Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunork

    veterán

    válasz csaba951 #2043 üzenetére

    Üdv!

    Köszönöm a sok hsz-t! És mindenki másnak is!
    A száraz tények:
    1. írtam nekik korábban, de ezt jeleztem is telefonon, látta is, az ügyet lezárták, erről jött is email.
    2. Minden működött a telefonos segítség után. Még kódot is kaptam. (soha nem használom fel...)
    3. Most is írtam, mert hétvégén nem lehet elérni őket telefonon. A fiam fiókjából írtam, ahonnan korábban is, amit jeleztem, adataimat megadtam. De a legfontosabb: email cím megváltoztatása nem is jött szóba! A gmail és a kliens jelszava megváltozott.
    4. Azt már tudom, hogy egy fos az Origin technikai rendszere, ez nagyon tény. Minden más működik, minden játék elindul. Steam rendben. Mindenhol jelszavakat változtattam meg a biztonság kedvéért. Szép hosszúakat.
    5. Nekem csak egy lehetőség jutott eszembe: új email cím, új nick. Ha elölről kell kezdeni, nem érdekel, csak ne szívassanak már. Mondjuk a fiam lesz elkeseredve, ős inkább multiban nyomult utóbbi időben. Bár több, mint 3 hete nem is volt használva az Origin ezelőtt!!! Ráadásul koop módban ő tolta is magyar és olasz srácokkal.
    6. Már kész az üres gmail fiók, meg az új nick is ki van találva.
    7. Hétfőn reggel 9.01 perckor megindulok. Minden játék DLC-s dobozos, számlákkal. Nem aggódok. Csak az bánt, hogy szétcseszik a szabadidőmet ezzel.

    Őszintén remélem, hogy a gmail fiókom által másra nem jutott az illető. Ott pénzügyi dolgokat nem tárolok. Számlaértesítők jönnek, de a bank külön kezelőfelületét használom, nem elmentett azonosítókkal! Az ominózus email fiók készen áll a végleges törlésre is. csak a Vodafone maradt hátra, hogy ott megváltoztassam. Mindenhol másutt már megtettem. (itt is...)
    Szomorú, hogy ez így alakult.
    Ami a furcsa az egészben a legjobban, hogy az este megkapott Origin levél, mely 2 példányban jött, ugyanazon tartalommal, annak első példánya akkor képződött, mikor beszéltem az EA supporttal, de csak este 20.38-kor kaptam meg mindkettőt!
    Mindegy, hétfőn minden kiderül.
    majd úgyis beszámolok nektek mindenről!

    Viszont a kérdés: minden módon átvizsgálva a gép, nem talált semmit. Van-e valami, amit meg kéne még tennem a kutatás érdekében? Program neve? Egyéb ötletek erre nézvést?

    Üdv mindenkinek!

    "Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Új hozzászólás Aktív témák