Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz ath #37208 üzenetére

    Ki lehet bontani a TV hátán a csatlakozót (szerintem garanciavesztés nélkül, mert nincs matricázva, illetve nem sérül közben semmi), a másik irányból be tudtad volna húzni a kábelcsatornába, ha elég hosszú a gyári kábel (vagy lehetett volna készíteni hosszabbat olyan véggel, mint a gyári belső csatlakozója).

    (#37440) chros
    Nagyjából tudjuk, hogy a TV mit csinál. Nem kapcsol ott ki igazából semmi, marad a szokásos 1DLUT, csak semleges a 3DLUT -> ezért tippelgettem korábban, hogy a 3DLUT-ban van a "magenta hiba", főleg hogy akkor sem láttam a C8-on, mikor DisplayCAL-al készítettem 3DLUT-ot (szóval nem is hardware hibára tippeltem, hanem a szoftverre, ami a gyári 3DLUT-ot készíti). A C9-en gyári módban se látni (nem azt mondom, hogy tökéletesen néz ki, csak hogy nincs feltűnő magentázás), és most friss CalMAN-el kalibrálva (mátrix mód) sem zavaró (picikét magentás, de nem annyira, hogy feltűnne, ha nem direkt azt keresném).

    HDR10+DTM vs. DV, vagy sima HDR10 vs. DV összehasonlításra mondod ezt?
    Ha már nincs két egyforma TV-d, akkor fényképezel, vagy csak oda-vissza váltogatsz?

    A Gemini anyag tudtommal 120fps, csak azt nem tudják nekünk ideadni szabványos BD lemezen, talán majd steaming-el (egyszer, valamikor).

    (#37441) goccer
    Van rá megoldás (madvr), de másik topic témája.
    De a HDR mód nem fogja beégetni a tálcát, az SDR tartalom SDR tartományba van konvertálva (nem világosabb a HDR asztal 100-as OLED Fény-el, mint SDR-ban olyan durván 20-as OLED Fény-ig), amit tudsz még egy csúszkável is tologatni (fel/le, de szerintem egész jó az alapértéke).

    (#37470) SzlobiG
    A gyári alapbeállítás általában azért kékes, mert az tűnik fényesebbnek, főleg a boltok polcain. Ennyi az egész trükk, hogy jobban kiverje a szemed a fénye, a legvilágosabbnak tűnőt keresik sokan a boltban.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák