Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• uszid94

tag

Sziasztok!
    Előre is elnézést az amatőr kérdésekért, biztos volt már régebben tökre hasznos infókat olvasgattam itt, de egyszerűen nem találom. Több mint 400 hozzászólást elolvastam már, nem emlékszem milyen évben hónapban olvastam. Frissen vásárolt lg 55cx3 milyen teendőim vannak azon felül, hogy használjam? Letöltöttem torrenten HDR filmet, honnan tudom, hogy az a film tényleg hdr? Mikor külső hdd ről elindítom a filmet jobb fenti sarokban kiírja HDR utána pedig dolby vision most akkor melyik ez a film??? :o Fenti hozzászólásokban azt olvasom a hdr tartalom mehet nyugodtan 100as fenyerővel a dolby vision pedig 50 el. De ha mindkettőt, így kiírja a tv akkor most milyen tartalmú a film? Vagy külön be kell kapcsolni hozzá a hdr t? Azt hol tudom megtenni? Ki milyen beállítást használ az oled tv jére, hogy későbbiekben ne történjen meg pixelesedés vagy beégés?? Milyen beállításokkal tudnám legjobban kímélni a panelt? Ezt a logó védelmet, hol tudom beállítani? Hol találom, hogy a tv automatikusan felismerje az sdr , hdr, dolby vision tartalmat és automatikusan beállítja magának az sdr-nek beállított értéket vagy a hdr tartalomnak legjobban megfelelő értékeket vagy éppen a dolby visionét? Ilyeneket hol tudok beállítani?
    Barátnőm nagy szokása, hogy csak bekapcsolja a tv -t háttérzajnak múltkor 1 orán keresztül mehetett az alap képernyő animálás arra gondolok mikor nem nyúlnak a tv hez hosszú ideig es berak ilyen animálást ... ilyenkor mit állítsak be, ami nem veszi úgy igénybe a panelt... ? Hol tudom megnézni az üzemi időt?? Sehol se találom... Milyen gyakran csinál a tv automatikus karbantartást? Vagy inkább én indítsak heti 1 pixel frissítést ki hogyan szokta ezt csinálni?
    válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák