Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz tildy #47396 üzenetére

    Kedves tildy, te azért jársz ide, hogy azt keresd, hogy kibe köthetsz bele, hogy belédkötött? :DDD Nyilván csak arra próbáltam rámutatni, hogy a 40 és a 300 m2 a két véglet, az optimális megoldás valahol a kettő között van. Tök liberális vagyok egyébként abból a szempontból, hogy mindenki akkora lakásban lakik, amekkorában otthon érzi magát, szóval felőlem tényleg oda költöztök, ahova akartok.

    Munkamegosztásról még nem is hallottam, különösen takarítás kapcsán, porszívózni meg kimondottan utálok - bár amióta megvan az Ultrasilencer, már arra sem foghatom, hogy nem bírom a hangját. A mosás, főzés, teregetés, vasalás, ruhák elpakolása, ágyazás, szellőztetés, tízórai elcsomagolása, hajfonás, szóval az ilyesmik hagyján, de mivel pár hónapig Mo-n is ott ragadtunk anya nélkül, meg itt is én voltam itthon a gyerekekkel majd' két évig, azért ez-az ragad az emberre. Mondjuk takarítót eddig még sose hívtunk, most, ahogy így végiggondolom, nem is annyira anyagi megfontolásból, egyszerűen nem érezném különösebben jól magam, ha valaki más takarítaná a lakásomat - valószínűleg ezért nem vágyom én sem 300 m2-es lakóterületre. Szerintem olyan 100-120 m2-rel még elbírnék, de ez a veszély sem fenyeget egyelőre.

    emvy: Sokáig szemeztem az irobottal, de nem bízok benne, meg szerintem durván összeveszne a kutyákkal. Ki kéne itthon próbálni, körül kéne nézni, lehet-e valahol kölcsönözni egy hétre, vagy ilyesmi, mert azért ahhoz meg drága, hogy élesben jöjjünk rá, hogy mégsem volt annyira jó ötlet.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák