Új hozzászólás Aktív témák

  • sziszi-fuszi

    senior tag

    válasz MaCS_70 #52561 üzenetére

    Na akkor szaladj neki még egyszer!

    Írtam már neked is, hogy nem ismerem a helyszínt, nem tudom, hogy mi kényszerítette a fali kábelre való csatlakozó szerelésére. Te tudod? Mert akkor csodálatra méltó képességekkel rendelkezhetsz!

    Úgy nem tudsz hálózatépítésben korrekt és mindenre körültekintő tanácsot adni, hogy nem ismered az építés lehetőségeit, a körülményeket. Így néha el kell fogadni, hogy valaki olyan megoldással dolgozik, ami nem javallt!

    A fali kábelekhez nem véletlenül találták ki a dugót. Nem azért, mert volt néhány "hülye mérnök" akinek nem volt jobb dolga, hanem azért, mert adott esetben nincs más megoldás, mint annak használata.

    Nem tanács, hanem megállapítás, hogy a hálózatának lassulását a hibásan szerelt RJ45-ös (közkeletű nevén, bár ezt a terminus technicus hibás az informatikai hálózatok esetében mert távközlési hálózatokban ez a neve) vagy szabványban 8P8C-nek nevezett csatlakozót. De tekintheted annak is, hogy igyekeztem megmagyarázni, hogy mi az általa tapasztalt hiba forrása! Semmiféle ÉS nem volt a megállapításomban, hiszen egyik használata kizárja a másik használatát! Mégpedig azért mert vagy DUGÓT szerelek a kábel végére, vagy keystrone ALJZATOT, a kettő együtt nem megy. Sőt még linket is küldtem arról, hogy mi is ez, hogy egyértelművé tegyem! De ha neked igen, akkor arról kérnék egy videót!

    Ha szövegértelmezési gondjaid vannak azzal én nem tudok mit kezdeni. Az általad idézett mondat, nem értelmezhető tanácsként!
    Ha figyelmesebben olvastál volna, akkor világos lehetne a számodra is, hogy én a keystone csatlakozó használatát javasoltam úgy, hogy az informatikai eszközt szerelt patch (vagy más néven: lengő) kábellel kösse be.
    Ergo, soha nem tettem javaslatot arra vonatkozóan, hogy használjon speckó csatit.

    S engedd meg, hogy idézzelek: "Kérlek, maradjunk a tényeknél és a hasznos tanácsoknál".

    S még azt is engedd meg, hogy egy másik idézetet is beszúrjak a jelen helyzetre: "'Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!"

    Nem tudom mi az oka, hogy mindig megpróbálsz kioktatni. Nem kellene. Megtörtént iskolában. S történik még ma is...

    Az, hogy te vagy egy topik gazdája, nem egyenértékű a szakmai relevanciával. (Mielőtt félreértenéd! Nem személyeskedni óhajtok! Sőt! Épp az ellenkezőjét tartom helyesnek.

    Az is érdekes, hogy akinek szólt a válasz, ő megértette amit írtam, és meg is köszönte! Míg te belekötöttél.

    :R

    Mi alá kell írás?

Új hozzászólás Aktív témák