Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz zsiga68 #65708 üzenetére

    Az UI-ra: Igen, de egy gyakorlati példát szerettem volna mutatni.

    Speedtest-es mérést is mutathatok, az a következő: LAN-on: 20-300Mbps, néha nagyon ritkán 500 Mbps a max amit látok. Wifi-n 800-900 Mbps a letöltés speedtesten.

    Online játtékokban is érezhető, néha laggolok, belassul a kapcsolat.

    Bárhonnan töltök le, tényleg bárhonnan az maximum 20 mbps-sel jön, de általában 10 körül mozog. Ez még munkában is hátráltat.

    Egyértelműen jelen van a probléma.

    A kapcsolat sebessége:

    Egyébként az nem tudom lényeges infó-e, de volt probléma a szolgáltatóval, mert amikor beköltöztem és elkeztem használni a netet, még a saját routeremet sem állítottam be, tehát a szolgáltatóit használtam és kijött a szaki, elbeszélgettem vele, mondtam neki, hogy szakmabeli vagyok és elmagyarázta, hogy azért szakadozott a kapcsolatom, mert ipv6-os címkisztást használ alapból a fosa mindenkinél, de a hálózatot nem fejlesztették hozzá és valami 24 frekvenciából szedi össze, míg az ipv4-es csatornák 16 sávból állnak össze. Úgyhogy áttette a routert ipv4-es címkiosztásra és utána már, megjavult a net valamennyire de azután sem mértem gigabites kapcsolatot. Csak ilyen 600-700 volt a max.
    Aztán bridge módba rakattam és beállítottam a sajátot. De nem nyomtam router hard resetet pedig lehet kellett volna.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák