag
Nagyon megtetszett a játék a free hétvége alatt, most még akciós is, 35 €... Ahjj, lehet megvétel lesz belőle.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Maxtreme
addikt
De ez sem rossz
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
[ Szerkesztve ]
-
DGergely93
újonc
Üdv!
Szeretném megvenni a játékot a Battle.net-en Paypal használatával, viszont nem engedi a rendszer, az alábbi hibaüzenetet kapom:
Please correct the errors below and try again.
Your payment was not authorized. Please double check your information or contact your payment provider.
A Support tehetetlen ez ügyben, de sok helyen olvastam, hogy ugyanez volt a problémájuk, viszont a megoldást sehol sem írták le rendesen.
Valakinek volt hasonló problémája? Ha igen, hogy oldottátok meg?
-
leviske
veterán
válasz DGergely93 #7127 üzenetére
Kósza találgatás, de nem lehetséges, hogy Paypal-ben EU-s tagország van megjelölve, vásárolni pedig az US szerveren próbálsz?
-
MK VII
veterán
Skacok.. Ez nagyon jó játék..
Csak sajnos ma vége az ingyenességnek... De valószínűleg megveszem... Rég kötött le ennyire játék.. -
saen
veterán
Tegnap este kiakadtam a matchmakingen. 1vs1 és 3vs3-at akartam játszani, kettő győzelem kellett az utolsó arcade-es lootboxhoz, mondom kifarmolom. Én vagyok olyan 2100 körül rangban, folyamatosan 2600-2700-as emberkékkel játszottam. Mondanom se kell, hogy volt vagy 5% winrate-em... Egy győzelmet nagy nehezen kiszenvedtem, aztán kénytelen voltam 6vs6-os meccset tolni a másodikra, egyszerűen nem tudtam megverni a nálam sokkal jobbakat. Mystery Brawl-ban meg elsőre meglett, ráadásul úgy, hogy KOTH térkép volt és 0-1-nél csatlakoztam a meccshez. Első körben Tracert kaptam, meg se haltam
Remélem azért ezen csiszolnak majd, ez így elég vicces. -
sirszevenap
addikt
Na ugye! Egy biztos. Engem pl nagyon régen nem kötött le játék úgy, mint az Overwatch. Élmény vele játszani a szó szoros értelemben! Főleg olyan jó társasággal akikkel én tolom a kezdetektől! (Khm Torik, Baluka... és még sorolhatnám... Persze voltak olyanok is akitől a falra mászott mindenki, de Ők már lemorzsolódtak. Nem bírták a noobságunkat, hiszen szíriusz gémerek! Ez a játék srácok a szórakozásról szól és ha ne adj Isten kikapunk, akkor nem kell a torkának ugrani a másiknak. Egyébként szerintem elég jó képességű játékosok vannak itt, de sok embernek ez sem volt elég.(Nem mellesleg hozzáteszem, nem észrevéve a saját ügyetlenkedésüket. Node ugye mindig annak van nagy szája, aki jobban tenné, ha csöndben maradna! ) Mennyivel jobb mikor nevetünk egész játékidő alatt, nem pedig a vergődést hallgatjuk és még mi érezzük magunkat kellemetlenül! Ugye?
Talán sok éve az első játék, amit utólag nem gondoltam pénzkidobásnak.
Az újoncoknak mondom, hogy a leírásban van egy listánk. Vegyenek fel nyugodtan mindenkit, ne ők írják ide a battletag-jüket.
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
MK VII
veterán
válasz sirszevenap #7135 üzenetére
Bizony..
Teljesen egyetértek azzal amit leírtál..
Utoljára a CoD 4 MW online volt ami így le tudott kötni. Valami hihetetlen, hogy mennyire jól ki van találva ez a játék. Részemről 5*-öst érdemel.
Tényleg végre, egy játék amiben, ha nem is nyerek nem érdekel.. Nem tud idegesíteni. Már várom a kövi meccset..
Ami még nagyon tettszik benne, hogy nem egy PC izzasztó játék végre..
Az adatlapomon levő konfiggal High beállításokon fullHD-ban 60-90fps..Azt hiszem a héten be is vállalom a megvásárlását.
Majd még jelentkezek, ha megvan, aztán felveszek ismerősnek titeket.[ Szerkesztve ]
-
sirszevenap
addikt
Várunk szeretettel!
Amíg akciós, addig húzd be. 35 dodóért tényleg ajándék. Na meg ugye nem tudom mennyire voltál benne a történésekben. Minden nagyobb eseménynél átszabják a játékot és aktualizálják azt limitált időre. Pl Olimpia volt eddig, Halloween. Teljesen átszellemül a játék az adott eseményre és azokhoz kapcsolódó tartalmakat kap skinek/játékmódok formájában. Szerintem ez nagyon jó. A következő esemény gyanítom valamilyen Winter Event lesz karácsonyi hangulatban december közepétől! És mindezekért egy forintot nem kell fizetned. A játékot kifizetted, no dlc. Becsülendő.
-
brumi1024
veterán
3v3-ban nekünk nagyon jó csapat jött össze tegnap. 3100 körüli volt mindenki (rajtam kívül), de amíg együtt játszottunk zsinórban nyertünk 8 meccset (pedig az elsőn az első meneten alt-tab miatt véletlen Bastion-ön maradtam, de két killel zártam ). Megvolt a jó összeállítás, mindenki tudta a dolgát, együtt mozogtunk és simán megtörtük a szemetebb kompozíciókat is (meglepi Rein-Mercy-Bastion).
Ezzel ellentétben viszonylag hosszú kihagyás után ismét megpróbálkoztam egy kompetitívvel, hát kár volt. KOTH Ilios, az első pontot (nehezen ugyan) hoztuk, de látszott, hogy a team compunk nem az igazi: 4 dps, 1 tank, 1 healer. A healer próbálta finoman kérni a többieket, hogy a Mcree, Genji, Tracer, Pharah kombóból valaki legyen már még tank, de ez természetesen süket fülekre talált. Amikor a második pontot buktuk, és a healerünk ismét megkérte az egyik DPS-t, hogy mivel elég eredménytelen váltson már egy supportra vagy tankra, átváltott Sombrára majd két halál után lelépett. Erre a vele egy groupban jövő haverja átváltott Mei-re és falakkal hátráltatott minket. A supporttal együtt megköszöntük a játékot és a penalty időszak után leléptünk, semmi értelme nem volt ennek. Zavaró, mert a másik csapatban nulla szinergia volt, nagyon simán hoztuk volna a meccset, ha legalább egy kicsit próbálkozik ez a két-három ember. Nem feltétlen kellett volna supportra vagy tankra váltani, csak nem a killeket hajkurászni és beállni mögém a ponton (Rein voltam). Nem értem, az ilyen emberek miért jönnek kompetitívbe?
A szerencsétlenül alakuló placement meccsek után nagyjából esélytelennek látom, hogy innen hajkihullás nélkül soloban ki lehessen jutni, és egyetlen jó kompetitív meccset nem játszottam még ebben az évadban, míg Quickplayben nagyjából 80% a jó-rossz meccsek aránya, az előbbi javára. Ebből a szempontból mondjuk örülök, hogy megcsinálták a No Limit módot és a Quickplay kicsit komolyabb lett.
[ Szerkesztve ]
-
headhunter86
senior tag
Hát igen! Tegnapi meccsek rohadt jók voltak. Marhára élveztem én is
Remélem ma is folytatódik a móka.
Kicsit még a competitive-be is belekóstoltunk. -
sirszevenap
addikt
válasz headhunter86 #7139 üzenetére
Persze, próbálok én személy szerint minden nap lenni egy-két órát.
-
Kanczy
veterán
Van még valaki, aki összeszedne a Genji skint HotS-ban
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Joezyka
senior tag
már a leírásodból is kitaláltam, hogy te vagy Arrow
a tegnapi tényleg faja karika volt, kár, hogy későn csatlakoztamHa szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
leviske
veterán
válasz brumi1024 #7138 üzenetére
Gold tier és alatt célszerű inkább groupban menni. Azon a szinten ESL csapatokat úgysem fogtok ki, de legalább kommunikáltok és van rá esély, hogy nem történnek ilyesmik. Már egy háromfős group, ami pickkel egy összeillő tank/healer/dps triót, képes egy olyan gerincet adni a csapatnak, amire alapozva végeredményben akár nyerhettek is.
-
MK VII
veterán
Nincs valakinek infója arról, hogy meddig lesz akciós ez a játék?
Nem szeretnék azzal szembesülni, hogy mikor rányomnék a "Buy" gombra akkor látom, hogy kétszer annyiba kerül... -
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest