Új hozzászólás Aktív témák

  • EQMontoya

    veterán

    válasz echterion #44932 üzenetére

    A személyeskedő megjegyzésemmel az volt a célom, hogy jelezzem, nem mindenki olyan, mint Te feltételezed. Van, akinek a fejében már végetért a szocializmus. :)

    Számla: egyébként leszarom, nem jelentek fel senkit, és a magyar állam amúgy sem sokat tesz azért, hogy az ember szívesen adjon neki pénzt, úgyhogy nem ítélem el, ha valaki ilyen tételben adót csal. Fizetünk épp elég áfát meg SZJA-t.
    Btw. ne vegyük már egy kalap alá az adócsalást az urambátyám rendszerrel meg a korrupcióval, szerintem az sokkal gázabb dolog.
    Aki havi pár 10.000ft adót elcsal, az valszeg visszaforgatja azt a gazdaságba, meg ezen keresztül áfát fizet belőle. Ez szerintem sokkal hasznosabb, mint ha az állam zsebében kötne ki. :)
    Aki a haverját rakja milliókért valamilyen állami hivatal élére, ami ezek után még szarul is működik, az tényleg bűnöző és börtönben a helye.

    Multikrul: elvannak azok, még amellett is, hogy az ország legnagyobb adóbefizetői. Mert az egyetlenek, akik rendesen fizetnek SZJA-t. Csak ez mindig kimarad valahogy az agymosott kommunikácóból.

    [ Szerkesztve ]

    Same rules apply!

Új hozzászólás Aktív témák