Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Szerintem ez erosebb .
-
-
nagyúr
84 új hozzászólás???
mi van itt kérem, armageddon?
Visszaolvassak?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
-
Tim82
félisten
válasz bitpork #51969 üzenetére
Elméletileg itt is. De a legutolsó MT változással a munkavállalók jogait erősen csorbították a munkaadó javára - elég ha annyit mond h nem megfelelően láttad el a munkádat.
Egyre keményebb hely ez az Anglia. Hamarosan elárasztanak minket nyugatról a megélhetési bevándorlók...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
ToBeY
nagyúr
válasz Racecam #51952 üzenetére
Ez tényleg milyen nagy zene volt annak idején és hányan feldogozták azóta...
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
A gyaloggaloppos idezettel kapcsolatban lettem volna kivancsi a velemenyedre, miutan leirtad, hogy nem kellvalamilyenorszagit a degradalo jelzovel illetni , illetve hogy ha nolf moderalasa nem tulmoderalas szeriinted, akkor az idezetet szerinted kene-e moderalni vagy sem , de vegulis tokmindegy. Ha nem értetted, nem értetted. Máskor megpróbálok szájbarágósabban fogalmazni, ha kiváncsi vagyok a véleményedre.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz tiv83us #51928 üzenetére
Nyugi, nekem is van volt "bennfentesem" ám. Node az valóban nem ugyanaz.
Racecam : gondolom rám értetted, amit írtál. Ti magatok mondtátok, hogy szükséges az egységes fellépés, az egységes vélemény kifele (winner a fo linktalalo, nem fogom elokeresni ahol írtátok ), mert csak így tud működni a rendszer. Szimplán erre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
lenox
veterán
Ha egy konkret dologrol kerdezel, akkor sokkal egyszerubb konkretan leirni, vagy linkelni, mint rebuszokban beszelni. Gyalog galoppos 'angol hulyek'-et idezni nem problemas szerintem. Ha egyertelmu, hogy valami idezet, az mindenkepp csokkenti a problemat, bar vannak olyan csoportok, akikkel szemben tortenelmileg attrocitasokat kovettek el, olyat meggondolondo idezni. Szoval pl. tuszikrol nem ideznek hasonlo szokapcsolatot.
-
tildy
nagyúr
Igazandibol akkor szokott itt idezet lenni, ha megint valami nagyon kirivo/eltero szokasuk van, vagy "tipikusan" itteni dolog . Abszolut a filmtol fuggetlenul.
Amugy szerintem teljesen konkret volt, elotte levo hozzaszolasodra reagaltam
-
concret_hp
addikt
ha már így felpörgettétek a topicot, van aki cáfolná azt a tézisemet, hogy minél nagyobb a cég, annál nagyobb az overhead (és az általános káosz)?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
válasz concret_hp #51983 üzenetére
Mit jelent a "minél nagyobb a cég" ? Foglalkoztatottak száma? Tevékenységi körök száma?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz concret_hp #51985 üzenetére
Patnent broker pl forgalomban lehet nagyon nagy, de csinálhatja pár ember is. Egy egyszerű kereskedő (egy személyes vállalkozás) is elérhet akár millió €-s forgalmat is. Tavaly volt olyan Dán kereskedő cég ügyfelem, aki éves szinten 80'000'000'000 DKK forgalmat bonyolított - egy személyes vállalkozás.
-
concret_hp
addikt
válasz bitpork #51986 üzenetére
kereskedelemi meg termelő cégnél tipikusan nem hasonlítanám össze az árbevételt, szóval 1M€ nem feltétlen számít nagy cégnek kereskedelemben
ha direkt félre akarod érteni akkor mondjuk azt, hogy dolgozói létszám szerint, IT területen
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #51983 üzenetére
én szívesen, ha tudnám mit jelent az overhead
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
válasz concret_hp #51987 üzenetére
ITnél nem cáfolható szvsz. Ha csak a legalitást tartjuk szem előtt és nem olyan hülye a tulaj hogy egyben letagyen az asztalra sokat a vasra és licencekre akkor ott folyamat és arányos a kiadás.
MOD: Anno a Szüvnél dolgoztam az egyetemleges szolgáltatók IT háterét mi szállítottuk. Akármilyen bővülés volt azonnal húzta a száját az igazgató mert hirtelen milliók ugrottak. Évesz szinten 2000 környékén 100 millió forint volt csak ebből az irányból a forgalmunk.
bandus: a folyamatban lévő kiadás. Kicsit gumi fogalom mert ebben benne van a kreatív könyvelés is, de még mindig használják.
[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
válasz concret_hp #51990 üzenetére
Ma delelott ultem olyan 3 oras meetingen ahol 23 emberbol 7 volt a nem manageri pozicioban levo
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Tim82
félisten
válasz concret_hp #51990 üzenetére
Ha nem IT terület is ér, akkor hazai nagybankokban all the time.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Winner_hun
titán
7377 tétel, 8868 db termék, 5610 PayPal tranzakció, 40 520 738 Ft
1 PayPal tranzakció 1 vásárlás.
1 vásárlásban több tétel is szerepelhet
1 tételből több darab is lehet egyszerre[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
veterán
-
Melack
veterán
válasz Winner_hun #51996 üzenetére
Az az utolsó számsor kicsit durva...
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
válasz Winner_hun #51996 üzenetére
Remélem átálltál már valami visszatérítéses hitelkártyára
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
ngabor2
nagyúr
válasz bitpork #51986 üzenetére
Erről a klasszikus vicc jut az eszembe. 2 bróker sétál az utcán. Az egyik megszólal:
- Tudnál kölcsönadni holnapig 20000 Ft-ot?
- Tessék, itt van.
2 perc múlva:
- Mégse kell, köszi - és visszaadja.
- Micsoda üzlet, egyikünknek sincs több pénze, de 2 perc alatt generáltunk 40k forgalmat...Az, hogy egy cégen átfolyik haccázezermilliárd-csillió tetszőleges nemzeti fizetőeszköz, nem jelenti azt, hogy neki ebből hasonló nagyságrendű haszna van, azt meg főleg nem, hogy bármi pozitív dolgot tett hozzá. Sőt, az ilyenek nagyon nagy részét kellene kiirtani a gazdaságból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest