Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenkinek!

    A következő jelenségre szeretnék magyarázatot / megoldást találni. A konfigom itt található. Zenehallgatás közben gyakran beakad a hang (alaplapi és USB-s hangkártyával is), épp hogy csak egy kicsit, de engem eléggé idegesít. Gugliztam a témában, és azt olvastam, hogy a LAN miatt is lehet. Úgy tűnik, valóban amiatt van, feltelepítettem ugyanis a DPC Latency Checker nevű programot, ami megmutatja a késleltetéseket(?), és alapjáraton 500us-nél feljebb nem is megy, egészen addig, amíg el nem kezdek netezni. Olyankor kiugrik a pirosba, nem ritka a 16000us-es érték sem, és itt már beakad a zene. Ha a torrent is használja a netet, akkor még durvább, még több a piros érték.

    Próbáltam többféle lejátszóval, variáltam a pufferméreteket, cseréltem hálókártyát illetve kábelt is, de semmi... A kártyacserével mintha javult volna, de lehet csak bemesélem magamnak.
    Korábban 64 bites XP-t használtam a gépen, igaz akkor még egy Audigy 2 NX USB-s hangkártyám volt, akkor egyáltalán nem tapasztaltam ezt a jelenséget.

    Légyszi írjátok meg, szerintetek mi okozhatja, mert már sok mindent megpróbáltam, de hátha vannak még olyan területek, amiket nem néztem át. Az biztos, hogy a hálózat körül van a hiba, de nem akarok WiFi-zni, mert itt van a gép mellett a router, és ne sugározzon nekem feleslegesen.

    Köszi a válaszokat előre is! :R

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák