Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #69850 üzenetére
Csíkosságmentesítés ala starján by 2020 a huszonegyedik században. Esély nincs a megcsúszásra. Bár a saras homokon még simán hanyattbaszhatja magát bárki.
Sétálva a városban már lassan csak losonciak fülekiek meg ragyolciak vásárolnak, de a piacon lángosozva is kb. 8000 euró beváltást hallgattam végig 10 percen belül. Hát ez van unortodox széllel szemben... jóistenménemveszimá magáhozezeket..persze tudom, a zördöggel fognak remélem teniszezni ilyen elektromos rovarirtó teniszütővel ezekkel a pokol meg purgatórium között.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
nagyúr
Amúgy januárban, éjjel 1-kor 11 fok az mennyire normális???
Most épp ennyi van nálunk.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Kicsit mintha megugrott volna a visszaigazolt betegedések száma meg a halálozás is...
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
gaborbol
őstag
USA:
4 eve beadtam a letelepedesi kerelmet a tesom reszere es tokre elfeldkeztem rola. A beadast kovetoen irtak, hogy megjott a kerelem es majd szolnak, hogy mi a kovetkezo lepes.
Felhivtam oket, mondom a holgynek, hogy sorry tokre elfejtettem az ugyet es nem kaptam toluk semmit az elmult 4 evben, megvan meg a kerveny?
Hat tetszettem olvasni a weblapot? Igen, azt irja amit 4 eve irtak, hogy majd szolnak, hogy mi a kovetkezo lepes.
Hat ez az, varjak meg 5 evet, es ha nem kapok semmit toluk, na majd akkor hivjam oket, mert a bevandorlas testveri alapon 108 honap, ugy hogy csigaverBeraktam elmlekeztetobe
Nincs gond, mert nem surgos, meg lehet soha nem koltozik majd ki, csak vicces, hogy egy hivatal 9 evig ul a kervenyen egy szo nelkul.
Szulok eseten ez lett volna talan 3.
Magyar:
Visszafele is megkerdeztem, itteni szuletesu felesegem gondolta, hogy nem lenne rossz magyar allampolgarnak lennie, szinten ki tudja mit hoz a jovo alapon.Mivel van kozos gyerek ezert 5 ev hazassag utan kervenyezhetne, de az ugyintezo holgy kozolte, hogy mindenfele makogasra, hasznalhato magyar myelvtudas nelkul nem fog atmenni a vizsgan
Neha parszor kerdezte, hogy milyen az oktatas vagy az eu ellatas szinvonala, azota nem hozta fel a bevandorlas temat
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz gaborbol #69860 üzenetére
Megkeresed valami határmenti ukrán faluban a helyi ügyintézőt, leteszed azt a párszáz dollárt/eurót, amit kér, asszony másnapra magyar állampolgár. Mit kell ezt túlbonyolítani?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
BlacKSouL
addikt
Az lesz hamarosan, hogy 2020-02-02 02:02:02
Legalábbis itt magyariában és zónájában. Én ugyan már lefekszem aludni, de valaki igazán megörökíthetné egy ügyesen szkriptelt hozzászólással a megfelelő pillanatban, mert ez így szép szám...Nem is tudom hol milyen oldalon vagy felületen látszik még így kiírva dátum is, idő is. És hát ugye az előző még megvolt 18 éve azonos számokból, nem emlékszem azt elcsípte-e valaki annakidején, de a következő hasonló már csak 1010 év múlva lesz. (Kis csalással persze nyilván hozzávehetjük a ma esti variációkat is 20:00:00 meg 20:02:02 és 20:02:20 és 20:20:02 és 20:20:20, és még van több is. de szerintem a legelső a legjobb.)
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
lenox
veterán
válasz concret_hp #69867 üzenetére
Ha a mostot kihuzod, akkor igen. Es ahogy kinez, eleg kozeljovore cserelni.
-
lenox
veterán
válasz FehérHolló #69870 üzenetére
Nem tudom, de ha kedd, akkor Belgium.
-
nagyúr
és az, hogy Bleki kedvéért megcsináltam a 2020-02-02 20:20:20-as hozzászólást, az smafu..???
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz FehérHolló #69881 üzenetére
egyet?
Igazából fél órával korábban írtam Nolfinak, de valamiért nem ment el. Majd visszajöttem a gép elé 20:18-kor, és akkor már gondoltam, hogy megjátszom így.
A timeanddate wordclock-ot néztem, és abban a másodpercben nyomtam meg a gombot.
Ennyire ügyi vagyok, hogy sikerült. Köszönöm, anyámnak, apámnak, az edzőmnek és a prohardvernek, hogy itt lehetek. Nélkülük ez nem sikerült volna![ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
BlacKSouL
addikt
Szuperexpressz mi bazdmeg [link]
Egyenek szart.
A 100 kilométerre lévő magyarországi megyeszékhelyről meg 3 óra az út kötelező átszállással, mert nincs közvetlen járat.
Fogadjunk ez is sorosmigráns.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
És ezt még le merik írni...
-
addikt
válasz bitpork #69889 üzenetére
De igaz nem, hiszen a dolgozó többet kapott, az hogy ez a munkáltatónak más valutában ugyanannyit jelentett mint eddig, az a munkavállalónak mindegy ebben az esetben, ha csak azt nézzük, hogy emelkedett a bére.
Az mondjuk tény, hogy ha romlik a forint, akkor minden külföldről behozott termék árán megfog látszódni előbb-utóbb. -
Ez az amikor az összefüggő tények nem zavarják az értelmezést, ugye?
A legjobban azt szeretem amikor azt kezdik el nekem mondani hogy az MNB feladata az árstabilitás és az meg megvan ... LOL Minden azon alapszik hogy mennyi a vásárlóértéke a forintnak - lsd serti hús. Kína elkezdi felvásárolni akkor felmegy az ára akármennyit ér a forint. Ha meg nem veszik akkor bezuhan, szintén telibe sz@rva az MNB humbugjait. Ezért van az, hogy itthon a külföldi által azonos mennyiségű valutában ott elszámolt bér nő és mondhatja hogy emelt, de közben itthon minden külföldi vásárlóerőhöz kötött és a szegény mérnök hiába kap 2-3-5%-kal többet mert a benzin Brent elszámolásos (igaz az olcsóbb és szarabb orosz olajat veszi a mol, de ezt hagyjuk most), a Samu tv, ájfón, kocsi, ruha és úgy alles zusammen külföldről jön (illetve € elszámolásos itthoni összeszerelés folyik) ami mind-mind arcon röhögi azt a 2-3-5%-t mert közben a forint gyengülése miatt a bértől kezdve minden emelkedett -összeadva nagyobbat mint a papíron kimutatott infláció.
-
addikt
válasz bitpork #69893 üzenetére
Értem mit akarsz mondani, hogy reálértéken, mert forintban nem lehet nézni (minden külföldről jön, azt meg €-ban, vagy $-ban kell nézni), maradt annyi a bére mint eddig.
Mondjuk az inflációt nem tudom hogyan számítják, mert nem csak az itthon termelt dolgokat kell nézni az egyértelmű, hanem minden olyan dolgot, ami az alapvető élethez kell, az meg bizony €/$ árfolyamos... -
FehérHolló
veterán
mezőgazdasági termékek és szeszes italok jelentős része itthoni.
nem véletlen, hogy mióta elkezdték szándékosan rontani a forintot (Matolcsy első MNB regnálásának második éve), az élelmiszerek aránya 18%-ról 26-ra, a szeszes italoké pedig 8%-ról 10-re nőtt a KSH infláció (fogyasztói árindex) számításához használt fogyasztói kosárban.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #69895 üzenetére
[link] - ezen termékek árát nézték 2019-ben.
Tudom, hogy az egész társadalmat illene reprezentálnia, ezért egyéni dolgokat nem érdemes kiragadni belőle, de szemet szúrt, hogy az új autók közül nincs benne 115 lóerőnél erősebb, és 95-nél több is csak elvétve akad.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
AMD Power
titán
Lehet,hogy hulye a kerdes de sokan kerdeztek tolem, foleg melohelyen,hogy szerintem a nagyobb mennyisegu D vitamin + C vitamin fogyasztas "jo" lehet e a korona virus ellen ha bejon Mo-ra? Ti errol mit gondoltok!?
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest