Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz r3dsnake #1589 üzenetére

    Csak olyan programmal érdemes próbálkoznod, amit jelenleg meg lehet vásárolni az Originen.

    A telepítési nyelv az Origin kliensben beállított nyelvtől függ. Ha magyar nyelvű az Origin kliensed, akkor a magyar nyelvű programot fogja letölteni a szerverről. Ha még telepítés előtt átállítod az Oringin nyelvét angolra, akkor az angol nyelvű játékot fogja leszedni. (Ezt ma tanultam meg a Fifa 12 kapcsán! :) )

    Telepítés után nem mindig egyszerű nyelvet cserélni, mert nem az összes nyelvi fájlt szedi le a szerverről. Szóval mindenképpen a telepítés / telepítés előtt állítsd arra a nyelvre az Origin kliens nyelvét, amilyen nyelven az adott játékkal szeretnél játszani!

    Azt, hogy egy adott játéknak van-e magyar nyelvű változata a szerveren, úgy tudod meg, hogy az Origin Shopban (nem kell az Origin kliens, elég a kedvenc böngésződ) berakod a kosára az adott játékot. Ki kell választani a terjesztés típusát (mindig: "digitális"), majd nyelv kiválasztásánál megnézed a listában, hogy benne van-e a magyar vagy hungarian.

    Amikor az Origin kliensben aktiválsz egy játékot, akkor általában ki lehet választani, hogy melyik telepítőkészletet szeretnéd használni. Általában van egy európai (nyelvekből; válaszd ezt!) és amerikai (nyelvekből). Néha van külön német változat is, az általában cenzúrázót változatot takar (ezt ne nagyon válaszd). Később csak az itt látott nyelveken tudod használni a játékot. Általában elmondható, hogy a magyar nyelvű változatok használhatóak angol nyelven is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák