Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz parandroid #47398 üzenetére

    Akkor kerlek ne az en hozzaszolasomra kuldd valaszekent, hanem annak, aki korabban felhozta a 40 nm-t.

    Optimalis megoldas meg mindenkinek annyi, amennyiben jol erzi magat, szerintem. En rettenetesen utalok takaritani, ugyhogy olyan helyek kellenek, ahova el lehet pakolni, ( akar egy kis kinti shed is, hogy ne a lakasban halmozodjon a sok doboz), dea nagyobb lakas tobb takaritas, es a roomba sem maszik fel a polcra, vagy torli le az asztalt.

    Amugy nem en kerestem a bajt, te kezdtel neki , hogy "40 m2 egy egyszobás garzon, ahol egy helyiség az előtér, a konyha és az egyetlen szoba, ha szerencséd vana, akkor egy kisebb kád még elfér a fürdőben, de valószínűbb, hogy eleve csak egy zuhanyzó van benne, amiből ha kilépsz, átesel a wc-n." vagy "Azért ugyanúgy ne essünk túlzásokba, mint a 300 m2-es villával" vagy " de azért már 2 személynek is ott kezdődik az összkomfort, hogy legalább egy külön nappali, és egy olyan hálószoba legyen már, ahol nem csak egy 140x200-as ágy fér el,"

    Most mond azt, hogy ebben nulla lenezes van. Nem ugy tunik. Mintha globalis igazsagot fogalmaznal meg, hogy mindenkinek ott kezdodik az osszkomfort, ahol neked.

    Mindegy. Megszoktam mar toled.

    Mondjuk tenyleg kinottuk mar a lakast, ugyanis elkezdtunk a gyereknek is felhalmozni cuccokat, rengeteg doboz varja a koltozest, plusz bekerult egy sporteszkoz is a lakasba, ami eleg nagy helyet foglal, de ez mas teszta. 3-3.5 eviog siman elfertunk benne. Kenyelmesen.

    EQMontoya: hozhatod, de peterket csipos/eles modorat o maga is elismeri. Ha mar a 40 nm-es dologra reagalt, tette volna annak, aki eloszor felhozta, tudja , hogy nem szeretem az ilyesmit, de csakazertis nekem irja. O ugy el ahogy akar, lesz.rom, de ne kosson mar belem, mert nekem mashogy felel meg. Mert ha ezt csinalja, akkor azt en viszom nem fogom lesz.rni, hanem elkuldom melegebb eghajlatra. Akar hisztinek tunik, akar nem. Vonatkozik a masik jomadarra is, akinek 400 ezer alatt nincs se ora, se bringa,

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák